Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
a_deju spune:
quote:
Originally posted by flore26quote:A mea soacra, m/a sunat intr/o zi de mai multe ori si tot timpul alessia dormea.Asa ca zice: "Doamne da ce doarme atata, mai trezeste/o si tu, ca o creasca prea mult si dupa aia tre sa/i dai cu ghemu in cap, sa nu mai creasca, ca nici inalta sa fie nu/i prea bine." No-comment
Originally posted by a_deju
m-a sunat minunata soacra, ca-mi vine in vizita... vai, abia astept, nu mai pot... cica "ce face eric? doarme? ca eu vreau sa-l vad treaz!"... imi venea sa-i zic ca-i trimit o poza, sa nu mai bata drumu'...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
Poze printesuca marmaluca
mai, io am 1.80, de unde deduc ca ori a dormit la greu, ori i se terminase lana lu' mama :))
am ridicat pasaportu' azi, imi trecura motanu' pe un fel viza - abtibild, din poza pt care m-au secat la creier (trezeste copchilu', da-i jos caciula, tine-i ochii deschisi, tine-i capu' sa nu cada....) nu se vede nimic, ar putea foarte bine sa fie orice copil de pe lumea asta.... ma rog, nu conteaza, am povestit si asta mai mult de amoru' artei.. :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
alexandra_25 spune:
Angi_m...acum am vazut ca ai pus si taticii...si eu vreauuuuuuuuuuuu....iti trimit pe gmail poza...se poate??????..
...inca un pupic....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
aka spune:
Alice, Bogdan, Catrinel Rianna, Serban-Alexandru, Alexian Gabriel, Csanad, Alexandra Graziella
Ieri seara am inceput sa scriu un mesaj dar nu l-am mai terminat. M-am apucat de curatat spanac si mi-a luat vreo 2 ore.
Madaluta eu sunt de fel din Turnu Magurele. Poate avem cunostinte comune. Sau poate ne intalnim in Turnu in aprilie
. In legatura cu mucii eu cand o aud ca are ii pun cate 2 picaturi de ophtamesone in fiecare nara. Si ii trece.
Intreba cineva de CM, mie nu mi-a venit nici acum dupa 2.5 luni si laptez exclusiv. Nici macar mica menstruatie sau cum s-o numi si am avut lohii o luna.
Vreau si eu la munte. Dar nu luna asta ca sunt prea multe de platit. Dar de luna viitoare venim cu cea mai mare placere. Dandusa fa planuri, am vazut vila e super. Noi putem numai in weekend. Si Crinuta e draguta tunsulica
.
Dianocica voi cu ford k, noi cu matizul. Cum ne impachetam...
Danita si baba mea tot azi a fost.
Dolores la biserica din parc l-ai botezat pe David? Eu acolo m-am cununat. Frumusel foc puiutul tau
.
Bamboleta felicitari pentru intoarcere
.
Va pup pe toate
.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
a_deju spune:
si sa va mai zic una, de fabulospirit, asa....
trebuia sa iau prima aia de nastere pe care o da primaria. sun la nr de tel de pe biletel, ca nu, nu de la noi, ca a trecut termenu' (trebuiau ridicati dupa 23 ianuarie..), la primaria mare, la biroul saishpe... buuuun... atarn azi motanu'-n scoica, sun una bucata barbat si-i zic "ne-ntalnim in centru" (-cineva trebuia sa care scoica-). ajungem la primarie, la birou' saishpe zice aaa, nu e bine, faceti o cerere, o lasati la noi, si veniti de maine dupa bani... dar, mai bine nu maine , ca e 8 martie(???!!!???), veniti poimaine, intre 12 si 13, ca sa gasiti si casierita la birou !!!!!!!!!!!
fascinant, nu?? nu simtiti asa, cum vi se flutura in vant, in semn de legamant????? ca io oricum am plecat de-acolo plina de patriotism in suflet si simtiri.....
POZE
site fulguleti
marinelaf spune:
flore26
Astazi l-am imbracat mai subtire fara cosmonaut.
I-am dat bady, 2 salopete de bumbac, una subtire si una mai grosuta si un costumas deasupra.
Nici eu nu stiu s-i imbrac .De obicei si pe Andreea o prea infofolesc.
a_deju spune:
aka, si noi tot cu matizu', da' cred ca ori is eu mai inconstienta de fel, ori m-am tampit dracu' de tot, da' chiar nu-mi fac probleme de cum or sa-ncapa toate... gasim noi loc, mai iau si-o geaca cu multe buzunare, trag doua perechi de pantaloni pe mine, sau, vb lu' mihai, "ce, pt noi mai luam si haine???"...
cu matizu' a fost funny cand am luat carucioru'... pe 30 sau chiar pe 31 decembrie parca, ne-am infiintat la un magazin care, culmea, avea program si-n zilele alea, am pus deshtu' si-am zis "asta e, da' nu dam banu' pana nu-i facem proba de portbagaj"... noroc ca erau fetele obisnuite cu de-astea, si oricum, lasasem motanu' in scoica gaj in magazin, sa nu creada alea ca bagam carucioru' si fugim cu el :)
POZE
site fulguleti
bebinuta spune:
Dolores, vazut poze botez, dulcic davidutu. Dar nu i-a fost frigut in apa? Eu am o mare problema cu bagatul in apa a bebeilor la botez. Nu mi se pare normal, ca le este frig saracutilor.
Felicitari pentru crestinarea "micutului mare"![]()
CArla noi am votat ingerasul de saptamana trecuta, tinem pumnii.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
flore26 spune:
Merci de sugestiile pentru imbracat. Chiar nu stiam daca o imbrac prea gros sau subtire. La urmatorul bb voi avea experienta.![]()
Poze printesuca marmaluca
Mirona spune:
quote:
Originally posted by daphna
MIRO,si mie mi se pare normal sa prepari cerealele in laptic,aia pe cutii scriu niste chestii,citeam intr-o zi si mi-am zis ca tb sa merg la cursuri specializate!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
daphna unele cereale au deja laptic in compozitie - tre sa vezi pe cutie.
Uite asa zice si anateo2004:
quote:
Originally posted by anateo2004
fetele care au inceput diversificarea sau care se gandesc sa inceapa cu cereale,exista doua tipuri,unele care sunt cu lapte si deci se prepara cu apa si unele fara lapte si se prepara cu lapte.
Intrebarea mea era - si cele cu lapte in compozitie eu le prepar cu lapte praf - GRESESC???
mie mi se par cam fade - deci in primul rand tre sa-mi placa mie - ca sa ii placa si bebelinei.
Si acum - ca nu mi-a raspuns nici una la intrebare ce sa fac? Sa aplic practica Doniei?
Luati de aici fetelor:

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
a_deju spune:
miro, da un enter la bice acolo, ca ne-ai rupt spatele, da' s-a si latit pagina la greu... acuma la faza cu cerealele, nush cate raspunsuri o sa primesti, ca-s putine rau fetele care au ajuns deja la etapa asta... da' dupa capu' meu (ceea ce NU e un etalon :)) ), mi se pare logic ca daca-s bune la gust pt tine, sunt ok si pt bebe... desi, daca stau si ma gandesc, cu laptele praf e exact ca nuca in perete, adica are un gust si-un miros.....nu pot sa-mi imaginez cum pot manca cu atata pofta panarama aia...... acuma nush cum e asta de la san, ca parca mi-a fost nush cum sa ma beau singura..... si m-am tot rugat de mihai sa traga si el o dusca, da' nu vrea dom'le si pace :)))))
POZE
site fulguleti