Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by marinelaf
Ce ma sfatuiti sa fac. Sa-l scot pe Rares afara chiar daca e bolnavior?
E asa frumos afara.
Si legat de dulciuri nici eu nu i-am dat fetitei pina tirziu.
In schimb am si eu o cumnata de 37 de ani necasatorita care ii cumpara bomboane pe bat la fetitacind avea 9 luni si venea cu o plasa cu ciocolata la ea si stia ca nu vreau sa-i dau dulciuri.
I-am spus de multe ori sa-i cumpere fructe in loc de dulciuri dar nimic. Asa ca m-am gindit mai bine sa-i gasesc pe cineva ca poate imi lasa copii in pace.
marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006
DAca nu bate vantul si e cald, eu cred\ ca poti sa-l scoti putin, e mai sanatos sa fie la aer curat.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
Dbunny spune:
Angi sunteti mortali...si tu si borbatu
, acu tu chiar ai vrea sa-ti pui progenitura pi post di spioana ?![]()
Cineva a intrebat de venirea ciclului... nu mai stiu cine..mai cetesc si eu pe diagonala din cauza vitezei.. in fine, eu dadusi puiului meu piept o luna, si am avut cam o luna lauzia aia sau cum s-o chema...cele 40 de zile de sangerare de dupa nastere. apoi 10 zile n-am avut nimic, s-apoi mi-a venit ciclul normal...si de-atunci il avem iarasi ca inainte, tot la 27 de zile. Sper sa foloseasca raspunsul meu, dar moasa mi-a spus ca atata timp cat dai piept nu-ti vine ciclul, dar aia nu inseamna ca nu poti ramane gravida
....facem lista pt aspirante bb2 ?
...eu rad da' situatia mea e de plans...acusi avem 4 luni si inca colicii-s la putere la noi. I-am spus sotului ca daca n-o putea fi mama 2-3 luni langa mine cu bb2 nici nu ma gandesc sa mai fac copii !
Ieri am cumparat deja lapte solar cu factor de protectie 50 pt bb, aici sunt 26 de grade...ce naiba om face in august
....n-am gasit zbiciul, ca-l puneam...ca azi e foarte la moda
.
Dolores mandreata de ficior ai ! Ai vazut mogaldeatza mea ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by dolores
incerc sa va arat niste poze de la botez..o parte caci am peste 200...
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
eee asa mai vi de acasa...asteptam pozele cu Davidutzu!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
daphna spune:
26 de grade!!!oau....la constanta e frig rau,dar lasa ca vine soarele si pe strada noastra,aici la mama naibii,asa Adeju?!!!dar eu nu m-am lasat si tot am scos-o 1h ptr ca aveam treaba si nevrand sa o las cu socrosenia,deh!lasa sa se caleasca.am pus-o in marsupiu si in zonele unde batea vantul se stramba mama,mama....
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
danutz spune:
Carla, votat ingerasa frumoasa foc!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
carla2005 spune:
1. Dolores acum am vazut ca pozele de la botez sunt puse la semnatura ma asteptam sa fie link separat!
2.Tot incerc s apun poze noi si nu reusesc ... mai fetelor eu sunt singura cu copilu pana la 7 seara cand vine sotul cand adoarme ( doarme putin ziua ) dabea mananc merg la baie etc citesc pe diagonala...deci sincer daca nu raspund timpul e de vina si nestiinta la faza cu solutia pentru nasuc nu am raspuns ca eu nu i-am pus nimic Alexutei in nas!
3.Daca bblu este bolnav eu l-as scoate un pic la aer la soare intr-un loc mai adapostit sa nu-l abata vantul!
4. CM nu mi-a venit ...iar de o saptamana nu mai alaptez deloc ( eu ii dadeam mixt),
5.CUM reusiti sa raspundeti asa la fiecare in parte ca mie mi-ar lua o viata sa scriu...dabea am invata sa dau replay la cate un mesaj ca ma miram mereu cum faceti voi sa va apara mesaul celorlalti in mesajul vostru...daca intelegeti ce vreau sa spun!
Cam atat ca deja e neuronul zapacit complet!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
crykett spune:
BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA.
SARBATORITILOR SA CREASCA MARI ,FRUMOSI SI CUMINTI.IMI PARE RAU CA NU POT INTRA ROARTE DES PE FORUM DAR COPCHII MEI IMI MANINCA TOT TIMPUL.ANTONIO E CUMINTEL DOARME CITE 4 REPRIZE DE 30 MIN. ZIUA SI DOAR O DATA SE MAI TRZESTE NOAPTEA IN SCHIMB E CAM CERTAT CU LAPTELE AM INCERCAT TOATE MARCILE DE PE PIATA SI NU SA INDRAGOSTIT DE NICI UNUL ASA CA AM INCEPUT DIVERSIFICAREA MAI DEVREME II DAU MAR CU BISCUITE SI SUC DE FRUCTE SI BAGA LA GREU.IN SCHIMB BAIATUL CEL MARE MA ZAPACIT DE TOT
E ATIT DE ACTIV SI ARE O ENERGIE DE NU MAI FAC FATA NU POT SA IL LAS NICI O CLIPA NE SUPRAVEGHEAT CA TREBUIE SA FACA CITE O NAZBITIE
.SPER SA NU VA PLICTISESC
DAR INI SUNTETI FOARTE DRAGI INCA DE PE VREMEA ODISEEI SI VA CITEAM CU INTERES ZILNIC SI IMI PARE RAU CA NU AM POSTAT ATUNCI SI VA ROG NU MAI FITI SUPARATE SUNTETI TOATE NISTE DRAGUTE.DACA VRETI SA NE VEDETI AM FACUT UN MARE CIRNAT CU POZE PINA
PINA INVAT SA IL SCURTEZ MAI E.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/576460762389792617
flore26 spune:
hello, fetelor!Un dezavantaj la faptul ca e vreme asa de frumoasa e ca nu mai pot fii non-stop pe site.Nu/i nimic, de aia are Alessia si tatic, sa mai stea cu ea si mami sa citeasca.
carla2005 votat si eu ingerasul tau.Fetele din TM si eu am fost cu Alessia ieri in parc, si , ca niciodata, mi/a urlat si s/a marait non-stop.Ea doarme de obicei f mult afara.O fii fost ceva in aer si a ametit/o
.Azi am ramas in curte, sub cires si bine a fost.CM nu a venit inca, dar alaptez, asa ca sper sa intarzie cat de mult.dianocica aceeasi problema cu servetelele umede, se stramba, se trage, maraie, in schimb cand o dau cu crema pe fata, rade.Poze printesuca marmaluca
marinelaf spune:
Am riscat si am fost afara. A fost cald si i-a placut la copil.A dormit Rares tot timpul si inca mai doarme si sinterm in casa de 1 ora si jumatate.
Am votat si eu ingerasul tau Carla
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
flore26 spune:
Am si eu o intrebare:In zilele cand e mai cald, cum a fost zilele astea, 15/18 grade,cum ii imbracam?
Poze printesuca marmaluca