Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka29 spune:

Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare despre Gidrelle Phyto, daca a luat cineva. Am citit in tratamentul Liviei ca este bun pentru nodul la san dar eu am 26 de ani si nu stiu daca pot sa-l iau . Am citit pe prospect ca este mai mult pentru menopauza.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MIki,Adi-va multumesc foarte mult,sper sa fi-ti bine.<MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Denisa,

Analizele arata bine.

Tu presupun ca le-ai facut in Z2, deci in faza foliculara. Faza lutheala incepe dupa ovulatie.

Mergi la inceput

Denisa,

Tu ai mers la un endocrinolog specializat in endocrinologie reproductiva?

In orice caz parerea mea de amator este ca la cat de bine arata analizele ar fi pacat de D-zeu sa nu incerci tratamentul naturist si nu cel alopat. Mai ales ca tu nu urmaresti ceva repede, o sarcina acum, ai timp sa-si faca efectul plantutele si practic asta coroborat cu un regim sanatos cred ca in timp vei vedea rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

gudinde multumesc pentru raspunsuri.Nu cred ca era specializata in endo reproductiva , insa e cotata bine in cj si am vb cu niste paciente care erau multumite de tratament.O sa mai incerc si la alt medic , maine merg la homeopat sa vad ce stabilesc cu el.Cert e ca iar mi-au intarziat rusii de cateva zile si chiar nu mi-e bine , simptomele premenstruale le simt mult mai accentuate si ma deranjeaza in special durerea de cap.
Nu ma impac deloc cu tratamentul alopat , numai cand ma gandesc la ce efecte secundare dau ma ingrozesc.O sa raman de-a voastra.
gudinde tu reusesti sa te tii de regim , din cate imi amintesc erai intr-o perioada cam stresanta.Reusesti sa tii in frau boala cu plantutele?

Mergi la inceput

Sa stii ca incerc sa-l tin. Stresul ma cam omoara, dar m-au ajutat mult plantutele. Sunt mult mai bine acum decat inainte si sincer ciclul nu mi-a mai intarziat peste 40 zile.

Daca as reusi sa mai dau si jos un pic ... ehhhh ar fi alta viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

mai fetelor, din cate vad eu cam bate vantul in ultimul timp pe la naturiste. Ce se intampla?

GUGUSTIUCII mari asteapta sosirea GUGULUI mic.
poze de la nunta lu' GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

De azi incep tratamentul homeopat.Sper sa pot respecta tot ce mi-a spus el si sa fie intr-un ceas bun.
gudinde poate o atitudine mai optimista vizavi de corpul tau , te-ar ajuta sa vezi cu alti ochi problema.Dupa cum stii fiecare avem anumite problema.Kilogramele in plus ti se trag de la AC sau le aveai dinainte?Gandeste-te ca SOP e un factor decisiv si poate de asta nu poti da asa usor jos.

Mergi la inceput

Denisa,

Iti doresc mult succes. Tratamentul homeopat este o solutie pt multe si sper sa fie si pentru tine.

Kilogramele in plus le-am acumulat datorita corticoterapiei la care am fost supusa.
Categoric PCOS-ul ingreuneaza slabitul caci insulina este un hormon care depune ori la PCOS insulina este in exces.

Pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by DORIS_71

Buna fetelor, va urmaresc de aproare un an iar acum am prins curajul sa va si scriu. Eu la inceputul lunii mai sunt programata ptr. FIV+ICSI cu punctie testicolara in Italia. Problemele mele sunt:prolatina marita(ultima data 29,39 valorile normale fiind intre 1,40-24,00) si 3 polipi endometrali pe care in 15.03.2007 mi i-au scos facind o isteroscopie operatorie. Problemele sotului sunt mai mari el are o oligospermie severa(750.000si mobilitate dupa 60 de minute 0)si FSH marit(15,6). Noi am inceput de la jumatatea lunii febroarie un tratament naturist si anume, eu iau MACA de la Innovatics, VITEX FRUIT de la Nature's Way si beau zilnic 0,5l de ceai de cretisoara si de coada soricelului. Sotului ii dau:
*PANAX GINSENG verde(10 zile da-10 zile nu)
*SPIRULINA ( 3/zi)
*VITAMINA E (o zi da una nu)
*FOREVER MULTI-MACA (3/zi)
*ZINC 10 mg (1/zi)
*TELINA (6/zi)
*NAPRAZNIC (6/zi)
Cam atit pina acum, daca aveti vreun sfat sau daca gresesc cu ceva va rog spuneti-mi. Ma bucur ca sunteti toate unitesi sper sa ma acceptati si pe mine. Aici incheisi trimit la toate fetele si sa ne vedem cit mai curind

Doris, bafta cu tratamentul. Isna sotului redu-i din doza de vit. E, sa ia doar 10 zile pe luna, caci mai mult nu e bun pt ei.

Sa ne tii la curent .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput