Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

Dragilor naturiste, ce ziceti despre ce v.am intrebat mai sus?
Ceaiul de napraznic poate deregla ceva? Mie mi.au iesit hormonalele normale dar in ultimele luni mi s.a dereglat ciclul, as vrea sa iau ceai de napraznic. Mi.ar putea face ceva rau?
Va multumesc

http://tt.lilypie.com/ukWup2.png

Blanche, cred ca am ratat mesajul tau . Despre ce fel de dereglari e vorba? Ce simptome ai? Mai ales daca zici ca ti-au iesit bine hormonalele...

Da-ne detalii si venim cu sugestii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zorra

Dana Vio, ai mare dreptate.
Celelalte valori sunt ok. Se pare ca trebuie sa imi "sochez" ovarele cu ceva...sa vedem daca e ireversibil. De asta ma intrebam ce folosesc fetele care au chisturi; as vrea sa incerc ceva in ambele semnsuri: sa scap de chisturi si sa imi recapat ovulatia - - dupa care sa fac si un bebe - nici nu vreau mult nuuuu ?

va pup pe toate si va citesc

Zorra, pt chisturi ajuta si ceaiul de napraznic, caci e bun pt inmultiri celulare anormale, dar si pt ovulatie...

Eu iti tin pumnii sa ti se implineasca dorintele de sanatate si de bebe .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

Fetelor spuneti-mi va rog maca influenteaza analizele hormonale estradiol,LH,progesteron?Eu sunt in timpul stimularii pt FIV si joi trebuie sa refac aceste analize...Ceaiul de cretisoara are efecte pozitive dupa cate stiu,dar are cumva si efecte negative?Multumesc mult anticipat.

Kora

CARPE DIEM!

Kora, eu stiu ca MACA influenteaza analizele, deoarece este reglator hormonal. De efecte negative la ceaiul de cretisoara nu stiu. Sa auzim numai de bine de la FIV!!!

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

HRISTOS A INVIAT!
Revin si eu cu forte noi si vreau sa fac un trat.complect daca cineva care stie cum sa-l mai fac ,ii sunt recunascatoare,oare cu ce sa ma apuc prima data.Bubulina1,oare ce lipseste din trat.nostru ca sa putem prinde si noi un bb?
acum de 3 luni iau Prenatale cu Omega3 si vreau sa stiu exact ce ar mai trebuii sa incerc dinou ca am incercat eu multe ,...stiti si voi dar uite ca na fost sa fie.Doamne ce trebuie sa mai iau.

chivuta

Iubita, nu fii suparata. Eu am intrat pe hormoni, pe langa naturiste. Cu ovulatia se pare ca stau bine, cu endometrul am de furca dar iau vitamina E, Maca si am cumparat si marar. Am inceput si cretisoara si napraznic de ieri, poate poate. Ce sa fac? Incerc toate variantele.
O sa fie bine, eu iau naturiste impreuna cu sotul meu. Si nu mi-am pierdut speranta.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chivutamonica

HRISTOS A INVIAT!
Revin si eu cu forte noi si vreau sa fac un trat.complect daca cineva care stie cum sa-l mai fac ,ii sunt recunascatoare,oare cu ce sa ma apuc prima data.Bubulina1,oare ce lipseste din trat.nostru ca sa putem prinde si noi un bb?
acum de 3 luni iau Prenatale cu Omega3 si vreau sa stiu exact ce ar mai trebuii sa incerc dinou ca am incercat eu multe ,...stiti si voi dar uite ca na fost sa fie.Doamne ce trebuie sa mai iau.
Adimercedezsunt mindra de tine ca ai asa putere si le ajugi pe fetele noi dar tu cum mai te simti?
Vad ca multe au disparut de pe forum ,oare ce mai fac fetele noastre,sunt suparate sau vesele?

chivuta

Moni, sunt bine, multumesc de intrebare. Azi am implinit 16 saptamani. Totul pare sa evolueze bine. Incerc sa stau calma si pozitiva , ca altfel o iau pe aratura...

Tu cum mai stai cu colesterolul? Ti s-a mai reglat? Zici ca tu iei tratament de 3 luni. Eu zic sa continui cu incredere si speranta. Sotul tau ia si el ceva?

Ma gandesc la tine si la celelalte fete tot mereu. Ma intrebam si eu pe unde s-au raspandit fatucile astea, dar cred ca sarbatorile le-au atras si s-au dus care pe unde sa se relaxeze.

Astept si eu vesti de la trupa de naturiste si homeopate!!!!!

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Adimercedes multumes pt raspuns si pupicila butik.
Sa fie bebic sanatos si mancacios!
Eu pana acum 2 luni am avut cm regulat, 27-28 de zile.
Acum 2 luni mi.a intarziat 16 zile iar luna trecuta mi.a intarziat 5 zile. Am fost la dcotor si zice ca nu as avea nimic.
Hormonalele mi le.am facut in noiembrie si erau ok.
Sa vedem si luna asta cum o veni cm-ul sper sa nu intarzie iar ca inebunesc...As vrea sa stiu daca ar fi ok sa iau ceai de napraznic.
Multumesc

http://tt.lilypie.com/ukWup2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zorra spune:

Adimercedes, ce "poveste" frumoasa ai !
ce bucurie, si ce momente...Craciun si ziua voastra...

Iubito, spune-mi te rog, daca stii, care este diferenta intre ceaiul de napraznic si pulbere? - ma gandesc ca ai studiat serios, am vazut ca ai baut ceiutzu asta, nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce faceti, fetele? Eu urmez in continuare tratamentul cu extracte pentru chisturi... Am facut si Gentamicina cu Polidin pt metroanexita si nu mai pot sa merg de durere...
Cam cat timp ar trebui sa iau extractele? 2 sau 3 luni?? Si daca as ramane gravi ar fi vreo problema...sau trebuie intrerupte extractele de zmeur si coacaz negru?

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zorra spune:

Draga Ioana,

care este schema ta de tratament?
din cate citesc, nu prea se suprapun tratamentele peste sarcina...dar le las pe fetele cu experienta sa iti rapunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Fetelor spuneti-mi va rog maca influenteaza analizele hormonale estradiol,LH,progesteron?Eu sunt in timpul stimularii pt FIV si joi trebuie sa refac aceste analize...Ceaiul de cretisoara are efecte pozitive dupa cate stiu,dar are cumva si efecte negative?Multumesc mult anticipat.

Kora

CARPE DIEM!

Iti raspund din experienta proprie...luam trat cu Maca cam de 2 luni jumate cind a trebuit sa-mi refac analizele(printre care am cerut si hormonalele).La mine n-a influentat cu nimic...atit inainte de Maca cit si atunci cind mi-am repetat analizele,hormonalele imi iesisera in limite normale.Dar,fiecare organism e diferit si unic in acelasi timp...
Adi pupicei multi la gazuta!!!!!

Mergi la inceput