Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oricat de revizuita ar fi mama si copilul, tot are niste chestii cu care nu sunt de acord, cum ar fi ca tatal nu are voie in preajma nou-nascutului. dar asta nu inseamna ca nu are o mie de alte lucruri bune.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna fetelor!

Cu apa calda, lucrurile stau in felul urmator: stam la parter iar apa calda ioc. Cand tre sa-i fac baie la pisica, las sa curga vreo 20 min sa se incalzeasca cat de cat, asa ca mai curand prefer s-o incalzesc pe aragaz.

Cu CM: eu alaptam, la o luna dupa ce am nascut si mi-a venit cm, m-a tinut vreo 4 zile ( ca si in alte dati ). Dupa ce am termint cu alaptatul, mi-a venit iar, la interval de vreo 3 saptamani. De-acum cred ca se regleaza. Tine de fiecare organism in parte, sunt sigura.

Cu intretinerea: mi-a zis barbata-miu ca-s nesimtita tare, sa ma duc sa intreb administratorul cand o trece pe pisica la intretinere. O sa-mi fac "curaj" si ma duc saptamana asta.

A_deju, iti place muntele? Noi avem dezlegare de la medic, dac-o fi Ana Maria sanatoasa, mergem in iulie pe munte, la mai putin de 2000 m, a zis medicul, caci o altitudine mai mare nu-i face bine. Organismul ii va fi pregatit la acea varsta pt pana in 2000 m. Iar in august o sa mergem iar ca facem botezul pe munte, la un schit. Dac-o binevoi popa.

Multumesc pt raspunsurile in legatura cu aparitia dintilor, si multumesc lui Miro pt intrebarea tehnica in legatura cu link-ul. Sper ca azi sa ma duca capul sa fac manevra asta. Desi am dormit cam mult azi noapte si-s tãhuie de cap ( daca ati mai auzit asa ceva: cu cat dorm mai putin cu atat sunt mai fresh, cu cat dorm mai mult cu atat mai obosita sunt ).

O zi buna va doresc si o vreme ca-n Piatra Neamt! ( adica insorita )

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ralumat cara domn'le copilul in marsupiu...daca e el mai iubitor...

bai, nu mai ziceti de dulciuri...euu am alta spaima cu soacra-mea...aia e in stare sa i dea sarmale la 1 an...si isuculitza si alte alea...nici nu ma gandesc la ce showuri o sa am cu alex cu dusul copilului la tara la bunica... pana una alta am grija sa fie cat mai constient de ce se intampla acasa si cat de greu e pt mine. si se pare ca imi iese... acum 2 zile dimi s-a trezit inaintea noastra si a mai strans +mi a spalat pompa... ieri a intins rufe ale lui d pe sarma tot inainte sa ne trezim... si il intreb: ce mai urmeaza? cica sex, daca sunt cuminte... m-a dat pe spate...

de vreo sapt tot visez ca mai am un copil (de frica, banuiesc..) iar de vreo 3 zile . ce-o fi in capu' meu, nu stiu...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mai devreme, cand nu era asa agitatie pe-aici, am zis sa stau si eu la teveu... am adormit ca leguma, ca sa nu zic altceva :)
asiza, n-am avut eu nodul, dar imi aduc aminte ca cineva zicea, dar.. nici eu nu mai stiu cine... eu am fost cu foliculita si serom, suficiente si astea zic eu :)))
dianocica mama, pai nush de ce nu activam asa.... ma rog, m-am lasat de munci cam cu vreo doua zile inainte de motan, eram acasa in prenatal, dar bagam ca si cum as fi fost la birou, si nu prea aveam timp de nika... cand mai prindeam vreun morning mai liber, dormeaaaaaaaam :))) si au mai fost si pataniile minunate de prin spitalu' nostru stiintifico-fantastic, si am zis gata, sa nu mai aud de niciun forum pana nu trec toate cu bine :) trecura, si m-am tinut de cuvant :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Dianocica, si eu am cosmarul asta.......cu al 2-lea bebe....si cum pastila o iau cand imi amintesc....astept sa scap de orice "vietuitoare" care imi populeaza flora vaginala si sunt programata la sterilet. Ca sa scap de o grija macar.....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ralumat, sa stii ca m-am gandit ieri la tine .. cu mare intelegere ... mi-a urlat fata juma' de ora in carucior de am speriat Timisoara ... nici acum nu stiu ce a avut, ca nu se linistea nici in brate ... eram in parc cu Miro si cu inca o prietena, ma distram de Miro ca a tb sa o scoata pe Karina din caucior ca se maraia, si cand colo ce sa vezi: incepe sa planga Oana mea, da' nu plans asa lejer ci cu urlete ... si niciodata nu a plans afara, nici macar nu s-a marait! intr-un final am plecat din parc in urlete si dupa vreo 20 min de alergat spre casa (ca de, am zis ca i-o fi foame fetei) mi-a adormit direct din plans pe un drum zdruncinat si gropos de mama focului .... si am ajuns acasa si a mancat 70 ml, deci nu i-a fost foame! si acum ma intreb ce naiba o fi avut bietul copil, ca asa urlete nu am mai avut din vremea cand erau la putere colicii
in leg. cu caruciorul tau, ai incercat sa-i ridici spatele un pic mai sus, ca poate nu-i place la copil ca sta culcat si nu vede nimik?

iasmi
, ia-ti mama alta editie de Mama si copilul

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Ralumat - doctorii astia sunt cazuti in divla! Eu am fost la 2 pediatrii si ambii erau total opusul celuilalt - de parca nu ar fi invatat aceeasi carte. Si bineinteles dezinteres TOTAL. Mai am o prietena care are fetita de 8 luni si nu a reusit sa-l puna in carut si umbla cu fetita in brate sau in marsupiu.

Chris80 - si eu care credeam ca sunt singura cu o astfel de cumnata. Apropo de listuta cu site-ul - eu sunt trecuta in ea?

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

subiect mai vechi: cazutul parului. de buna voie si nesilit de nimeni nu cade, nu comenteaza. mai da' cum a pus gaza degetelul pe el...parca i se preda...smocuri smocuri....refuz sa ma stresez. plus ca, de cand am vazut fete aranjate, dandusa pensata, dia machiata am pus piciorul in prag. ma vopsesc!si imi fac iar suvitze roz! si azi il pun pe alex la plimbare cu d si , dupa ce sterg cele 2,5degete de praf, aspir si mopuiesc dau o fuga pana la cosmetica...asa, de fatada...
miro inteleg mustrarile de constinta dar acum ce faci?ne neglijezi pe noi? si io am vazut ca dolores e un pic marginalizata si n-am facut nimic. da' acu' ce sa mai fac? cer scuze. si merg mai departe. o invit cu mine dar...restul e alegerea ei. si eu una o respect. cred ca as face la fel, si eu sunt orgolioasa din fire... deci hai, povesteste ne de kara

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

dianocica - ai grija cu ..... ca e prea devreme pt al 2-lea copil.

Eu ieri mi-am pus sterilet si nu doareeee.

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

ralumat,sa stii ca dr-a are dreptate.
si teo a avut o perioada cand urla in carucior.sa schimbi carutul nu-i o solutie,pt ca lor nu le place la orizontala.asa ca am incercat cu suzeta,a mers o vreme,apoi marsupiu sa traiasca.situatia s-a imbunatastit simtitor pe la 5luni cand i-am ridicat o idee scaunul la carut.avea o perspectiva mai buna asupra lumiisi molfaia la jucarii.deci nu trebuie sa-l cari pana la un an
in legatura cu urlatul,unii intradevar sunt mai tipatori.finul meu a fost un astfel de exemplar.cand o sunam pe maicasa parca il taia asa se auzea in telefon.dar a trecut spre un an.apropo finutul a avut colici pana la 6luni

Mergi la inceput