Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor va cer si eu o parere. Eu ii dau sotului cate 2/zi OMEGA3- ulei de somon dar care contine per tableta 12mg de vitamina E. Noi ne pregatim de fiv, oare aceasta cantitate (24mg/zi) de vitamina E ii poate afecta spermograma in rau?
El are probleme cu trigliceridele si colesterolul, pt. asta ii dau omega3...

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by denisabia

De azi incep tratamentul homeopat.Sper sa pot respecta tot ce mi-a spus el si sa fie intr-un ceas bun.

Denisabia, de curiozitate, ce interdictii ai in tratametul homeopat si pentru ce il faci?

ALICe

Mergi la inceput

Fetele...plsssssss ma lamuri-ti si pe mine?????

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

antosit,

Sa stii ca si eu iau Omega3 de 2 ori pe zi. Tot pt ficat si imi merge f bine.

Mergi la inceput

Gudinde merci pt. raspuns,insa pe mine ma intereseaza daca vit. E pe care o contine ii poate afecta spermograma sotului...si el se simte bine de cand ia dar mie mi-a intrat cuiul pt. ca stiu din ce am tot citit ca vit.E poate face bine dar si mult rau!!!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by antosit

Fetelor va cer si eu o parere. Eu ii dau sotului cate 2/zi OMEGA3- ulei de somon dar care contine per tableta 12mg de vitamina E. Noi ne pregatim de fiv, oare aceasta cantitate (24mg/zi) de vitamina E ii poate afecta spermograma in rau?

Anto

Antosit, daca e pt o perioada mai indelungata, s-ar ptueasa il afecteze negativ. Insa daca e pentru cateva saptamani, nu cred sa fie problema. Nu stiu cat de mult e prea mult, insa stiu ca e recomandat ca barbatii sa nu ia vit E mai mult de 10 zile pe luna. Acum depinde si de cantitatea de vit E continuta. DIn cate zici tu, pare cantitate destul de mica, deci nu cred sa il afecteze foarte mult pe perioada scurta. Iar daca el nu are probleme cu gigeii, atunci cred ca e ok sa continue sa ia asa combinat cateva sapt. Apropos, cand aveti FIV-ul?

Tin pumnii .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

alic in tratamentul homeopat sunt interzise antibioticele , alcool , cafea , bauturi carbogazoase.Menta , eucalipt ,musetel ,camfor in toate formele de la ceaiuri , infuzii ,pasta de dinti , dropsuri.In cazul meu este pentru hiperandrogenism si sunt banuita si de SOP.Pentru a avea rezultate e nevoie de luni , ani.Plus ca dupa an in care urmezi un astefl de tratament metabolismul se schimba , ai nevoie de altceva.Cred ca o sa iau ceva carti si o sa incep sa ma documentez , fiindca noi ne cunoastem cel mai bine organsimul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by antosit

Anto

24mg/zi nu e mult . Se spune ca tb sa se ia 1 la 2 zile dc are 100 mg (asa a rec dr S sotului lui Nusy). Si eu ii dau sotului meu omega3 cu vit e de 3 luni (de la dopell herz). Pt colesterol si trigliceride sunt f bune capsulele de usturoi. Poti as i le dai si pe acestea.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by miki-miki
Pt colesterol si trigliceride sunt f bune capsulele de usturoi. Poti as i le dai si pe acestea.

Miki

... doar daca nu are probleme cu tensiunea mica . Daca totul e ok si are tensiunea buna spre usor marita, capsulele de usuroi vor ajuta pe mai multe planuri.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Miki si Adimercedes multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit! Doza de vit. E este mica, 24mg/zi deci trag concluzia ca nu ii afecteza! Noi incepem fiv-ul peste 2 zile...! Sa imi tine-ti pumnii!

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare sau au "flori" in jurul lor!

Anto

Mergi la inceput