Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Dragele nu v-am mai scris , fiindca abia vineri am mers la endo sa interpreteze analizele care le aveam de vreo 2 sapt.Analizele hormonale au iesit toate in limite normale , faptul ca ovarul drept are aspect micropolichistic , mi-a zis ca din poza cu ovarele nu-si poate da seama cati foliculi(sper sa nu-i fi incurcat) sunt.Mi-a zis ca daca depasesc 9 se incadreaza in sindoromul ovarelor poichistice.Concluzie e ca am un hiperandrogenism , acneea , hirsutism conducand catre SOP , dar faptul ca dozarea hormonala a iesit bine nu poate spune ca am boala.Mi-a dat AC Yasmin si Verospiron , dar nu le iau.Maine intentionez sa iau legatura cu un homeopat , vreau sa urmez un astfel de tratament.
Sper ca sunteti bine!Astept vesti de la voi , voi ce mai faceti cu sanatatea?

http://community.webshots.com/user/denisabia

Denisa,

Pai dr aia ar fi tb sa stie nu numai ca exista mai multe niveluri de afectare a organismului de catre PCOS, dar si ca la varsta ta organismul lupta inca f bine si compenseaza, reusind sa tina hormonii in limite normale. Dar asta nu inseamna ca nu ai boala sau ca un dr. competent si cu experienta nu ar putea da un diagnostic clar. Mai mult faza cu analizele se afla in limite normale ... ma apuca rasu-plansu ... pai depinde unde se situeaza intre acele limite normale, mai aproape de maxima, de minima si asta coroborat cu varsta pacientului. Sau ca sa ma exprim mai clar. De exmplu glicenia; daca un pacient de 60 de ani are 110 e una si daca iti vine un tanar de 21 de ani cu 110 e cu totul altceva. Pt tanat e f mult chiar daca teoretic se afla intre limitele normale. Cam asa e si cu DHEA-S-ul, testosteronul etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Salutare,

Incep ca de fiecare data prin a va multumi pentru sfaturi si incurajari.
Iumosa, continui intr-adevar cu testele de ovulatie. Stiam ca la un ciclu de 35 de zile ov ar trebui sa fie pe undeva pe la ziua 21, dar daca la econ mi-a dat sperante, speram si eu. In ziua 17 s-a vazut si a doua linituta (un pic mai bine decat in ziua 16 si decat in ziua 18 si 19). Aseara Ziua 20 se vedea si mai putin a doua liniuta. Nu stiu ce sa cred ca nici in ziua 17 cele doua linii nu erau identice ca intensitate. Noi ne-am iubit in ziua 16 dar acum om vedea noi....
MI-e frica ca nu cumva cele 2-3 cani de lemn dulce pe care le-am baut dupa am realizat ca foliculii sunt mici (adica in zilele 15-16-17) sa nu-mi fi inhibat ovulatia asa cum zice Miki. Oricum am baut doar o cana in fiecare din aceste zile, insa luna viitoare cred ca renunt la el (m-au cam speriat contraidentdicatiile si nu as vrea sa risc prea mult)sau il beau mult mai repede (asa cum zice Miki) pana in ziua 9-10.
Am sa mai fac totusi teste pana in ziua 21 sa vad cum evolueaz.

Miki, luna asta am luat pana acum doar elixir de soc si tinctura de zmeur, iar de acum (sperand ca am avut ovulatie)am inceput sa iau si ceaiurile de napraznic, cretisoara, coada soricelului. Luna trecuta cand am baut ceaiurile toata luna mi-a intarziat foarte mult si am zis sa incerc si asa (am mai scris pe aici).

Sa vad ce mai imi zic medicii dupa ce vad si eco facuta saptamana trecuta si cand am un diagnostic clar ma duc si la un fitoterapeut.

Alc, am si eu o intrebare, cum ti-ai dat seama din dozarile hormonale ca nu ovulezi?

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

gudinde mi-a zis ca tabloul clinic ar indica boala.Stiu ca analizele nu surprind mereu problema , de asta trebuie refacute.Le postez aici , poate ma lamuresti un pic ce inseamna sa se afle spre limita superioara sau inferioara.Toate analizele sunt facute in ziua a2a a CM.
TSH 1.04
V N 0.34-4.2
Prolactina 7.8 ng/ml
V N 3.34-19.64
FSH 2.5 U/L
V N Faza foliculara 3.8-8.78 Faza luteala 1.79-5.12
LH 0.75 U/L
V N Faza foliculara 1-18 Faza ovulatorie 24-105 Faza luteala 0.4-20
Testosteron 0.44 ng/ml
V N<0.1-0.75
17-Alfa Hidroxi progesteron 0.880 ng/ml
V N Faza foliculara 0.40-1.02 Faza luteala 1.26-4.28
Totusi LH se afla putin sub limitele normale nu ,ma incadrez la faza foliculara.O sa dau un search pe net , poate inteleg ce ar semnifica asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Va salut, fetelor! Speram sa raman graviduta cat de curand, dar am depistat niste chisturi pe ovare, pe care vreau sa le tratez mai intai naturist. Am inteles ca e f bun tratamentul cu extract din mladite de zmeur si din muguri de coacaz negru. Exista vreun alt tratament mai bun?? Sunt fete care au scapat de chisturi asa?

Mai este bun pt chisturi Vitex Fruit. Dar cred ca e suficient Extractul de zmeur si coacaz.
Denisa incerc sa-ti fac eu intervalele sa vezi pe unde esti.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by elly_me

adimercedes

Am si eu cateva intrebari

Cat timp ai luat napraznic?
Ai facut vreo pauza in decursul unui CM?
Ce ai luat- ceai, capsule, tinctura? Cum? Cat?
Care forma este mai buna??

Scuze de "bombardament".

Multumesc frumos pentru raspuns,

Elly

Elly, iti raspund cu placere, nu ai de ce sa iti ceri scuze .

Eu am luat ceai si capsule de napraznic non-stop in timpul tratamentului Liviei (aprilie pana in nov. 2005, 2 cani de ceai pe zi, doza maxima de capsule de 3 ori pe zi).

Apoi am facut pauza, dar cand simptomele au revenit, am reinceput sa beau ceai de napraznic, tot 2 cani pe zi (capsule nu mai aveam) - asta se intampla incepand din august 2006. Si am baut pana am aflat de sarcina (ianuarie 2007) si apoi am redus treptat pana am intrerupt de tot.

Pt mine cel mai bine a functionat ceaiul, pregatit asa ca in reteta Liviei. Capsulele au fost ok, iar tinctura nu am incercat (tincturile scad tensiunea, iar eu am tensiunea spre mica de obicei). Ceaiul, efectiv, a devenit pt mine un alt aliment, dimineata si seara. L-am luat cu mine si in concediu de Craciun si l-am baut inclusiv inainte de petrecerea de Revelion...

Sper ca informatiile astea iti sunt de folos. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu cea mai mare placere.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Gugule, cu ce vesti vii????

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adimercedes
Multumesc frumos pentru raspuns.
Eu am baut ceai de napraz insa am inceput sa-l raresc (doar 10 zile pe luna - iar luna aceasta deloc) - nu prea imi place si ma gandeam sa iau capsule.
Dar cred ca este mai bine sa ma concentrez asupra ceaiului ca este mai natural.

Cand vad ca la alte persoane da rezultete ma motiveaza si pe mine.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Adimercedes, rushii bat la usa. Inca nu au navalit, dar deja am secretia aia rozalie(care acum a fost mai mult maronie)care prevesteste sosirea lor. In plus a scazut si temperatura bazala, asa ca nu mai am dubii.
Tu ce zici pot sa iau BU de azi sau sa astept pana maine cand vad sange? Luna trecuta am luat BU doar pana la ovulatie.
Cum te mai simti? Ce face bebitzu?

http://tt.lilypie.com/pmrrp3.png
poze de la nunta lu' GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Fetelor, va rog mult sa-ma ajutati si pe mmine cu niste raspunsuri.Problema mea este lipsa ovulatiei pe ovarul drept care are si trompa buna. Am facut stimulare cu Clostylbegit dar ovarul nu prea vrea sa functioneze. In prima serie de stimulare a produs un folicul frumos, dar din pacate nu s-a prins nimic. Am facut pauza trei luni si am inceput stimularea, dar se pare ca ovarul drept s-a lenevit .Am avut doar un folicul de 10-111 mm, in schimb stangul e harnic dar trompa nu e buna. As vrea sa-mi spuneti daca credeti ca un tratament naturist m-ar putea ajuta, daca ar putea sa aiba efecte mai puternice decat Clostilbegyt-ul. Va multumesc.Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna fetelor, va urmaresc de aproare un an iar acum am prins curajul sa va si scriu. Eu la inceputul lunii mai sunt programata ptr. FIV+ICSI cu punctie testicolara in Italia. Problemele mele sunt:prolatina marita(ultima data 29,39 valorile normale fiind intre 1,40-24,00) si 3 polipi endometrali pe care in 15.03.2007 mi i-au scos facind o isteroscopie operatorie. Problemele sotului sunt mai mari el are o oligospermie severa(750.000si mobilitate dupa 60 de minute 0)si FSH marit(15,6). Noi am inceput de la jumatatea lunii febroarie un tratament naturist si anume, eu iau MACA de la Innovatics, VITEX FRUIT de la Nature's Way si beau zilnic 0,5l de ceai de cretisoara si de coada soricelului. Sotului ii dau:
*PANAX GINSENG verde(10 zile da-10 zile nu)
*SPIRULINA ( 3/zi)
*VITAMINA E (o zi da una nu)
*FOREVER MULTI-MACA (3/zi)
*ZINC 10 mg (1/zi)
*TELINA (6/zi)
*NAPRAZNIC (6/zi)
Cam atit pina acum, daca aveti vreun sfat sau daca gresesc cu ceva va rog spuneti-mi. Ma bucur ca sunteti toate unitesi sper sa ma acceptati si pe mine. Aici incheisi trimit la toate fetele si sa ne vedem cit mai curind

Mergi la inceput