Naturiste si homeopate (30)
Raspunsuri - Pagina 13
iumosa spune:
miri2007: Eu zic sa continui cu testele de ovulatie. In cazul tau, la un ciclu de 35-37 de zile, sigur ai ovulatie tarzie. De la ovulatie si pana la ciclu, adica in faza luteala, este un nr. fix de zile, de regula 14, cu limite normale intre 12-16 zile (la mine o luna sunt 12 zile, una 13 zile). Deci la tine, daca ai de ex. faza luteala de 14 zile, la un ciclu de 35 de zile ovulatia ar fi in ziua 21. Am o prietena care in luna in care a ramas gravida a avut ovulatia in ziua 30. Dar la un ciclu de 35 de zile nu ai cum sa ovulezi in ziua 14.
adimercedes: Cum te mai simti? Cum o sa-l cheme pe bebe? Sa ai grija de tine.
chivutamonica spune:
Mi_ki,ia spune-mi tu cu BU.asta,se poate si ceai si sublimba sau nu?E prea mult?
,MONI
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Kya
Fetelor naturiste,
am o intrebare, daca nu va e cu suparare: ceaiuri si alte alea din plante dauneaza daca sunt luate fara sa ai o afectiune anume? Adica daca sunt sanatoasa pot sa ma delectez cu plantute, sau imi dau organismul peste cap?
Ma refer la ceai de cretisoara - luat asa ca sa fie, ca poate face bine, in idea unui viitor
Kya
Kya, ceaiul de cretisoara nu influenteaza prea mult hormonal, asa ca poti sa il bei linistita. Dar daca esti perfect sanatoasa, eu zic sa nu te delectezi si cu altele. Cretisoara ajunge ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Adimercedes,am o intrebare pt. tine:Tu ai baut ceai de BU?
si daca da,atunci poti sa iei in paralel si o ling.sublimba sau nu?
<MONI
chivuta
Moni, eu nu am luat DELOC Branca ursului (nici ceai, nici tinctura), ci doar napraznic. Mi-au adus niste prieteni BU din Ro inainte de Craciun, dar efectiv mi-a fost cam teama sa iau, mai ales ca ce luam simteam ca are rezultate. Asa ca stau cu sticlutele de BU in dulap...
In cazul napraznicului insa, poti sa iei si ceaiul, si sa pui si planta sub limba sau sa iei capsule.
Tu cu ce vesti vii? Cum iti e colesterolul???
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by iumosa
adimercedes: Cum te mai simti? Cum o sa-l cheme pe bebe? Sa ai grija de tine.
iumosa
Iumosa, ma simt bine, va urmaresc in fiecare zi, sunt alaturi de voi cu inima si astept cu sufletul la gura vesti bune de la voi: sanatate si bebei .
Eu ma simt bine, multumesc de intrebare. Avem 13 sapt si 3 zile. Am facut analize de sange si ecogrtafie la 12 saptamani, au iesit bine, totul e super. Bebe e cumintel, nu am probleme, slava Domnului!!! Sunt foarte obosita insa, trebuie sa ma intind in fiecare zi la amiaza (exclus in zilele cand merg la birou), dar e ok. Burtica a mai crescut, am pus doar 700g pe mine fata de cum eram in ianuarie (ceea ce e foarte bine), obosesc mult mai usor, dar astea sunt parte din "pachetul de " .
Inca nu stim daca vom avea fetita sau baietel, la 12 sapt era prea devreme sa ne zica, desi organele erau deja formate, insa o sa aflam la eco de la 19 sapt pe care o avem la inceputul lui mai. Am incercat sa ne mai gandim la nume, insa cam fara succes. Cu numele de fetita parca suntem mai prolifici, dar la baieti avem doar unul care ne place...
Dar atata problema sa avem!!!
Tu ce mai zici?
samburici
boss_felicia spune:
BUNA FETELOR si multi!!Felicitari si numai bine celor care au reusit si mult succes fetelor aspira sa devina mame. Vreau sa fiu in gasca voastra,imi sinteti tare dragi .O mica intrebare pot sa iau tinctura de cretisoara in loc de ceai ptr. ca nu ma prea inteleg cu ceaiurile?Sa aveti parte numai de bucurii
denisabia spune:
Dragele nu v-am mai scris , fiindca abia vineri am mers la endo sa interpreteze analizele care le aveam de vreo 2 sapt.Analizele hormonale au iesit toate in limite normale , faptul ca ovarul drept are aspect micropolichistic , mi-a zis ca din poza cu ovarele nu-si poate da seama cati foliculi(sper sa nu-i fi incurcat) sunt.Mi-a zis ca daca depasesc 9 se incadreaza in sindoromul ovarelor poichistice.Concluzie e ca am un hiperandrogenism , acneea , hirsutism conducand catre SOP , dar faptul ca dozarea hormonala a iesit bine nu poate spune ca am boala.Mi-a dat AC Yasmin si Verospiron , dar nu le iau.Maine intentionez sa iau legatura cu un homeopat , vreau sa urmez un astfel de tratament.
Sper ca sunteti bine!Astept vesti de la voi , voi ce mai faceti cu sanatatea?
elly_me spune:
adimercedes
Am si eu cateva intrebari
Cat timp ai luat napraznic?
Ai facut vreo pauza in decursul unui CM?
Ce ai luat- ceai, capsule, tinctura? Cum? Cat?
Care forma este mai buna??
Scuze de "bombardament".
Multumesc frumos pentru raspuns,
Elly
numeioana spune:
Va salut, fetelor! Speram sa raman graviduta cat de curand, dar am depistat niste chisturi pe ovare, pe care vreau sa le tratez mai intai naturist. Am inteles ca e f bun tratamentul cu extract din mladite de zmeur si din muguri de coacaz negru. Exista vreun alt tratament mai bun?? Sunt fete care au scapat de chisturi asa?
Va doresc multa sanatate si sper sa ma puteti ajuta si pentru mine.
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Mi_ki,ia spune-mi tu cu BU.asta,se poate si ceai si sublimba sau nu?E prea mult?
,MONI
Eu stiu ca BU se ia numai tinctura dar napraznicul se poate lua si sublingual. Parerea mea e ca dc ai timp pt prepararea ceaiului sa iei ceaiul dar dc nu sa iei pulbere sublingual.
chivuta
Miki