Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

A deju ,te rog da-mi si mie amanunte cu prima aia de nastere!tot cu vestitele dosare pe sina?si unde mai exact,la primarie sau pe Ecaterina Varga?merci

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

nu de alta dar vreau sa am bani deoparte ptr locusorul nou unde vreti sa va mutati!!deci vin si eu,treceti-ma pe listuta!!!

Mergi la inceput

fetelor,voi lasati bebeii sa se uite spre tv?ca asa bine e!!!!tace chitic!hai ca am scris si eu cele 10 mesaje,am scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

A fost frumos la intalnirea cu mamicile ne mai relaxam si noi povestim una alta ne admiram puiutii
Am fost si la medicul de fam am facut vit D si pe 21 facem vaccinul de 4 luni

Mirona-si eu am inceput sa-i dau cereale Antoniei sunt cu lapte mar si morcov de la milupa si tot in lapte le pun fara lapte nu sunt bune,f frumos leaganul m-a dat pe spate

pt toti bb-ii

daphna-si antonia se uita la tv e f interesata incerc sa nu o las prea mult

Dolores-pozele de la botez

Dandusa-pe unde va plimbati

Aka-

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

daphna, hai scapasi de moderare :) mai, nu stiu exact unde si cum se depune, e o prima pe care o da primaria pt prima nastere, parca... in jur de 2 mil... n-a venit inca mihai acasa, ca el a depus, da' cum ajunge, iti zic ;)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si alexandra e fiaaarte interesata de tv/calculator, dar nu o las inca. daca se pliciseste n-are decat sa citeasca

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

miro, da un enter la bice acolo, ca ne-ai rupt spatele, da' s-a si latit pagina la greu... acuma la faza cu cerealele, nush cate raspunsuri o sa primesti, ca-s putine rau fetele care au ajuns deja la etapa asta... da' dupa capu' meu (ceea ce NU e un etalon :)) ), mi se pare logic ca daca-s bune la gust pt tine, sunt ok si pt bebe... desi, daca stau si ma gandesc, cu laptele praf e exact ca nuca in perete, adica are un gust si-un miros.....nu pot sa-mi imaginez cum pot manca cu atata pofta panarama aia...... acuma nush cum e asta de la san, ca parca mi-a fost nush cum sa ma beau singura..... si m-am tot rugat de mihai sa traga si el o dusca, da' nu vrea dom'le si pace :)))))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

doamne adejule, sa nu gusti tu bunatate de lapte! era bun de tot laptele meu, fff dulceeee .... si tati l-a gustat la greu... cum prindea fata ca nu mananca zicea: ia vezi, e bun? poate are un gust ... si trebuia sa mulg sa-i dau ... exagerez, s-a intamplat de vreo 2-3 ori asa ... oricum din prima zi noi l-am gustat amandoi, eram curiosi tare ... se pare ca eram picati in cap ... chiar, numai noi am gustat laptele din tzitzi?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AJUTOOOR pt. o viitoare mamica!!!

Va multumesc!!!!!

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, sunt disperata! am repetat isprava de ieri: iar mi-a urlat Oana juma' de ora in carucior, nu s-a potolit pana am intrat in casa, cand a devenit vesela-voioasa ... pur si simplu nu-mi dau seama de ce ... nu era gros imbracata si nu-i era cald, nu era fomista, nu o strangea nimik, nu era cu pisu/kk, i-am ridicat chiar si spatele la carucior ca sa nu mai stea culcata, am luat-o in brate ... si nimik... urlete si iar urlete ... asta dupa ce o ora a dormit linistita si fara sa comenteze ....
ma nevrozez daca nu aflu misterul ... si deja mi-e frica sa ies cu ea afara!
nu stiu ce sa mai fac ... daca aveti idee care ar putea fi cauza, va rog luminati-ma!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

daphna, cica nu pe ecaterina varga, acolo doar dosarul pt alocatie... asta pt prima de nastere la un sediu de primarie undeva in piata ovidiu, pe o straduta, pe langa biserica catolica (unde se depune si pt indemnizatie, dosarul pt CIC - daca te ajuta asta la ceva)... de acte din pacate nu mai stie ce trebuie, ca a trecut ceva timp :)

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput