Naturiste si homeopate (30)
Raspunsuri - Pagina 10
gugushtiuc spune:
Fetelor, am o intrebare. Sper sa gasesc pe cineva sa-mi raspunda.Ap-roape am terminat o sticluta de BU si ieri m-am aprovizionat cu una noua. Problema e ca mi se pare mult prea mare diferenta intre ele. Cea pe care am luat-o pana acum era de la DACIAPLANT, asta noua e de la FAVISAN si mi se pare ca e mai slaba si nici la gust nu e asa de rea ca cea de la DACIAPLANT. Am luat-o la indicatia doamnei de la Plafar (care e o draguta). Ea spune ca e mai eficienta asta de la favisan si ca o sa simt asta in scurt timp. Voi ce stiti? Va rog din suflet sa-mi raspundeti daca sunteti in tema!
Sanatate!
Cu drag GUGU
miri2007 spune:
Salutare,
Azi (ziua 15) am fost la eco si mi-a zis ca respectivele chisturi (pe care le vazusem altadata)sunt functionali, respectiv foliculi.
OD: 44/30 mm, cu multipli foliculi cu diametre intre 5 si 9 mm, cel mai mare folicul fiind de 10 mm. Mi-a zis ca zilele astea ar trebui sa ovulez. Dar exact cand nu mi-a zis.
OS: 29/33 mm cu mulptiple chisturi cu aspect folicular cu diametr cuprinse intre 2 si 11 mm.
Endometru 5 mm
Cam atat. Tipa a zis ca as putea oricand sa il conving pe bb sa vina.
Oricum acum sunt un pic mai linistita. E drept ca celelalte eco le facusem cand aveam intarzieri mari de cm si poate de acea apareau ovare micropolichistice.
Ne mai auzim dupa ce vin si de la endocrinologie.
Pana atunci pupici, multa sanatate si vise realizate!
Miri2007
adimercedes spune:
Sorina, daca ai probleme cu lipsa de progesteron, eu zic sa iei pe toata durata ciclului, fara intreruperi.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
gugushtiuc spune:
Mi se pare mie sau e lumea mai putin activa pe aici in ultimul timp? Ce aveti mai fetelor? Ia hai desteptarrrrrrrrrrrrrea!!!!
boss_felicia spune:
Salutare fetelor multi si felicitari fetelor care au reusit ,multa multa sanatate si frumosi si sanatosi!! Vin cu intrebarea ,pot sa iau in loc de ceai de cretisoara, tinctura? nu ma impac cu ceaiul.Va doresc sa aveti cit mai curind
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Sorina7
Multumesc Miki pentru raspuns ...referitor la perioada in care se ia : tot timpul sau numai dupa ovulatie ?
salutari tuturor !
Tot timpul.
Miki
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor, am o intrebare. Sper sa gasesc pe cineva sa-mi raspunda.Ap-roape am terminat o sticluta de BU si ieri m-am aprovizionat cu una noua. Problema e ca mi se pare mult prea mare diferenta intre ele. Cea pe care am luat-o pana acum era de la DACIAPLANT, asta noua e de la FAVISAN si mi se pare ca e mai slaba si nici la gust nu e asa de rea ca cea de la DACIAPLANT. Am luat-o la indicatia doamnei de la Plafar (care e o draguta). Ea spune ca e mai eficienta asta de la favisan si ca o sa simt asta in scurt timp. Voi ce stiti? Va rog din suflet sa-mi raspundeti daca sunteti in tema!
Eu stiu ca cea mai buna e cea de la Dacia Plant. Dr S o recomnda barbatilor tot pe aceasta.
Miki
Sorina7 spune:
Adi, Miki, multumesc mult ! ... e chiar bun la gust, imi era frica sa nu fie amar rau.
bafta tuturor !
gugushtiuc spune:
Multumesc MIKI . Fetelor vreau sa va spun ca tratamentul pe care il fac a inceput sa dea rezultate. Ma apropii de ziua in care trebuie sa apara rusii si ma simt foarte bine. Pana acum cu zece zile inainte de a-mi veni ciclul mi se intareau foarte tare sanii si bubuiau de durere, mancam ca scroafa(noroc ca nu se pune), aveam migrene,burta umflata, constipatie si o tona de nervi pe care ii incasa sotiorul meu. Acum am doar sanii un pic sensibili si ma doare putin sub burtica, parfum fata de ce trageam pana acum. Ce faaaaaaaaaaaaaaain!!!
pup de la GUGU
maria08 spune:
Buna!
Miri2007: De cate zile e CM -ul tau? Eu nu cred ca ovulezi zilele astea......un folicul matur trebuie sa aiba cel putin 20 mmm, poate peste 4-5 zile ( in conditiile in care foliculul dominant se va dezvolta normal).
Fetelor, iei am facur eco, ziua 12, endometrul= 10 si foliculul pe ovar stang = 20 mm......deci tratamentul lui A mi-a facut bine si il voi tine in continuare!
Pup!