prolactina la peste 1000!!!
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta spune:
Oh Doamne Doly, si ma intrebam ce e cu tine. Cine ti-a recomandat Pregnyl si de ce? Cu prolactina ce mai e? Stai sa vezi la mine maine vesti proaste cu prolactina.
pupici
Crinuta
crinuta spune:
Doly. Pregnyl nu este injectia aceea care ar trebuie sa ajute la desprinderea folicului? Are legatura si cu dezvoltarea lui sau a lor? Eu alteceva am inteles de la fetele care fac stimulare. IN orice caz eu spun ca dr tau este de vina.
Crinuta
Tia spune:
Doly,
cine a ajuns de la 2 la 6cm? Cate unitati de Pregnyl ai facut? Eu am facut 5000 si n-am avut nimic. Ai vorbit cu dr? Ce ti-a spus? Acum cum te simti?
Te pup
Tia
doly spune:
Am ajuns sa va scriu din nou. Am tras o sperietura pe cinste. Am fost la un pas mic de internare.Diagnostic:Reactie de hiperstimulare ovariana dupa 1f. pregnyl de 5000.A iesit urat de tot. Dupa cum v-am mai zis dureri asa mari nu am avut de cand mama m-o adus pe lume.Doctorul mi-a recomandat pregnyl caci are si caracteristici de stimulare, si asta pt ca eu nu suportam clostylbegitul.Ca la urma urmei, sa-si de-a seama medicul ca eu fac la orice medicament reactii nasoale. Mie trebuie sa-mi prescrie orice la jumatate de norma. Sa nu va zic cum am facut de la amoxicilina: gretzuri, varsaturi....a trebuit sa intrerup si tratamentul cu antibiotic. In concluzie, toate imi sunt prea puternice. Cresterea de la 2 la 6 cm, medicul s-a exprimat referitor la ovar. Ca in urma stimularii trebuia sa creasca cel mult 2 cm(si asta dupa 3 fiole) si la mine dupa 1 fiola a crescut de 6 cm. mai mult decat atat, s-a modificat si pozitia lui...a luat-o incet spre centru. In cele din urma, important este ca mi-am revenit.Am fost foarte ascultatoare, am stat la pat 3 zile, si azi nu mai pot, abia astept sa-mi faca eco, deseara. Cat despre medic, Crinutza, nu-mi tare permit sa-l schimb ca de aici de unde sunt eu...mai greu sa gasesti unul mai de Doamne ajuta.El este cam singurul care are rezultate bune la cuplurile cu infertilitate.Poate , daca nu voi vedea nici un rezultat, am sa merg la Cluj.Dar pt asta imi trebuie un concediu intreg sa fac toate analizele posibile. Totusi, clujul e centru universitar si sunt oameni care se stiu acolo.
Cam asta a fost week-endul meu.Acum ma simt mult mai bine .Maine am sa va scriu ce s-a intamplat la eco.Daca aveti alte intrebari, nu ezitati.
daca nu gasiti pregnyl vi-l trimit pe al meu. Mai am 2 fiole.Poate unora dintre voi ii va folosi. Eu sigur nu-l mai utilizez cat traiesc.
crinuta spune:
Fetele, am primit rezultatul de la prolactina si culmea, e normal. Nu mai inteleg nimic. Anul trecut era foarte mare si nu am facut nici un tratement medicamentos. Voi ce spuneti?
Crinuta
anis spune:
Doly..nu te supara pe mine....
Dar...am vorbit si cu teo si cu dr meu...Pregnyl-ul nu are influenta asupra cresterii folicului sau ovarului sau mai stiu eu ce..stimularea pe care el o face e cea de ovulatie artificiala..el hraneste si creste endometrul, corpul galben in schimb.
S-ar putea sa fie vorba de altceva...ce ai mai luat in afara de Pregnyl...? sau poate ai alergie la gonatropina umana..
AniS
doly spune:
Anis, nu ma supar, cum sa ma supar. Pt aia si vorbesc cu voi ca am impresia ca sunt prostita de-a binelea. Am mai vorbit cu unii altii si eu intre timp si incet imi dau seama ca prioritatea nr. 1 este sa-mi schimb medicul. Ma ameteste cu explicatii puerile si-mi face impresia ca aplica un standard pt toate femeile, fara sa le mai faca niste analize mai complexe. Uite, eu iau cate 1 tableta seara(ca atat pot duce) de bromcriptin impotriva prolactinei crescute si atat.Pregnyl mi l-a dat, habar nu am de ce.El zice pt stimulare ovariana, dar nu mi-a iesit cum ca nu as ovula, si nici eco monitorizare nu am facut sa vad daca ovulez sau nu. Mi-a dat acolo ca doar, doar s-a prinde bebe.Credeti-ma sunt cu nod in gat de suparare ca nu stiu incotro sa o apuc. pentru moment m-am oprit din tot(mai putin tratamentul pt prolactina, ca aia mi-a iesit la laborator, deci e sigur) si incerc sa-mi revin, intai de toate psihic. Apoi mai incolo mai vad eu.Astept sa-mi mai scrii ce parere ai....
Crinuta ce ma bucur pt tine. Esti o adevarata invingatoare. Si eu ma gandesc sa vad peste o luna daca se schimba ceva la mine. Dar ai luat ceaiuri tot timpul sau cum e posibil sa-ti scada asa pur si simplu? Nu stiu care din fete zicea ca ar fi posibil sa creasca si de la stres, ca daca e asa, la mine in loc sa scada, creste cu siguranta la cate am patimit acum....
doly spune:
Anis, nu ma supar, cum sa ma supar. Pt aia si vorbesc cu voi ca am impresia ca sunt prostita de-a binelea. Am mai vorbit cu unii altii si eu intre timp si incet imi dau seama ca prioritatea nr. 1 este sa-mi schimb medicul. Ma ameteste cu explicatii puerile si-mi face impresia ca aplica un standard pt toate femeile, fara sa le mai faca niste analize mai complexe. Uite, eu iau cate 1 tableta seara(ca atat pot duce) de bromcriptin impotriva prolactinei crescute si atat.Pregnyl mi l-a dat, habar nu am de ce.El zice pt stimulare ovariana, dar nu mi-a iesit cum ca nu as ovula, si nici eco monitorizare nu am facut sa vad daca ovulez sau nu. Mi-a dat acolo ca doar, doar s-a prinde bebe.Credeti-ma sunt cu nod in gat de suparare ca nu stiu incotro sa o apuc. pentru moment m-am oprit din tot(mai putin tratamentul pt prolactina, ca aia mi-a iesit la laborator, deci e sigur) si incerc sa-mi revin, intai de toate psihic. Apoi mai incolo mai vad eu.Astept sa-mi mai scrii ce parere ai....
Crinuta ce ma bucur pt tine. Esti o adevarata invingatoare. Si eu ma gandesc sa vad peste o luna daca se schimba ceva la mine. Dar ai luat ceaiuri tot timpul sau cum e posibil sa-ti scada asa pur si simplu? Nu stiu care din fete zicea ca ar fi posibil sa creasca si de la stres, ca daca e asa, la mine in loc sa scada, creste cu siguranta la cate am patimit acum....
crinuta spune:
Doly, nu am baut decat o luna ceaiuri si nu regulat. Nici eu nu imi explic, dar asta e. Sa vedem pe viitor ce alte probleme mai apar.
Crinuta
anis spune:
Doly.....eu zic sa schimbi medicul urgent.Nu se poate sa-ti dea asa medicamente la intamplare fara o "documentare" cercetare a analizelor hormonale , in ceea ce te priveste...si nici macar monitorizare ecografica....dar ce el citeste in stele si stie sigur ca ai sau nu ovulatie??
Te pupic si astept vesti , sa-mi spui ce ai hotarat sa faci!
AniS