Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by madaluta

....Sa spun si eu parerea mea despre discutiile noastre de aici:
Ca si Dolores, nu cred k ignorarea unor raspunsuri se face datorita lipsei de timp... Nu stiu de fapt care ar fi cauza...dar asta sigur nu e. Avem timp sa umplem pagini intregi cu complimente, pupici, urari, aclamatii,felicitari...si toate celelate, dar nu avem timp sa raspundem unor intrebari stringente. De exemplu ieri am postat o intrebare referitoare la o solutie pt mucii lui darius( insirasem ce tratament ii facuem 2 sapt si voiam alte sugestii pe care la randul meu sa i le dau doctoritei) si tot ieri articolul cu "grvida SF". Am primit numeroase pareri despre acel articol..dar despre ce ma aredea pe mine...nimic, dar absolut nimic. Oare niciun copil de aici nu a avut mucisori si nu i-a tratat nimeni? Ma indoiesc....dar ma rog..probabil a trecut neobservata si intrebarea mea si articolul a fost mult mai captivant...
Eu as veni cu propunerea sa ne mai limitam cu compimentele si uralele, caci toate stim ce copii frumosi si destepti avem, toate le uram din tot sufletul multi ani si fericire, dar nu cred k trebuie in fiecare zi sa postam aceste chestii.In felul acesta nu s-ar mai umple un capitol int-o zi, ar avea timpa sa citeasca si cele care au mai putin timp la dispozitie si ar fi mai vizibile mesajele importante. Multe am ajuns sa citim pe diagonala pt ca nu suntem genul "pupicilor" si a "pupaturilor"....
Si mai propun k intrebarea pe care o avem sa o subliniem sau sa o scriem boldat k sa fie mai evidenta si sa nu se mai sara peste ele cand se citeste pe diagonala.Nu cred k va fi considerat de moderatori abuz daca folosim un scris sau o culoare deosebita doar in formularea intrebarii.

ralumat:La primarie la noi sunt afisate bancile care au contract cu primaria pt k banii sa fie virati pe card. Nu stiu daca si bucurestiul are aceleasi contrace , dar mergi si vezi acolo unde ai depus dosarul .De ex eu am card la CEC si acesta se afla pe lista lor.Oricum erau pe lista vreo 6-7 banci, dar nu mai retin dc si Reiffeisenul

dandusa: eu cred k e mult mai bine in aprilie pentru k va fi mai cald, dar noi nu putem pe 21-22 pt k avem un botezul nepotului nostru la Tr Magurele,si nici de Paste pt k de obicei il petrecem in familie

marinelaf: daca e cald si nu bate vasntul il poti scoate, dar cu fularel la nas. Nici mie nu mi-a venit inca CM..dar nici nu vreau sa vina prea curand..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

de acord cu tine, prea multe iubiri, felicitari, urari, se acorda prea putina importanta celor din afara bisericutzelor care se creeaza din acele "simpatii"! avem timp sa felicitam fete care nu mai posteaza si nu avem timp (sau chef) de cele care au nevoie !

sincer acum, la odisee eram mai unite..acum sunt deja convinsa de asta, mai ales dupa cele intamplate cu dolores. Fara suparare, putem sa ne gratulam si pe mess, si sa ne pupam !

sper sa nu dau nastere la mai multe discutii si asa am un gust amar !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..eram sigura k prin postasrea mea anteriora voi cadea in dizgratie...dar nici in gratii nu prea eram...

Dia1609: eu nu m-am suparat, a fost doar un exemplu....Voiam sa arat ca nu lipsa timpului este motivul pentru care nu se raspunde anumitor mesaje...N-am avut curajul sa spun pe fata motivul, dar vad k tu ai spus lucrurilor pe nume: "daca e cineva de care nu-mi place nu ma ostenesc sa raspund ".

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la polizu....ne cunoastem?

quote:
Originally posted by auras_v

nu am apucat sa citesc tot dar:
dianocica eu eram cu reply with quete pt lumina
carla alexuta a rimit votul meu mai demult ,a doua oara nu mai merge ,am incercat
ralumat stim sigur de BCR ,eu acolo am primit si alocatia cristinei ; nu stiam prin ce a-ti trecut ,bine ca a-ti avut puterea de a merge mai departe si sa va bucurati de David
veronici nu mai dai nici un semn sau nu te-am vazut eu ,hai arata-te
dolores sa fie intr-un ceas bun increstinarea lui David si pt poze , ;david s-a facut baietel mare si e un frumos si pt ca e doar cu o zi mai mare decit anca ,uitindu-ma la poze s-a ivit o intrebare ai nascut la polizu ? daca da e posibil sa ne fi cunoscut
angi ce faci ,tot la serviciu, ...spunele sa nu te oboseasca prea tare ca au de-a face cu fetele DC, ai vazut ca stiu sa foloseasca

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

hai si eu: nu sunt genul care sa ofere des pupici si alte lucruri, dar asta nu inseamna ca toata lumea sa traiasca dupa regulile mele. haideti sa ne simtim bine ca si pana acum, fara reguli, altele decat cele ale bunului simt, care cred eu ca au fost respectate si pana acum. daca se raspunde la o intrebare, bine, daca nu, mai insistam, si daca nici atunci, inseamna ca nu a fost de interes, si gata. nu tot ce imi iese din gura e demn poate de o dezbatere pe forum, sau poate fi o situatie cu care nu s-a mai confruntat nimeni. ce, am patit ceva ca nu mi s-a raspuns legat de anticonceptionale? sunt bine, sanatoasa, slava domnului, si voioasa si am postat referitor la actele de cic, unde ai fost o multime de raspunsuri.
Asa ca va rog eu sa mergem inainte, sa scrie fiecare ca si pana acum si sa nu mai fie suparari, pt ca, dupa parerea mea, nimeni nu e dator nimanui cu nimic, si daca intrebam sau raspundem o facem pt ca asa vrem noi, asa ne simtim bine, si nu pt ca trebuie.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu tot speram ca n-am citit bine.. .cum adica cum sa scriu mai putin ca sa aiba altii timp sa citeasca? da' ce e asta? ghid pt...? presupun ca nici maine nu tre sa ne uram ceva de 8martie ca umplem paginile aiurea pt cei care vor sa recupereze, nu? chiar speram sa nu se nasca discutii da' nici eu nu mai pot sa ma abtin...adica daca eu am chef sa-i raspund lui x nu e bine? tre' neaparat sa-i raspund si lui y? eu zic ca pe undeva pe drum s-a pierdut simtul realitati..si am terminat cu asta.

si uite ca ma luasem cu vorba si uitasem (cu riscul de a pune sare pe rana...dar micutza nu are nmici o vina...) lma pt alex de cris

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by auras_v

angi ce faci ,tot la serviciu, ...spunele sa nu te oboseasca prea tare ca au de-a face cu fetele DC, ai vazut ca stiu sa foloseasca

Mai, da' vad ca chestia asta cu biciul de a recomandat-o Donia, chiar a prins
Eu acu intrai sa vad ce mai faceti (de la servici). Nu apucai sa citesc nimic, ma dusei direct la ultima pagina si dadui de mesajul asta.
Nu ma obosesc tare, m-au luat cu binisorul, inca nu am intrat tare in probleme.
Insa sunt un pic in urma cu somnul. Ca seara in loc sa ma culc, n-am de lucru si intru pe forum sa vad ce faceti. Si mie imi cad ochii in gura. Iulia e o cuminte, nu ma oboseste f. tare. Se intelege foarte bine cu tati. Au gasit in parculet mamici cu bb-i de-o seama cu Iulia (nascuta in aceeasi zi chiar). Si au inceput mamicile astea sa ii ceara sfatul lui Mircea in tot felul de chestii legate de bb. Vezi daca citeste mesajele de pe forum...
Azi-dimineata se barbierii ca are intalnire in parc cu mamicile
Si fie-mea in loc sa fie cu ochii in patru, doarme ca valiza. Doua ore daca stau in parc, doua ore doarme.
Anateo, am primit pozele tale si le-am trimis mai departe Florentinei. O sa modific in fisierele de le am eu si le voi trimite lui Mayaione. Sper sa mearga.

Gata, ca au treaba pe calculatorul asta.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

multumim tare mult de urari!sa ne traiasca toti puii si sa fie cei mai cuminti de pe lume!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

...sar'na...,m-am racorit...
al meu calculator a cam luat-o razna...,razna...,cind ti-e lumea mai draga se blocheaza pagina...,de numai raspunde la nimic...,imi apare clepsidra...si gata...,tre' sa inchizi tooot si sa o iei de la capat...,ce-o avea nustu'...,cre' ca vrea sa fie schimbat...

Si al meu face la fel, de multe ori am patit asa, cred ca are ceva virusi..

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de data asta cu lucruri serioase: apropo de zbenguiala de la schimbat: mai nou il pun cu picioarele ridicate, sprijinite pe umerii mei, sa le vada.si e tare incantat...si atunci cand se impinge nu avem accidente de munca...si ii place la nebunie sa pocnesti din degete, e fascinat

si acum intrebare: si ai vostri sunt cu frica de servetel?am dat o gramada de bani pe servetelele de fata de la mustela care sunt mai scumpe ca un pampers....si degeaba.numai cand il ating i se inrosesc ochii si se strasmba si se fereste....si se inroseste tot...chin, nu alta

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Angi sunteti mortali...si tu si borbatu, acu tu chiar ai vrea sa-ti pui progenitura pi post di spioana ?

Cineva a intrebat de venirea ciclului... nu mai stiu cine..mai cetesc si eu pe diagonala din cauza vitezei.. in fine, eu dadusi puiului meu piept o luna, si am avut cam o luna lauzia aia sau cum s-o chema...cele 40 de zile de sangerare de dupa nastere. apoi 10 zile n-am avut nimic, s-apoi mi-a venit ciclul normal...si de-atunci il avem iarasi ca inainte, tot la 27 de zile. Sper sa foloseasca raspunsul meu, dar moasa mi-a spus ca atata timp cat dai piept nu-ti vine ciclul, dar aia nu inseamna ca nu poti ramane gravida....facem lista pt aspirante bb2 ?...eu rad da' situatia mea e de plans...acusi avem 4 luni si inca colicii-s la putere la noi. I-am spus sotului ca daca n-o putea fi mama 2-3 luni langa mine cu bb2 nici nu ma gandesc sa mai fac copii !

Ieri am cumparat deja lapte solar cu factor de protectie 50 pt bb, aici sunt 26 de grade...ce naiba om face in august ....n-am gasit zbiciul, ca-l puneam...ca azi e foarte la moda.
Dolores mandreata de ficior ai ! Ai vazut mogaldeatza mea ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput