Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
daphna spune:
A deju ,te rog da-mi si mie amanunte cu prima aia de nastere!tot cu vestitele dosare pe sina?si unde mai exact,la primarie sau pe Ecaterina Varga?merci
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
daphna spune:
nu de alta dar vreau sa am bani deoparte ptr locusorul nou unde vreti sa va mutati!!deci vin si eu,treceti-ma pe listuta!!!
daphna spune:
fetelor,voi lasati bebeii sa se uite spre tv?ca asa bine e!!!!tace chitic!hai ca am scris si eu cele 10 mesaje,am scapat?
bamboletta spune:
Salutare 
A fost frumos la intalnirea cu mamicile
ne mai relaxam si noi povestim una alta
ne admiram puiutii
Am fost si la medicul de fam am facut vit D si pe 21 facem vaccinul de 4 luni
Mirona-si eu am inceput sa-i dau cereale Antoniei
sunt cu lapte mar si morcov de la milupa
si tot in lapte le pun fara lapte nu sunt bune,f frumos leaganul
m-a dat pe spate 
pt toti bb-ii
daphna-si antonia se uita la tv
e f interesata incerc sa nu o las prea mult
Dolores-
pozele de la botez 
Dandusa-pe unde va plimbati 
Aka-

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
a_deju spune:
daphna, hai scapasi de moderare :) mai, nu stiu exact unde si cum se depune, e o prima pe care o da primaria pt prima nastere, parca... in jur de 2 mil... n-a venit inca mihai acasa, ca el a depus, da' cum ajunge, iti zic ;)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
doradora spune:
si alexandra e fiaaarte interesata de tv/calculator, dar nu o las inca. daca se pliciseste n-are decat sa citeasca![]()
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
miro, da un enter la bice acolo, ca ne-ai rupt spatele, da' s-a si latit pagina la greu... acuma la faza cu cerealele, nush cate raspunsuri o sa primesti, ca-s putine rau fetele care au ajuns deja la etapa asta... da' dupa capu' meu (ceea ce NU e un etalon :)) ), mi se pare logic ca daca-s bune la gust pt tine, sunt ok si pt bebe... desi, daca stau si ma gandesc, cu laptele praf e exact ca nuca in perete, adica are un gust si-un miros.....nu pot sa-mi imaginez cum pot manca cu atata pofta panarama aia...... acuma nush cum e asta de la san, ca parca mi-a fost nush cum sa ma beau singura..... si m-am tot rugat de mihai sa traga si el o dusca, da' nu vrea dom'le si pace :)))))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
doamne adejule, sa nu gusti tu bunatate de lapte! era bun de tot laptele meu, fff dulceeee .... si tati l-a gustat la greu... cum prindea fata ca nu mananca zicea: ia vezi, e bun? poate are un gust ... si trebuia sa mulg sa-i dau

... oricum din prima zi noi l-am gustat amandoi, eram curiosi tare Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
andradap spune:
AJUTOOOR pt. o viitoare mamica!!!
Va multumesc!!!!!
PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Dia1609 spune:
fetelor, sunt disperata! am repetat isprava de ieri: iar mi-a urlat Oana juma' de ora in carucior, nu s-a potolit pana am intrat in casa, cand a devenit vesela-voioasa ... pur si simplu nu-mi dau seama de ce ... nu era gros imbracata si nu-i era cald, nu era fomista, nu o strangea nimik, nu era cu pisu/kk, i-am ridicat chiar si spatele la carucior ca sa nu mai stea culcata, am luat-o in brate ... si nimik... urlete si iar urlete ... asta dupa ce o ora a dormit linistita si fara sa comenteze ....
ma nevrozez daca nu aflu misterul ... si deja mi-e frica sa ies cu ea afara!
nu stiu ce sa mai fac ... daca aveti idee care ar putea fi cauza, va rog luminati-ma!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
a_deju spune:
daphna, cica nu pe ecaterina varga, acolo doar dosarul pt alocatie... asta pt prima de nastere la un sediu de primarie undeva in piata ovidiu, pe o straduta, pe langa biserica catolica (unde se depune si pt indemnizatie, dosarul pt CIC - daca te ajuta asta la ceva)... de acte din pacate nu mai stie ce trebuie, ca a trecut ceva timp :)
POZE
site fulguleti