Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Ralumat spune:
Si apropo de BCR si card......pe formularul de cerere pentru CIC, exista un rand unde zici daca vrei sa primesti banii pe card. Mie mamicile din parc mi-au spus ca, desi nu e specificat nicaieri, astia nu ar vira banii decat la BCR si inca o banca (scuze, dar nu mai stiu care....). Voi ati auzit asa ceva? Eu am fost la un pas sa dau cardul de salariu de la Raiffeisen, dar daca le-am auzit pe ele, am zis sa nu risc....
Asiza, uite un de la noi. Dar sa stii ca noua ne e foarte bine in ansamblu. Am invatat ca noi, ca familie, suntem cei mai importanti si ne straduim sa ne bucuram la maxim unul de celalalt, fara alte ganduri si suparari produse de terti.....ca nu se stie ce ne mai asteapta in viitor.
Raluca lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
daphna spune:
MIRO,si mie mi se pare normal sa prepari cerealele in laptic,aia pe cutii scriu niste chestii,citeam intr-o zi si mi-am zis ca tb sa merg la cursuri specializate!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Ralumat spune:
Iasmi, capitolul MEU incepe cu "in dezvoltarea copilului se semnaleaza momente de oprire si de reluare". La tine care incepe asa?
Raluca lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
iasmi spune:
Danita - gandurile noastre bune deja au plecat spre voi!
Auras_v - offff eu am cartea mostenita de la mami si e din 1978 toamna si nu e ca la voi! La pag 217 sunt in mijlocul lunii a 2-a.
Asiza -
Ma duc ca a mea bebelina striga dupa mine - oooo, aaaaoooo
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
iasmi spune:
Ralumat - la mine la 142 este Orarul meselor!
Am fugit ca deja incepu sa tipe
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu
iasmi spune:
Ralumat - hai ca i-o bagai pe suzi in gurita si fata inchise ochi sa mai doarma nitel pana la 11 cand papa.
DECI : La Mine :
- luna a 3-a incepe cu : In urmatoarele 4 sapt. incepe un stadiu de dezvoltare ce ar puta fi numit " saptamanile de aur ale varstei de sugar".
- luna 4-a incepe cu: In cursul lunii a 4-a se realizeaza progrese insemnate in alimentatie: introducerea supei si a legumelor.
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by iasmi
Ralumat - hai ca i-o bagai pe suzi in gurita si fata inchise ochi sa mai doarma nitel pana la 11 cand papa.
DECI : La Mine :
- luna a 3-a incepe cu : In urmatoarele 4 sapt. incepe un stadiu de dezvoltare ce ar puta fi numit " saptamanile de aur ale varstei de sugar".
- luna 4-a incepe cu: In cursul lunii a 4-a se realizeaza progrese insemnate in alimentatie: introducerea supei si a legumelor.
fulguleti
poze bebelina
iasmicu
GATAAAAAA am gasit. Cum incepe la tine luna a treia incepe la mine "De la doua la trei luni". Deci citesti la Luna a patra.
Raluca
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
luna a treia
iasmi spune:
Merci Ralumat - esti o scumpa - buna idee ai avut. Mie nu-mi trecea prin cap - cred ca il am cam tare
!
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dandusa
dar al meu sot nu stie nimic...,las',ca nici nu tre' sa stie prea multe...,daca stie drumul pin' la munte,e de ajuns...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
daphna hai ma mami ma baga tare cu primele 10 mesaje ca sa nu mai apara cu intarziere....
aelito mai vrei si tu
![](sm.gif)
![](icon_smile_big.gif)
donia m-am cracanat de ras cu bataitzele tale.pe bune, eram cu d in brate si ne zgaltaiam amandoi...daca tot facem marturisiri zic si io: mult timp am gfost fooarte suparata pe tine ca am deschis la un moment dat un subiect despre nasterea la euroclinic. si tu ai venit si ai zis ceva de genul:daca intrebai la mamici de nov-dec de care apartii ai fi vazut ..... si asa m am suparat...cum adica, ce i asta, militarie... intre timp te-am luat de simpatica si mi-a trecut...da' mi-a luat ceva...eram si io mica si bezmetica....
yagmur almette cu paine...mama...
![](pofticios.gif)
a deju chiar, de ce nu ne prea vizitai la odisee(adica spre sfarsit, cand am aparut si eu...) ca tare ma destind mesajele tale....
iasmi ia-ti tu o mama si cop noua, ca e revizuita si mai aproape de realitate...
auras vardsat o lacrima la poveste
revin, ma cere
_
diana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
Mirona,eu nu ma pot lauda ca sunt prea activa,dar citeam si nu cred ca dolores a fost marginalizata..nu te mai simti vinovata!Cred ca a avut pagini intregi in care fiecare ii adresa cate o vorba sau un gand bun.Si nu ar trebui sa generalizeze ca s-a intamplat la un moment dat sa nu fie bagata in seama.Papa mama nasu'!
Dolores,imi pare rau ca te-ai simtit asa ,desi nu cred ca a fost intentia nimanui.Multa sanatate tie si lui Davidutzu!
Fetele din Iasi,azi semnez condica!
"minunea mea"