Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

CARLA AM VOTAT SI EU PENTRU INGERASUL TAU

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/576460762389792617

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Am uitat sa intreb cum se plateste pt site-ul cu poze si cit ?
Nici lui Rares nu-i plac servetelele, de fapt nu prea ii place sa-l sterg pe fata.

Mergi la inceput

DIANOCICA NECI LUI ANTONIO NU II PLAC SEVETELELE .

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/576460762389792617

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by flore26

Am si eu o intrebare:In zilele cand e mai cald, cum a fost zilele astea, 15/18 grade,cum ii imbracam?

Poze printesuca marmaluca

eu de exemplu am renuntat la salopeta-cosmonaut, deci a ramas motanu' doar in costumas (pe sub care are: body, o bluzita cu maneca lunga, strampi; o caciulita; botosi). cam asta ar fi uniforma :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

DOLORES FRUMOS COPIL AI SA ITI TRAIASCA SI SE PARE CA SUNTEM VECINE CA STAU APROAPE DE MOGHIOROS DAR NU CRED CA POT SA AJUNG ACOLO SINGURA CU COPII CA ANDREI NU ARE STARE SI NU POT ALERGA DUPA EL SI SA LAS CARUTUL NE SUPRAVEGEAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

criket se vede doar o poza.cred ca nu sunt pe public
flore curte...cires..iam iam....
imbracatul inca nu mi iese...ba prea gros, ba ne intoarcem ca bate vantul prea tare si mai trebe ceva...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

m-a sunat minunata soacra, ca-mi vine in vizita... vai, abia astept, nu mai pot... cica "ce face eric? doarme? ca eu vreau sa-l vad treaz!"... imi venea sa-i zic ca-i trimit o poza, sa nu mai bata drumu'...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

m-a sunat minunata soacra, ca-mi vine in vizita... vai, abia astept, nu mai pot... cica "ce face eric? doarme? ca eu vreau sa-l vad treaz!"... imi venea sa-i zic ca-i trimit o poza, sa nu mai bata drumu'...

POZE
site fulguleti

A mea soacra, m/a sunat intr/o zi de mai multe ori si tot timpul alessia dormea.Asa ca zice: "Doamne da ce doarme atata, mai trezeste/o si tu, ca o creasca prea mult si dupa aia tre sa/i dai cu ghemu in cap, sa nu mai creasca, ca nici inalta sa fie nu/i prea bine." No-comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am uitat semnele:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am revenit...dupa ce am fost terorizata de Mark...am atipit si eu putin cu el..!
Mai fetelor eu cred ca vi se trage de la biciul Doniei.......
Referitor la discutiile care le avem...eu sunt de acord cu Dia si cu Dianocica....eu sunt de felul meu pupacioasa...si sa nu cumva sa-mi interziceti sa mai pup fetele ca moorrrr....si apoi sa ma ierte D-zeu dar aici asa de bine ma eliberez de toate...acum sa mai tin cont si de scris si de litere si de .....era sa zic si o prostie...deci chiar nu am chef...si daca zic o prostie...mai asta mi-a venit atunci o zic...daca vreti cititi...daca nu...pe diagonla....recunosc ca nici eu nu am raspuns de multe ori...ba ca am citit in graba,ba ca nu stiam ce sa raspund...si etc...nu vreau sa o lungesc ca si o baba!!!
Si apropo Dianocica....Nici pe Mark nu il pot sterge cu servetele....el crede ca nu mai are aer...si face se parca se sufoca!
Cryket.......te asteptam mai des pe la noi!
Flore26...mai subtirel decat inainte......eu i-am dat un trening mai grosut...!
Dolores...am vazut si eu pozele...ce cuminte a fost David...si ce frumosi sunteti toti 3...sora ta a fost nasa?...
pentru sarbatoritii de azi...
Rianna de Lorym
Serban de Luciaro
Alexandra de Chris
Pupici la toate si oricum in mesajul asta am fost mai zgarcita cu pupicii....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput