Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Sunt f.fericita printesa mea s-a intors singura de pe spate pe burta cand am vazut-o imi venea sa o pap toata

Nici nu v-am mai spus de socrosenia mea acum vreo 3 zile mi-a zis ca ea le dadea sarmale la 5 luni am ramas cred ca niciodata nu o sa pupe ea sa stea singura cu printesa mea

Dolores-abia astept sa ma intors si sa vad pozele de la botez

Gata am fugit sa ma intalnesc cu mamicile mele dragi

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dolores, vazut pozici de la botezul Davidutului. Parese ca a fost cumintel, dragul de el...numai cand l-a scos din cazan a urlat?
Diana, pricepui...momentul cel mai fain atunci?

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Dandusa ne inghesuim si intr-o camera mica de tot ca noua ne place tare mult muntele.
Am vrea sa mergem daca se oaganizeaza ceva mai la vara.
Pina sa avem copii am mers in citiva ani cu cortul la Padis.
Multumesc pentreu raspunsuri Daphna, Yagmur, Miro,Iasmi, credeam ca sunt singura care nu are CM inca.
Nu ca mi-ar lipsi dar mie frica de ceva dereglari hormonale, sper sa se rezolve problema. O colega de serviciu a ramas fara CM dupa a doua nastere si au trecut 11 ani de atunci.
Auras v ma descurc destul de greu cu ei mai ales ca Andreea(are 2 ani si 2 luni) s-a facut rea de tot. Poate ca e invidioasa pe Rares. Nu mai asculta de loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Ce ma sfatuiti sa fac. Sa-l scot pe Rares afara chiar daca e bolnavior?
E asa frumos afara.
Si legat de dulciuri nici eu nu i-am dat fetitei pina tirziu.
In schimb am si eu o cumnata de 37 de ani necasatorita care ii cumpara bomboane pe bat la fetitacind avea 9 luni si venea cu o plasa cu ciocolata la ea si stia ca nu vreau sa-i dau dulciuri.
I-am spus de multe ori sa-i cumpere fructe in loc de dulciuri dar nimic. Asa ca m-am gindit mai bine sa-i gasesc pe cineva ca poate imi lasa copii in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am scris un ditamai mesajul si s-a dusssssssssssssss,pe apa simbetei....Pe cine sa bat????Tre' sa bat pe cineva ca m-am enervat....si nu mai pot sa o iau de la capat...,pfui,da ce m-am enervat....,nu vrea nimeni bataie???

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa ia aici: si arde-i vreo doua... si dupa aia tine minte si da cate un ctrl+a, crtl+c din cand in cand cand scri mesaje... da' pana atunci da-i cateva sa te racoresti

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Incerc sa scurtez ceea ce am scris mai devreme in mesajul care a fugittttt:

AURAS,RALUMAT,DONIA,ASIZA,YAGMUR,MARINELA,MIRONA,,DIANOCICA,AELITA,MARANI,IASMI,A-DEJU,DANUTZ,va poop,ca restul ce aveam sa va spun...,s-a dus...

Fetele care doresc sa mearga la munte...,va rog mult sa-mi spuneti cind ati putea sa mergeti...,in ce zile ale saptaminii...,ca sa stim si noi cum ne organizam...,la mine de ex...,se poate in cursul saptaminii dar pina la jumatatea lui Aprilie...,daca voi vreti sa mergem in Week-end,trebuie sa asteptam jumatatea lui Aprilie...,pentru ca atunci putem noi...deci ,pe rind,va rog frumos...,sa spuneti care cum poate sa mearga...,sa stim ce facem...
Avem o lista de 5 fete
A-DEJU,merge sigur,dar in week-end...
DANDUSA,merge sigur,week-end sau cursul saptaminii...
YAGMUR,nu stim inca programul...,sa ne anunti...
ASIZA,90% sigur, dar dupa 14 Aprilie...
DIANOCICA,merge sigur,dar in week-end?

Marinela,
noi am vrea sa mergem acum in primavara...,daca se organizeaza ceva si in vara ,mi-ar place ,daca nu te asteptam la mare...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa ia aici: si arde-i vreo doua... si dupa aia tine minte si da cate un ctrl+a, crtl+c din cand in cand cand scri mesaje... da' pana atunci da-i cateva sa te racoresti

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

...sar'na...,m-am racorit...
al meu calculator a cam luat-o razna...,razna...,cind ti-e lumea mai draga se blocheaza pagina...,de numai raspunde la nimic...,imi apare clepsidra...si gata...,tre' sa inchizi tooot si sa o iei de la capat...,ce-o avea nustu'...,cre' ca vrea sa fie schimbat...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusica ia ia tu o mica....pai asiza era cu 90% au subsemnata? ntz, ntz ntz...neatentia asta...deci eu zic aproape sigur si mai oricand, ca il conving eu sa fugim si in timpu' saptamanii da' numai daca imi raspundeti la intrebarea unde la bag eu pe toate in miniatura aia de masina

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cam asa ne prezentam la ora asta. ce ziceti, pe vineri sa ne apucam sa facem socotelile?

1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat