Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
carla2005 spune:
Fetelor multumesc pentru voturiiiii! Sunteti cele mai scumpe !!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Laura13 spune:
salutari mamici!
lavinia.... ce bine ca vii si tu azi! am vorbim cu lorym, noi venit impreuna! ne vedem la 13.30!
asizaimi pare tare tare rau ca nu ati scapat de probleme, cistoscopia (zice tata) e nasoala, dar nu chiar. offf, mai greu iti va fi tie, lasa ca Denis uita repede, ca e micut! pt voi
daphna , fereasca Dumnezeu! offff, oare de ce se intampla lucruri asa in lumea asta???!!!
fetele mele vroiam sa mai scriu multe, dar bebe s-a trezit, sta el cumintel in patut, dar ma duc sa mai schimb o vorba cu el!
iesence ne vedem azi!!! va pup!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
dolores spune:
de ce mi se raspunde din toate partile acum???sa inteleg ca de fapt nu ca nu ar exista timp pt ca din cate observ se citeste din umbra si se raspunde doar cand e cu iz de scanda pt ca asta se incearca sa mi se spuna si doar cand e interesant subiectul sau persoana. am avut ce-am avut de zis si gata...nu am generalizat dar nici nu pot da nume..si nu doar odata nu mi s-a raspuns..evident nu din lipsa de timp..pt ca la cateva zile sau sapt o alta persoana intreba acelsi lucru si i se raspunde..dar asta nu are importanta..cand am venit cu teme tampite m-am facut remarcata..macar stiu cum imi pot face intrarea....hai sa incheiem acest subiect si acest nume..nu intentionez sa ajung si nici sa rezolv ceva..dar hai sa nu o mai lungim atat...numai bine
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
Daca am omis pe cineva va rog sa ma atentionati si o sa revin cu biciul maine.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
,pentru ca nu te plimbi la C-ta cu gasca...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica spune:
ralumat stai linistita, eu deja ma legan de relaxare..m-au surprins si alex simama...noroc ca nu prea ies in public...
daphna brrrr....mi s a ridicat tot parul pe mine. eu in 2 nopti l-am auzit cum a tras odata aer ca si cum se sufoca...si si-a revenit.dar nu aveam cum sa-l aud ca nu mai respira... oricum, pana la 8 ani am de gand ori sa-l aud noaptea...dupa ce trec astea vin cosmarurile...of, doamne,ce mici sunt si ce nevoie au de noi...
dandusa.a deju hai planuiti planuiti. si eu intreb: cum incapem noi cu catel cu purcel si cu toate gadget-urile si device-urile lu' d intr un ford ka? hai, cine stie, sa ridice mana....
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danita
"dandusel: tu ca organizator-sef nu va faceti planuri de o plimbare si prin poiana ? ma alatur ! :) "
Stai linitita,ca m-am gindit sa ne vedem...,chiar aseara am vrut sa-ti scriu...,deci ramine sa trece prin Poiana...,da?Sau vedem noi cum facem...
D
"vineri dimineata mergem la spital .....avem nevoie de ganduri bune de la voi , pls "
BeBelusca
Da' ce s-a intimplat?Am pierdut ceva?Tinem pumnii daca trebuie...,sa ne spui si noua mai multe
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
anateo2004 spune:
multumin celor care ne-au tinut pumnii.a fost totul bine,un pic de plans,pe teo am pacalit-o repede dupa cu o bucatica de cicolata alba,iar seba a fost un adevarat barbat.nu au facut febra.iar dupa vaccin ne-am plimbat cu masina pt ca "doamnele"de runos mi-au gresit hartia cu stagiul de cotizare si a trebuit sa merg sa o refaca si apoi la primarie.
si la mine capitolele din Mama si copilul incep cu de la 2-3luni etc.iasmi,cred ca ar trebui sa iti ei editia noua e mult actualizata.
fetele care au inceput diversificarea sau care se gandesc sa inceapa cu cereale,exista doua tipuri,unele care sunt cu lapte si deci se prepara cu apa si unele fara lapte si se prepara cu lapte,suc de fructe.din experienta mea cele mai bune sunt cele de la milupa,nu fac cocoloase cand le prepari chiar daca le faci cu apa la temperatuta camerei.
asiza,tinem puminii pt Denis.o sa fie totul bine.
apropo,de dat la copil mancare-dulciuri fara acordul parintilor.eu am pus picirul in prag de la inceput si cu ai mei si cu socrii,chiar am fost prea directa,dar s-au conformat.bine m-a ajutat si fimea care a facut o alergie la kiwi si are si o sensibilitate digestiva ceva de speriar.asa ca teo mananca doar ciocolata alba si aia ocazional-la vaccin,nu stie ce sunt alea bomboane,sucuri accidulate.problema e in parc cand se gaseste cate un parinte binevoitor.
chris,ne treci si pe noi pe listuta cu contribuite pt site?
Ralumat spune:
Hai sa va mai delectez cu episoade din serialul meu propriu si personal "Sunt dusa" .
Pentru ca David a avut 2 zile, duminica si luni, de crize si urlete, pentru ca-mi venea sa-l arunc de la geam, pentru ca atunci cand ies cu el in carut urla de parca sta pe cutite si pentru ca romanii sunt tare bagaciosi si nu te lasa sa iti lasi copilul sa urle (ca am incercat sa vad cat il tine, dar imi zicea lumea pe strada "doamna, plange copilul; i-o fi foame"), aseara am dus copilul la un alt medic pediatru, asa, ca sa vad ce zic si altii.
Cer eu control amanuntit si ea se face ca il face. Desi nu a facut nici manevra Ortolani, nici nu a verificat daca are fimoza (cu toate ca i-am zis de infectie urinara), incepe sa-si dea cu parerea ca ar trebui sa-i fac o ecografie abdominala si ca o sa-mi dea trimitere la Alexandrescu (pentru ca ar putea avea copilul nu stiu ce malformatie; oricum a scirs pe trimitere "rog itnernare" si eu n-am de gand sa ma internez ca sa ies cu copilu mai bolnav). Eu ma uit la ea ca la masini straine, stiu ca se face eco si apoi probabil cistografie, dar numai daca infectia urinara recidiveaza. Il cantareste (6,500 kg), il masoara (64 cm) si imi spune ca pentru urletele din carut sunt 2 motive:
1 - nu-i place carutul si ar trebui sa mai incerc (ea a schimbat 3 pana a facut fi-sa 6 luni) - sigur, ca mama are fabrica de caruturi
2 - se simte singur si doreste in siguranta, la pieptul meu (mentionez ca in marsupiu nu zice nici cel mai mic pas).
Concluzia: sa ma invat cu urletele
In legatura cu crizele de isterie care ma scot din minti, tot 2 variante:
1 - de la E-coli si ii trec cand se vindeca
2 - citez :"unii copii nu baga limba in gura pana la 1 an, sunt mai plangaciosi" . Concluzia: sa ma invat cu urletele!
Cel mai misto e ca, as usual, copilul meu a fost cel mai cuminte si mai cooperant, numai zambet fata de doctorita, care a concluzionat: "ce copil cuminte aveti!"
Concluzia noastra: 1.ii terminam tratamentul si apoi refacem urocultura pt a vedea daca e cazul de eco; 2.il car cu marsupiul pana o sta in fund si s-o distra in carut; 3. o sa incerc sa ma invat cu urletele; 4. pediatra noastra e suuuper
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia
doradora spune:
quote:
Originally posted by iasmi
Multumesc fetelor pentru raspuns!
Apropo de datul pe ascuns dulciuri si altele - Eu deja mi-am anuntat familiile (parinti, socri, cumnata) ca nu avem de gand sa-i dam curand dulciuri si mai ales sucuri gen :Cola,Pepsi,Fanta etc - si au facut toti o fata de parca in sinea lor ziceau : lasa ca avem noi grija de asta. O sa mor cu ei de gat daca aflu ceva - ca stiti copii spun tot.
Mie imi e frica de cumnata mea care are 37 ani - necasatorita si mizeaza pe zicala "Cu jucarii si dulciuri cuceresti repede un copil - deja i-a spus bebelinei ca o sa se duca la ea sa ceara ce nu-i dam noi" - e foarte rea la suflet - toata lumea trebuie sa faca exact ce zice ea. O sa am mari probleme!
Va !
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
asta va fi cu siguranta povestea vietii mele si deja stiu ca o sa am certuri mari!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Si apropo de BCR si card......pe formularul de cerere pentru CIC, exista un rand unde zici daca vrei sa primesti banii pe card. Mie mamicile din parc mi-au spus ca, desi nu e specificat nicaieri, astia nu ar vira banii decat la BCR si inca o banca (scuze, dar nu mai stiu care....). Voi ati auzit asa ceva? Eu am fost la un pas sa dau cardul de salariu de la Raiffeisen, dar daca le-am auzit pe ele, am zis sa nu risc....
Asiza, uite un de la noi. Dar sa stii ca noua ne e foarte bine in ansamblu. Am invatat ca noi, ca familie, suntem cei mai importanti si ne straduim sa ne bucuram la maxim unul de celalalt, fara alte ganduri si suparari produse de terti.....ca nu se stie ce ne mai asteapta in viitor.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia
BCR si Transilvania ... ca un facut, numai la ele nu aveam card, ca in rest... la toate ... si de aia nici nu am depus inca dosarul de cic ca nu am reusit sa ajung la Transilvania sa iau un extras de cont, ca tb depus la dosar
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3