Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusica ia ia tu o mica....pai asiza era cu 90% au subsemnata? ntz, ntz ntz...neatentia asta...deci eu zic aproape sigur si mai oricand, ca il conving eu sa fugim si in timpu' saptamanii da' numai daca imi raspundeti la intrebarea unde la bag eu pe toate in miniatura aia de masina

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

...ia o bere, ca stiu ca-ti place......,da' nu era si Asiza?!?,cuscra salveaza-ma ...,ca ma bateeeeee...nu mai daaaa,nu mai daaa
...pai tu zi ce vrei sa iei cu tine si eu iti spun cum facem...,dupa..,ok?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Asiza pupici la bebe mic, sa treca totul repede si se se termine cu bine.
Dolores marg sa caut si eu pozele de la botezul micutului tau... de mult n-am mai auzit de tine..eu de-abia de vreo saptamana am iarasi acces la net

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Am vazut pozele de la botezul lui David de Dolores....hmmm, ce sa mai spun? David e ditamai barbatelul (iar ma oftic ca al meu arata tare mititel), nasii sunt superbi (cand imi amintesc ca ai mei au venit in blugi, ba ai nasului erau chiar moderni- rupti la genunchi) , de parinti nu mai zic...ca nici nu se cunoaste ca au nascut (fara comentarii de ochii lor ca ma baga in boala), vreme frumoasa......sa va traiasca micutul crestin!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusica ia ia tu o mica....pai asiza era cu 90% au subsemnata? ntz, ntz ntz...neatentia asta...deci eu zic aproape sigur si mai oricand, ca il conving eu sa fugim si in timpu' saptamanii da' numai daca imi raspundeti la intrebarea unde la bag eu pe toate in miniatura aia de masina

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Hai mai, pai tu iti faci probleme, cu masa la purtator? Atunci noi....ca trebuie sa luam si biberoane, si sterilizator, si robot (ca trec pe morcovi, mai tii minte? ), patut, carut (a, de-asta nu-mi trebuie ca nu sta), pampersi, haine, - pentru mine e mult prea complicat si o sa zic pas la intalnirea asta.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

....Sa spun si eu parerea mea despre discutiile noastre de aici:
Ca si Dolores, nu cred k ignorarea unor raspunsuri se face datorita lipsei de timp... Nu stiu de fapt care ar fi cauza...dar asta sigur nu e. Avem timp sa umplem pagini intregi cu complimente, pupici, urari, aclamatii,felicitari...si toate celelate, dar nu avem timp sa raspundem unor intrebari stringente. De exemplu ieri am postat o intrebare referitoare la o solutie pt mucii lui darius( insirasem ce tratament ii facuem 2 sapt si voiam alte sugestii pe care la randul meu sa i le dau doctoritei) si tot ieri articolul cu "grvida SF". Am primit numeroase pareri despre acel articol..dar despre ce ma aredea pe mine...nimic, dar absolut nimic. Oare niciun copil de aici nu a avut mucisori si nu i-a tratat nimeni? Ma indoiesc....dar ma rog..probabil a trecut neobservata si intrebarea mea si articolul a fost mult mai captivant...
Eu as veni cu propunerea sa ne mai limitam cu compimentele si uralele, caci toate stim ce copii frumosi si destepti avem, toate le uram din tot sufletul multi ani si fericire, dar nu cred k trebuie in fiecare zi sa postam aceste chestii.In felul acesta nu s-ar mai umple un capitol int-o zi, ar avea timpa sa citeasca si cele care au mai putin timp la dispozitie si ar fi mai vizibile mesajele importante. Multe am ajuns sa citim pe diagonala pt ca nu suntem genul "pupicilor" si a "pupaturilor"....
Si mai propun k intrebarea pe care o avem sa o subliniem sau sa o scriem boldat k sa fie mai evidenta si sa nu se mai sara peste ele cand se citeste pe diagonala.Nu cred k va fi considerat de moderatori abuz daca folosim un scris sau o culoare deosebita doar in formularea intrebarii.

ralumat:La primarie la noi sunt afisate bancile care au contract cu primaria pt k banii sa fie virati pe card. Nu stiu daca si bucurestiul are aceleasi contrace , dar mergi si vezi acolo unde ai depus dosarul .De ex eu am card la CEC si acesta se afla pe lista lor.Oricum erau pe lista vreo 6-7 banci, dar nu mai retin dc si Reiffeisenul

dandusa: eu cred k e mult mai bine in aprilie pentru k va fi mai cald, dar noi nu putem pe 21-22 pt k avem un botezul nepotului nostru la Tr Magurele,si nici de Paste pt k de obicei il petrecem in familie

marinelaf: daca e cald si nu bate vasntul il poti scoate, dar cu fularel la nas. Nici mie nu mi-a venit inca CM..dar nici nu vreau sa vina prea curand..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor.....la noi e o zi superba...soare si multa caldura....asa de mult imi place...
Danita...esti norocoasa...azi e baba ta si uite cat de frumos e afara.....
Trebuie sa-mi cer iertare Ruxandrei......am fost asa de zapacita ca v-am incurcat...uite aici ...sper sa nu te fi suparat...!
Asiza.........ce bucurie mi-ati face...macar noi sa ne vedem ca suntem mai aproape!...Sper sa fie Denis ok...o sa-ti fie greu dar pentru sanatatea lui orice........
Donia.......ai fost bestiala....cum sa nu te chem si pe tine...sunteti binevenite toate...sa stii ca si eu sunt suparata ca sunt asa de departe de toate!....si sa stii ca imi place faza cu biciul...o sa-l folosesc si eu...poate ma mai descarc uneori...
Daphna...de asta imi era si mie frica mereu...si in primele saptamani cum il auzeam ca tuseste saream ca si arsa din pat....
Yagmur.........si ce ar fi sa va luati de manuta cu Asiza si sa-mi faceti o surpriza!....
Carla...ei eu am votat ingerasul vostru!...
Uite si Danutz...vrea la Maramu...hai ca ma bag peste Dandusa si poate veniti incoace.......
Nu am terminat de citit....dar plange teroristu...are azi o zi de maraiala....of of...mai..mai

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

madaluta, fara suparare, dar poate ca altii chiar n-au avut mucisori ... sau poate ca aia care au avut n-au avut timp sa-ti raspunda ... si daca au avut timp si n-au avut chef, care-i problema? nu suntem obligate cu nimic aici!
mi se intampla si mie sa nu mi se raspunda la intrebari dar nu ma atac din cauza asta, eventual mai intreb inca o data ... nu e nimeni obligat sa ne raspunda, si pe acest forum ca oriunde altundeva se creeaza simpatii si antipatii... si poate ca daca cineva care mi-e tare simpatic intreaba ceva imi fac timp sa-i raspund (daca stiu) si daca e cineva de care nu-mi place poate ca nu ma ostenesc sa raspund ... si nu mi-e rusine sa zic asta, ca in definitiv stau aici pe timpul meu si al copilului meu ... .
si cele care intra din an in pasti pe forum si asta numai ca sa puna cate o intrebare, sa incerce sa faca efortul sa mai intre si ca sa raspunda altcuiva care a intrebat ceva, si atunci poate ca data viitoare li se va raspunde si lor.
na, ca mi-am zis si eu of-ul, desi am zis ca stau departe de subiect

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

tin sa precizez ca nu m-am referit deloc la dolores in mesajul precedent!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

madaluta, fara suparare, dar poate ca altii chiar n-au avut mucisori ... sau poate ca aia care au avut n-au avut timp sa-ti raspunda ... si daca au avut timp si n-au avut chef, care-i problema? nu suntem obligate cu nimic aici!
mi se intampla si mie sa nu mi se raspunda la intrebari dar nu ma atac din cauza asta, eventual mai intreb inca o data ... nu e nimeni obligat sa ne raspunda, si pe acest forum ca oriunde altundeva se creeaza simpatii si antipatii... si poate ca daca cineva care mi-e tare simpatic intreaba ceva imi fac timp sa-i raspund (daca stiu) si daca e cineva de care nu-mi place poate ca nu ma ostenesc sa raspund ... si nu mi-e rusine sa zic asta, ca in definitiv stau aici pe timpul meu si al copilului meu ... .
si cele care intra din an in pasti pe forum si asta numai ca sa puna cate o intrebare, sa incerce sa faca efortul sa mai intre si ca sa raspunda altcuiva care a intrebat ceva, si atunci poate ca data viitoare li se va raspunde si lor.
na, ca mi-am zis si eu of-ul, desi am zis ca stau departe de subiect

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

plus ca mie una mi-e drag sa mi fie laudat copilul si sa fac la fel cu altii. si nu gratuit, si nu cu toti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

nu am apucat sa citesc tot dar:
dianocica eu eram cu reply with quete pt lumina
carla alexuta a rimit votul meu mai demult ,a doua oara nu mai merge ,am incercat
ralumat stim sigur de BCR ,eu acolo am primit si alocatia cristinei ; nu stiam prin ce a-ti trecut ,bine ca a-ti avut puterea de a merge mai departe si sa va bucurati de David
veronici nu mai dai nici un semn sau nu te-am vazut eu ,hai arata-te
dolores sa fie intr-un ceas bun increstinarea lui David si pt poze , ;david s-a facut baietel mare si e un frumos si pt ca e doar cu o zi mai mare decit anca ,uitindu-ma la poze s-a ivit o intrebare ai nascut la polizu ? daca da e posibil sa ne fi cunoscut
angi ce faci ,tot la serviciu, ...spunele sa nu te oboseasca prea tare ca au de-a face cu fetele DC, ai vazut ca stiu sa foloseasca

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput