Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragele mele,

1.Am gasit o chestie interesanta: se pare ca Vitex-ul lucreaza impotriva Maca deci ATENTIE pentru cele care le asociaza in tratament."Works against Maca, Damiana, and infertility drugs including clomid!"
Va pun aici si link-ul. Sunt multe detalii despre efectul diverselor plante si vitamine in tratamentul infertilitatii:
http://born2luv.blogspot.com/2006/04/herb-vitamin-list-explaining-uses-for.html

Imi doresc din suflet sa va ajute si sa va raspunda la intrebari.

2. Usoara prolactinemie poate fi primul semn al hipotiroidismului, deci celor care au prolactina usor marita, inainte sa se indoape cu Dosinex, Brocriptina si altele le recomand sa faca un TSH si sa mearga la un endocrinolog. Din pacate mie nici un doctor nu mi-a spus toate astea dar s-au grabit sa ma indoape cu Dostinex si Brocriptina iar eu m-am indopat singura cu Vitex agnus castus.

3. DIverse interpretari ale analizelor:
http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female

Va doresc tuturor succes in a va vedea visul realizat!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

De azi beau ceai de napraznic. Sper sa-mi fie se folos. Ma gandeam sa-i dau si sotului... La el ce efect are?? Merita sa-i dau si lui?

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Eu am trecut pe capsule. Pe prospect scrie ca este bun pentru spermatogeneza si mobilitate. Eu zic ca merita.

Pupici

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

PTIUUU!!! Mai fetelor eu acum am citit undeva un articol unde scrie ca gheara matei este interzisa femeilor care vor sa ramana insarcinate pt ca provoaca puternice contractii uterine. Eu iau de o luna si de fiecare data ma doare burtica dupa ce inghit o pastilutza. Mama ei de gheara!

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355 http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU. JOS CU E-URILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Chivutamonica, eu nu iau nici un natural acuma, doar incerc sa imi tin in friu prolactina. Multe nu s-au schimba tin viata mea, doar ca pe 24 mai am prim aprogramare l aszeged al doamna doctor. Pe mess mai mereu is, dar tu pauza. CE mai faci? TE-ai mai linistit acu ?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Buna, la toate fetele!
Va urmaresc in fiecare zi si nu pierd nici un cuvintel de al vostru. M-am hotarat sa va impartasesc si voua povestea mea.
In urma cu 3 ani eu si sotul ne-am hotarat ca e vremea sa avem un copil. Asta dupa doua intreruperi de sarcina in ideea ca nu e momentul.
Buuuun.... Am asteptat noi 3 luni, 6 luni ..... si nimic. Apoi doctori, HSG, instilatii, tratamente, in sfarsit ...... in mai 2006 am fost la Cluj, iar in urma laparoscopiei toate erau in regula, mai putin un ovar care era cu aspect micropolichistic. Dr. ne-a spus ca nu e problema ca pot sa raman in orice moment. Iar asteptare, rezultate numai cu I. In februarie 2007 am mers aici la un dr sa-mi fac un ecograf sa vad cum mai stau (ecograf vaginal). Stupoare ...... chist seros de 5/4 cm pe OS iar OD micropolichistic. Am crezut ca mor...... Eu in urma cu 4 ani am facut o operatie clasica pentru un chist de 8 cm...... si numai gandul ca voi trece iar prin asta ma omora....... nu mai vorbesc de faptul ca la cluj mi-au gasit aderente postoperatorii de la acea operatie....... Ce sa va spun ....... ma intelegeti voi in ce stare eram........
Atunci m-am hotarat sa fac orice numai sa nu mai ajung la operatie, fie ea si laparoscopica. Pe 20 februarie m-am apucat de tratamentul Liviei: napraznic (ceai si capsule), extract de muguri de zmeur, coacaz negru, carpicon, vitamina E, gheara matei, vitex, ma rog ce am considerat eu ca ma ajuta.
Constiincioasa , mai mult sau mai putin, am luat acest tratament pana inainte de Pasti.
Ieri am fost sa-mi fac ecografie sa vad daca a mai scazut macar 2 cm blestematul de chist, dar la alt ecograf, abdominal de data aceasta.
Ma intind acolo pe masa si nu -i spun nimic doctorului, decat ca nu pot ramane insarcinata si vreau sa fac un ecograf de control.
Se uita el acolo si ma intreaba: "Doamna sotul este in regula?" eu ii raspund ca da, ca am mai avut doua sarcini mai demult. El se mai uita acolo atent si-mi spune: " Eu la dvs. nu vad nimic in neregula, aveti uter si ovare PERFECTE!!" Am crezut ca nu aud bine si i-am spus sa se uite mai bine. Saracu se uita la mine si nu intelegea de ca sunt asa contrariata la un raspuns foarte bun. Atunci i-am zis ca nu demult alt dr. mi-a zis de chist si ma rog povestea ........ A zis ca in acest moment eu nu am nimic ca totul este perfect..... Am plecat buimacita si chitita sa ma duc la alt ecograf ... din pacate era tarziu si nu mai era deschis la nici un cabinet.....
Asa ca eu tot nedumerita sunt, mi-e frica sa ma bucur..... sper din tot sufletul ca tratamentul naturist mi-a rezolvat problema, dar tot nu-mi vine sa cred......

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Corina, ar fi super sa fie adevarat!! Si eu ma confrunt cu aceeasi problema si am inceput de o luna tratamentul cu extracte... De cateva zile beau si ceaiul de napraznic... O sa mai caut si capsule, ca nu am gasit...
Am facut si niste antibiotice gentamicina injectabil si polidin la CM...

De as afla si eu ca nu mai am nimic!!!

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna ziua fete dragi ! Desi nu am mai scris nimik de mai mult timp, am citit tot ce s-a scris.
Am si eu o mare rugaminte. Stie cumva cineva cum se numeste in italiana MACA si BRANCA URSULUI? Intreb deoarece am o prietena care lucreaza de 3 luni acolo si i s-a prelungit contractul si nu mai are nici una din cele 2 si ar vrea sa-si cumpere, dar nu stie ce sa ceara.
Va multumesc anticipat, din suflet !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

L5845-pot sa-ti spun ca denumirea la MACA-este in toata lumea la fel{este o planta peruviana }deci in toate magazinele cu produse organice sa o caute,e imposibil sa nu o gaseasca.
Iar BRANCA URSULUI-parerea mea este ca creste numai in Romania,eu asa am citit despre ea,in zonele de padure.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

--------------------------------------------------------------------------------
Buna ziua fete dragi ! Desi nu am mai scris nimik de mai mult timp, am citit tot ce s-a scris.
Am si eu o mare rugaminte. Stie cumva cineva cum se numeste in italiana MACA si BRANCA URSULUI? Intreb deoarece am o prietena care lucreaza de 3 luni acolo si i s-a prelungit contractul si nu mai are nici una din cele 2 si ar vrea sa-si cumpere, dar nu stie ce sa ceara.
Va multumesc anticipat, din suflet !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502

L5845, CHIVUTAMONICA are dreptate. Maca se gaseste sub aceasi denumire si in Italia. Nu o sa gaseasca de la INNOVATICS dar o sa gaseasca alt producator.
ADIMERCEDES la eco pe 19 nu mai aveam chistuletele. Am facut deja 1/2 decapeptyl si urmeaza sa merg pe 2 din nou la eco si de seara sa incep injectiile de gonal. Ce-mi recomanzi sa i-au in continuare napraznic sau sa continui doar cu ceai de cretisoara(ptr. prolatina).
tie si samburici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by DORIS_71
ADIMERCEDES la eco pe 19 nu mai aveam chistuletele. Am facut deja 1/2 decapeptyl si urmeaza sa merg pe 2 din nou la eco si de seara sa incep injectiile de gonal. Ce-mi recomanzi sa i-au in continuare napraznic sau sa continui doar cu ceai de cretisoara(ptr. prolatina).
tie si samburici.

Doris, eu zic sa ramai doar cu ceai de cretisoara daca incepi sa iei Gonal. Si eventual poti adauga ulei de peste si pulbere de orz verde.

Ma bucur ca au disparut chistuletele. iti tin pumnii ca sa fie bine in continuare.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput