Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
de vreo sapt tot visez ca mai am un copil (de frica, banuiesc..) iar de vreo 3 zile
. ce-o fi in capu' meu, nu stiu...
...iti doreeesssttiiii,stiu euuuu,ca-ti doresti...,hai recunoaste...
![](inlove.gif)
Virsta
![](copilas.gif)
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
![](fulg.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asiza spune:
Diaaaa, am pus intrebare cu adresare directa ...sper ca ai citit,ca io astept raspuns..
Ralumat, cred ca pediatrul e "dus", nu tu...din cate ai povestit foarte superficial controlul, dar nu ma mir ca asta e la ordinea zilei in minunatul nostru sistem sanitar...
a_deju, multam de raspuns...serom prestat si eu...
Multumim celor care va ganditi la noi, dar va spun eu cand sa tineti pumnii tare tare tare...cam peste-o luna, asa...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by asiza
Diaaaa, am pus intrebare cu adresare directa...sper ca ai citit,ca io astept raspuns..
Ralumat, cred ca pediatrul e "dus", nu tu...din cate ai povestit foarte superficial controlul, dar nu ma mir ca asta e la ordinea zilei in minunatul nostru sistem sanitar...
a_deju, multam de raspuns...serom prestat si eu...
Multumim celor care va ganditi la noi, dar va spun eu cand sa tineti pumnii tare tare tare...cam peste-o luna, asa...
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
intreb, da' n-am pe cine acuma ca nu raspunde la tel ... cu fluor ai zis? sa ma tragi de maneca dc nu-ti raspund pana diseara ca inseamna ca am uitat... bine?
![](pupic.gif)
Dia
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dandusa
cu inima juma' recunosc ca nu mi s-ar mai parea un capat de lume daca ar veni si nr.2...dar inca nu-mi doresc....
panaa ne pupa pe toate dar cica o tine ana la 220.... si a pus o intrebare foooarte buna: pe cand intalnire de fulguleti?
nu mai stiu cine intreba: ca sa raspunzi cu citat e o iconitza deasupra mesajului ca o foaie cu o sagetutza verde si cand te duci pe ea zice reply with quote. aia e!
_
diana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Ralumat spune:
Da, e un pic ridicat spatarul la carut....ca la ultima treapta sta cu capul in jos - nu-mi explic ce porcarie de carut. In plus, jucarii care atarna- se uita la ele vreo 5 minute, dat la o parte coviltirul sa vada si el ceva - sic eva vede, ca sta cateodata si casca ochii- pana isi amitneste ca ar putea sa stea in brate si incepe sa tipe. Luni l-am lasat sa vedem ce se intampla a tipat 15 minute, dupa care s-a potolit. Juma de ora cu ochii cascati, jumate a dormit, dupa care m-a vazut si si-a amintit. Numai ca nu il pot lasa de fiecare data asa, urlator- v-am zis ca imi atrage atentia lumea pe strada. Cel mai misto e ca in marsupiu sta putin si se culca. Bine ca mi-am luat de-ala de se pune la pozitie semiorizontala......
Raluca lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by dianocica
de vreo sapt tot visez ca mai am un copil (de frica, banuiesc..) iar de vreo 3 zile
. ce-o fi in capu' meu, nu stiu...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica, mai asteapta un pic sa ne putem inscrie la odisee impreuna, ca io tb sa astept cam 1 an ca am fost cu cezariana
![](icon_smile_big.gif)
of, eu m-as baga repede la bb2, dar am avut hipertensiune de sarcina si contractii cu risc de nastere prematura ... si-i tare mare probabilitatea sa fie la fel si a 2 a oara
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Dia
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
danutz spune:
Buna dimineata fetelor, dragelor,
Dolores, imi pare tare rau ca te-ai suparat, eu credeam ca erai prinsa cu botezul si nu ai timp sa intri pe forum si te asteptam cu poze. Te rog mult, chiar daca parerile altora conteaza mai mult sau mai putin pentru tine, mai gandeste-te! Cred ca fiecare dintre noi s-a simtit macar o data nebagata in seama sau intrusa, dar forumul exista pentru a schimba pareri, opinii, de a cere sfaturi si de a invata de la altii mai patiti. Eu una nu cred ca cineva in m od intentionat te-a ignorat u buna stiinta... Am vazut ca multe fete au intrebat una alta si nimeni nu le-a raspuns, dar nu am luat-o ca si cum cineva o facea intentionat. Poate cine avea raspunsul nu era pe forum, sau poate nu stiau ce sa raspunda. Si eu fac la fel...daca nu am idee de ce intreaba cineva tac si citesc ce scriu altii. Iar chestia asta cu timpul liber, stim cu toate, cat de pretios este... Si fiecare dintre noi alege sa-l petreaca cum crede de cuvinta. Eu una, nu prea intru/scriu in WK fiindca e tati acasa si , cum s-ar zice, 'enjoy together the moments',...iar din aprilie cand o sa merg la job, probabil ca o sa intru foarte rar. Asta este, nu e o tragedie, chiar daca nu o sa-mi duca nimeni dorul , tot o sa mai intru din cand in cand sa vad ce se mai discuta iar daca am ceva de intrebat, in mod sigur o sa intre. Si poate s-o gasi cineva sa-mi raspunda. Iar daca nu...merita incercarea.Asa ca , te rog mult, mai gandeste-te, mie chiar mi-ai lipsit...si chiar voiam sa vad poze cu Davidutu la botez.
Daphna, pe cutia mea de Humana scrie ca la 3 luni 5-6 portii de 120ml, nu stiu ce scrie pe alte cutii, dar eu as zice ca e ok cat mananca bebe.Groaznica povestea cu bebele de 3 ani...fara cuvinte.
Aelita, scrie mai des, mi-e dor de mesajele tale lungi si haioase si nu in ultimul rand utile...Si eu chiar citesc din uram sau ma stradui sa citesc cat mai mult din urma...
Asiza, tin pumnii stransi pentru Denis sa nu-l doara, o sa vezi ca o sa fie bine...Eu eram cu chistul de deasupra operatiei. Si la mine s-a mai retras, dr.meu a zis sa nu-mi fac griji fiindca se reabsoarbe cu timpul, in tot cazul ma mai duc la el peste cateva luni, si daca mai e acolo o sa vedem ce putem face...te tin la curent.
Doamne Alexandra de cand vreau sa ajung la Maramu' Nu am fost niciodata...si nu stiu zau anul asta cum o sa fie cu vacantele...Poate un wk prelungit la mare cu bebe dupa noi (atentiune Dandusa si A_deju)iar tati vrea in octombrie sa mergem 14 zile in Egipt, fara bebe evident...iar zilele de vacanta s-ar cam duce in felul asta...om trai si om vedea...
Yagmur, cum e cu pregatirile pentru botez? Sau se ocupa nasa?
Aura, emotionanta povestea...
Eu o sa tin minte toata viata cum in dimineata de 28 martie 2006 m-am dus la baie sa-mi fac testul si cand am vazut 2 liniute am inceput sa plang instant...nu-mi venea sa cred ca sunt gravida, asteptam copilul de vreo 7 ani!!!Si dupa aia am cazut in butoiul cu incertitudini, fiindca eram impreuna cu iubitul meu doar de 6 luni , nici nu ne vedeam prea des dapoi sa mai stam si impreuna si ma gandeam cum naiba sa-i zic ca sunt gravida...si am inceput sa plang si mai tare! dar DD le-a aranjat pe toate pana la urma si a iesit bine.
Ralumat, prin cate ai mai trecut si tu fata draga...si au iesit bine pana la urma...
Fetelor, va provoc la o discutie care nu are legatura cu topicul 'scutecelor', asa ca sa ne cunoastem mai bine si sa mai aflam una alta despre noi:
Cand v-a fost cel mai rau in viata? Si cum ati trecut peste?
M-am intins o groaza, sper sa nu supar pe nimeni, vad ca am inceput cu 'Buna dimineata' si acum e deja pranz...bebe sa traiasca ...
Va pup mult!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
dolores spune:
incerc sa va arat niste poze de la botez..o parte caci am peste 200...
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
desiree spune:
Carla, si eu votat ingeras !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
dianocica spune:
danutz ca se poarta felul asta de bataitza...boxul si altele nu mai sunt la cautare...cum cel mai nasol moment? pai n avem lucruri mai bune? ce zici de cel mai frumos moment?
eu cand am vazut liniutzele (nu mai stiu cand, cred ca l-am conceput pe 9martie) am plans de m am cocosat.eram asa speriata...noi nu ne intelegeam asa bine, ne reveneam dupa o perioada mai nasoala, si alex nu voia copil acum... tot vorbeam de cativa ani dar nu voia acum...mai incolo... si cu doua zile inainte de cu pricina a zis bine, ma, daca vrei tu...dar bineinteles ca nu l-am crezut...si cand am vazut liniutzele....eram cu o prietena intr un bar, ca acasa erau si alex si mama in vizita.... iar cand am ajuns acasa l-am luat intr-o parte si i-am zis ca vreau sa vorbim.s-a uitat la mine si a zis: tu ai pe altcineva!nu...esti gravida! da. mai fetelor, si atunci, dupa 2 secunde, am vazut cel mai mare zambet din viata mea...era atat de fericit...si eu atat de facuta pe mine-ca sa nu zic altfel... hai ca v-am zis povestea cu doua zile mai devreme... fug ca da semne
_
diana (03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti