Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by maria08

Buna!
Miri2007: De cate zile e CM -ul tau? Eu nu cred ca ovulezi zilele astea......un folicul matur trebuie sa aiba cel putin 20 mmm, poate peste 4-5 zile ( in conditiile in care foliculul dominant se va dezvolta normal).
Fetelor, iei am facur eco, ziua 12, endometrul= 10 si foliculul pe ovar stang = 20 mm......deci tratamentul lui A mi-a facut bine si il voi tine in continuare!
Pup!

MIRI, care e tratamentul lui A?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alic: Eu am spus de tratament.... e vorba de tratamentul cu produse apicole al d-nului Andritoiu......vezi pe prima pagina, e un subiect! Daca vrei detalii te ajut cu drag!
Eu plec acasa acum. O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe aici dar ceaiuri si tinctiuri inghit de multa vreme.Problemele mele ar fi endometru foarte mic ( 4mm in ziua 18 CM) si prolactina usor marita 23,99 iar maxim e 23,3.
OD 27/25mm si OS 26/26mm ,oare nu sunt prea mici? au ele puterea sa sustina foliculi de 20 mm ? testele de ovulatie imi spun ca ele lucreaza luna de luna le si simt dar...sunt asa de mici in comparatie cu ce am citit mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Gugu si eu am patit acelasi lucru cu BU.Asta se intampla acum un an si atunci foloseam termometrul pt. a depista ovulatia.Primele 3 sticlute au avut un gust si urmatoarea sticluta cumparata alt gust.Imi pare rau ca nu-ti pot spune exact producatorii doar ca prima serie de BU era ambalata in recipienti de sticla cu dispozitiv pt picaturi atasat ,iar cealalta era in recipient de plastic fara ajutorul acela pt picaturi.Prima mi s-a parut mult mai concentrata si mai eficienta ,atunci am avut pt. prima data TB 37.Cert este ca m-am suparat pe producatori ,am adunat singura seminte ,mi-am facut tinctiura iar gustul este identic cu prima serie de BU cumparata.
Explicatia pentru diferentele de gust si concentratie este ca pt. tinctiura se poate folosi orice parte a plantei(radacina,frunze,flori, seminte)dar cele mai eficiente sunt semintele. Dar cum semintele sunt mai putine si se culeg doar toamna ,cred ca cei mai multi producatori comercializeaza tinctiura preparata din frunze care sunt din belsug din primavara pana in toamna cand planta se usuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leo_71 spune:

buna fetelor,

gugushtiuc , te rog sa-mi spui ce tratament faci pt. ca si pe mine ma dor sanii inainte de a veni ciclul cu 10 zile de mor si burta ma doare foarte tare .

LEONORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Asta e prima luna in care iau tinctura de mugur de zmeur, tinctura de coada soricelului, beau ceai de cretisoara si napraznic si iau capsule de maca si napraznic. Tincturile si pasticile de 3 ori pe zi, si ceai cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetele cucuietele va rog din suflet sa-mi raspunda cineva..
Azi dimineatza am facut un test de sarcina dupa ce mi-am luat temperatura(36.9). Nu e un test cine stie ce(baby), am vazut ca nu a aparut nik in 5 min. si m-am culcat inapoi. Cand m-am trezit m-am uitat mai atent si am vazut pe langa liniuta de control o a doua ffffff palida, abia daca se vede, trebuie sa te uiti atent. Nu stiu ce sa cred, ca de bucurat inca nu-mi permit sa ma bucur. Azi sunt in ziua 23 dintr-un CM de 26-27 de zile. De luni simt din cand in cand mici crampe mai jos de burtica. Luni a fost exact o saptamana de la ovulatie, si ma gandesc ca era posibil sa se fi produs nidatia.
Ieri am descoperit si niste firisoare de sange(cateva), in timp ce faceam o irigatie vaginala. M-as fi gandit ca poate sunt "anuntata" ca vin rusii, insa la mine nu se intampla sa fie firisoare de sange ci o secretie rozalie uniforma si asta cu o zi inainte de CM.
A! postasem ieri un mesaj in care ma bucuram ca nu ma mai dor sanii de la tratament. Da de unde! De azi noapte au inceput sa ma doara, suportabil zic eu.
Ce se intampla!!! Nici nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Va rog sa-mi raspundeti!!!

Cu disperare GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Fetele cucuietele va rog din suflet sa-mi raspunda cineva..
Azi dimineatza am facut un test de sarcina dupa ce mi-am luat temperatura(36.9). Nu e un test cine stie ce(baby), am vazut ca nu a aparut nik in 5 min. si m-am culcat inapoi. Cand m-am trezit m-am uitat mai atent si am vazut pe langa liniuta de control o a doua ffffff palida, abia daca se vede, trebuie sa te uiti atent. Nu stiu ce sa cred, ca de bucurat inca nu-mi permit sa ma bucur. Azi sunt in ziua 23 dintr-un CM de 26-27 de zile. De luni simt din cand in cand mici crampe mai jos de burtica. Luni a fost exact o saptamana de la ovulatie, si ma gandesc ca era posibil sa se fi produs nidatia.
Ieri am descoperit si niste firisoare de sange(cateva), in timp ce faceam o irigatie vaginala. M-as fi gandit ca poate sunt "anuntata" ca vin rusii, insa la mine nu se intampla sa fie firisoare de sange ci o secretie rozalie uniforma si asta cu o zi inainte de CM.
A! postasem ieri un mesaj in care ma bucuram ca nu ma mai dor sanii de la tratament. Da de unde! De azi noapte au inceput sa ma doara, suportabil zic eu.
Ce se intampla!!! Nici nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Va rog sa-mi raspundeti!!!

Cu disperare GUGU

Gugule, scumpa, in primul rand NU DISPERA!!! In al doilea rand, mai fa un test de sarcina , in al treilea rand, daca si celalalt test iese chiar si vag pozitiv, eu zic sa dai fuguta la medicul de familie sa iti faca o analiza de bHCG din sange, ca sa fie sigura treaba. Si apoi mai vedem noi .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Maria08, merci tare mult pentru mesaj!

Ufff, dupa ce am cautat mesajul tau am mai cautat pe aici pe forum si ne net si am mai gasit locuir unde spune exact ce mi-ai zis si tu, respectiv ca la ovulatie foliculii trebuie sa fie intre 18-20 mm.
S-ar putea ca problema mea sa fie de fapt lipsa ovulatiei.
Nu am folosesc testele de ovulatie decat de vreo doua luni si pana acum dupa cateva zile in care nu vedeaum vreun rezultat nu perseveram.
Luna asta insa le folosesc deja de 8 zile si nimic (azi sunt in ziua a 17 si nimik). Insa am sa mai incerc. Tocmai am auzit si de cazuri cu ov in ziua 19-20.
Cm este neregulat. In perioadele bune, cum a fost de ex. anul trecut imi venea cam pe la 35 -37 de zile.
Sper ca dr sa-mi spuna in clar un diagnostic. Oricum ti multumesc mult ca mi-ai deschis ochii si spre problema asta.

De aceea e super misto forumul si toate meritati pupici!
Pentru maturizarea foliculilor si stimularea ovulatiei voi ce plantute imi recomandati?
Pe aici am citi de BU si lemn dulce. Dar luna asta cred ca e cam tarziu sa iau din astea. Dintre Vitex si Maca care e mai recomandat pentru problema asta?

Multumesc mult inca o data, sa va dea Dumnezeu sanatate la toate si sa vina cat mai repede ziua mult asteptata cu BB.

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor naturiste,

am o intrebare, daca nu va e cu suparare: ceaiuri si alte alea din plante dauneaza daca sunt luate fara sa ai o afectiune anume? Adica daca sunt sanatoasa pot sa ma delectez cu plantute, sau imi dau organismul peste cap?
Ma refer la ceai de cretisoara - luat asa ca sa fie, ca poate face bine, in idea unui viitor

Kya

Mergi la inceput