Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Flore, eu am imbracat-o pe Ada destul de subtire azi, si am stat 3 ore afara: body, salopetica si costumas din pantalonasi si bluzita, si ciorapei. Pai erau 18 grade la 12 cand am iesit eu. Aveam si o paturica mai subtire pe ea.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fete dragi si dragutzi copilasi!!!
Daca v-ati facut griji pentru noi sa stiti ca suntem bine merci, sanatosi, voinici, voiosi, numai ca din nou nu avem net. de data asta nu e de vina calc., ci se cableza cablarea nu stiu care , cu nu stiu ce fibra, etc. detalii tehnice, nu ne pricepem. Numai vineri vom reintra in normal. Acum va scriu de la ai mei.
Mi-e dor de voi tare , taaaaaaare!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!! Am ratat cam multe chefuri, dar recuperam noi !!!
Am tinut neaparat sa va scriu ca sa va urez LA MULTI ANI !!! de 8 Martie Va dati seama ca acum suntem si noi MAMICI??? In sfarsit suntem destinatare de drept ale acestei sarbatori. Va doresc ca maine - si nu numai- sa va bucurati de toata atentia iubitilor vostri si de multe, multe daruri, iar bebeii sa fie uimitor de cuminti!
David imbratiseaza cu drag toate d-soarele si le daruieste flori!
Ne vedem vineri, dragele mele!!!

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by a_deju

miro, da un enter la bice acolo, ca ne-ai rupt spatele, da' s-a si latit pagina la greu... acuma la faza cu cerealele, nush cate raspunsuri o sa primesti, ca-s putine rau fetele care au ajuns deja la etapa asta... da' dupa capu' meu (ceea ce NU e un etalon :)) ), mi se pare logic ca daca-s bune la gust pt tine, sunt ok si pt bebe... desi, daca stau si ma gandesc, cu laptele praf e exact ca nuca in perete, adica are un gust si-un miros.....nu pot sa-mi imaginez cum pot manca cu atata pofta panarama aia...... acuma nush cum e asta de la san, ca parca mi-a fost nush cum sa ma beau singura..... si m-am tot rugat de mihai sa traga si el o dusca, da' nu vrea dom'le si pace :)))))

doamne adejule, sa nu gusti tu bunatate de lapte! era bun de tot laptele meu, fff dulceeee .... si tati l-a gustat la greu... cum prindea fata ca nu mananca zicea: ia vezi, e bun? poate are un gust ... si trebuia sa mulg sa-i dau ... exagerez, s-a intamplat de vreo 2-3 ori asa ... oricum din prima zi noi l-am gustat amandoi, eram curiosi tare ... se pare ca eram picati in cap ... chiar, numai noi am gustat laptele din tzitzi?

Si eu am gustat bunatate de lapte, cand tasneste il tin in mana si il mai gust. Cristi, sotu, nu a vrut, nu stiu de ce, ca e tare dulce. Si se mai spune ca nu trebuie sa se indulceasca laptele dar cel natural e fff dulce.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Eu am scos pisica afara in body cu maneca scurta, unul cu maneca lunga, caciulita, papucei, cosmonaut. S-a simtit foarte bine, a dormit 2 ore jumate, eram prin fata blocului cand a inceput sa urle de foame, am venit in casa a papat si iar a adormit. Dar am trezit-o, ca e a treia seara in care imi face figura asta si ramena neimbaiata. O sa fie un copil mazac!

Am fost la asociatie sa vb cu administratorul despre trecerea la intretinere a copilului. Am zis eu sa fiu fata draguta ( de fapt m-a facut sotul nesimtita, de aia m-am dus ). Vb cu nenea acolo, si-mi zice ca nu o trece la intretinere, cel putin cat timp se mai da caldura ( chipurile sa nu am factura mare de platita la intretinere, caci pt 3 persoane se aduna.... ), poate prin aprilie dar nici atunci daca nu "sare" cu gura vreun vecin. Si am vecini fetelor care citesc lista de la intretinere de sus pana jos, chiar si la consumul de apa se uita si-ti bat in usa si te intreaba:"cum adica ati consumat numai 1 m3 apa calda? dar nu va spalati?". Pe cuvantul meu, am patit-o, eu gravida fiind nu faceam dus cand dadeau astia apa cu program si ma duceam la maica-mea ca are centrala si faceam cand vroiau muschii mei!

Asa ca am administrator fain!

Am vazut si eu pozele de la botezul puiului lui Dolores, ce familie frumoasa!

Va doresc o seara linistita!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

a fost marait toata slujba din cauza ca ii era somn,cand a adormit,am fost nevoiti sa-l trezim pt a-l baga in "cazan"...de obicei nu plange la apa,nu s-a intamplat niciodata,dar cred ca a fost cam rece..

quote:
Originally posted by danutz

Dolores, vazut pozici de la botezul Davidutului. Parese ca a fost cumintel, dragul de el...numai cand l-a scos din cazan a urlat?

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Gustat barbatul meu lapte din tzitzi! Si mama gustat laptele praf pe care-l papa bb, si sincera sa fiu nu stiu cum poate manca asa ceva! Si cu ce pofta!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

multumim

quote:
Originally posted by Ralumat

Am vazut pozele de la botezul lui David de Dolores....hmmm, ce sa mai spun? David e ditamai barbatelul (iar ma oftic ca al meu arata tare mititel), nasii sunt superbi (cand imi amintesc ca ai mei au venit in blugi, ba ai nasului erau chiar moderni- rupti la genunchi) , de parinti nu mai zic...ca nici nu se cunoaste ca au nascut (fara comentarii de ochii lor ca ma baga in boala), vreme frumoasa......sa va traiasca micutul crestin!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am fost la pediatra.bineinteles ca nu am luat in greutate cum trebuie .
vreau sa imi dati si mie idei ,cum se da laptele praf,ca pana acum eu am dat asa aiurea,noaptea ,cand am vazut ca nu a luat in greutate bine.laptele meu probabil e mult si prost.
pediatra a zis sa ii dau intai san,apoi 30-40 de formula.ca cica daca nu se satura,sa dau formula.dar la mine nu e problema ca nu se satura,ca lapte e destul,si cand suge ramane satula,nu cere decat peste vreo 2 ore,dar probabil ca laptele meu nu o ingrasa.si cum sa ii mai dau formula dupa ce goleste un san ,care inseamna cel putin 100??
sa dau un biberon praf,si cealalta masa san?(ceea ce inseamna doar un san,ca nu apuca si la al doilea,si eu sa aastept nu stiu cate ore pana vine randul la celalt...clar ca tre sa scot cu pompa ,si eu mai scot...)
pediatra asta nu m-a lamurit.deci ea a luat-o ca si cand copilul nu se satura.dar nu e asta cazul meu.ea se satura,dar probabil laptele nu e atat de nutritiv si nu se ingrasa.sau poate ca inca ii e lene sa suga si suge prea putin.oricvum ar fi ,satula e ca doarme 2-3 ore.
nu stiu daca atiinteles ceva .

donia mie-mi spuide ciocolata ca mananc una pe zi???
taci taci..
eu ziceam de dulciuri in general,acadele si gume de mestecat,stii tu,maruntisurile alea care se dau copiilor,si ma refdeream mai ales la copiii de sub 3 ani.
ca apooooi e clar ca nu are cine sa iitina!! mai ales ca eu am in casa ciocolataaaa!! (si altele hihi)
draga,dinc e scrii tu acolo deci e bine o ciUcalata pe zi hahaaa? eu am gasit una cu portocala in ea,si cumpar cu teancul,si mananc una pe zi.vai de laptele meu!
yagmur,draguta,pupici inapoi pt Luca! ce mai faceti voi,cum va mai descurcati?
Mirona eu cred ca nua re nimic daca pui si un pic de lapte cu cerealele.doar daac ar fi prea grasunica fetita,poate nu ..Dar eu cred ca nu face nimic..nu stiu sigur.
Dolores,inca o data iti spun,esti o femeie minunata!!imi pare rau ca te-ai simtit marginalizata,si mai ales imi pare rau daca ti s-a raspuns rautacios vreodata.As vrea tare mult sa nu ne certam niciodata aici,pt ca suntem impreuna de atata timp ,si am trecut prin atatea impreuna.
Draga mea,tu erai cea mai activa la inceput...Nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs...
Nu iti spun "hai viono" pt ca simt ca acum ai deci sa nu vii,dar sper sa o faci cat mai curand,sa iti treaca supararea,dar ,mai ales,sa se schimbe ceva pe aici,pt ca asa din senin situ ca nu are sa iti treaca.
danita,vaaaaaaai,am uitat faza cu babele,sa alegem o zi..dar eu aleg in fiecare an aceeasi zi,8 martie.asa ca sunt la timp!
auras sa nu merite Tanta aia data cu cracii-n sus??auzi la ea " n-am stitu",bai si cand le zici ..parca sunt tampite!!
inseamna ca riscam sa le dea si alune,sau cine stie ce tampenii sa se inece rau de tot,doamne fereste...
ralumat mi-e lene sa scriu carti
auzi la aia,cica ii mananca.si cand o mananca pe soacra in fund ce sa ii facem noi ei??
problema nu e ca ii lasi singuri,ca asta poti evita.dar cand suntem multi,stii,unul ia copilul in brate ,altul alearga pe nu stiu unde,se duc din camera in camera..sa zicem la cineva in vizita,si nu poti sa stai numai dupa fundul copilului pe unde alearga el...Si cand ti-o venimestecand ceva....
baaaai,dar daca ii da tuica ,ce faceti?????DE POFTA DE MANCARE!!
ASIZA OANA nu mai vrea tu la munte,a dup-aia te invidiez.
ii dau lapte praf,bine ca am inceput s aii dau,ca azi pediatra mi-a zis ceea ce stiam si eu,ca a luat f putin in greutate.vai de laptele meu,mult si prost,probabil.sau naiba stie,poate cu biberonul inghite mai mult..nu stiu,oi fi gresit eu undeva...N-are nici 5 kile la 2 luni.Ne mai facem noi oameni...
pediatra zice sa ii dau intai piept,apoi 30 -40 de lapte praf.pai daa eu am mult lapte,asta s epune si suge dintr-uns an,abia il inmoaie,si cat sa bage daca eu am peste suta intr-unul?? cums a mai ai apoi si lapte praf? si cu sanul celalalt ce fac??
ralumat cand te leganai nu tineai si mainile asa si cantai a lulu babyyy a lulu babyyy .. ??
iasmi ce sa spuna bietul copil la 1 an,la 2 ani daca i-au dat Coca Cola si acadele? si eu am anuntat prin jur si la fel au zis ca sunt dementa,pe scurt.
deci e clar ca daca mama e dementa,copilului i se va da pe ascuns.
da-i un cap in gura cumnatei aleia,si sa punamana sa isi faca daca vrea sa il creasca asa.adica nu mana...nimereste ea cu ce!
da mai bine lasa,decat sa il nenoroceasca..sa stea dracu ' potolita.
Despre cartile alea de pediatrie pe care le aveti,ARUNCATI-LE daca sunt din o mie noua sute toamna!! nu mai e nimic valabil.mama a invatat in scoala dupa cartile alea,si acum imi spune cu parere de rau ca asa erau vremurile,asa invatatu pe atunci,sa dea ou bebelusilor,si ficatel,si ceai,si suc de morcovi ,si etc...Acum stie si ea ca nu mai e asa,dar cica asa erau vremurile,asa invatatu.
Dar acum exista carti actualizate.si netul e destul de bun,dar cautati articole straine,nu romanesti.nu am nimci contra romaniestilor,dar sunt invechite .
dianocica,v-am intaratat si eu,sa sariti la cap!
ralumat ""doamna, plange copilul;"alea ce or zice ca tu nu vezi si nu auzi ca plange? daaa,si faza cu "ii e foame".toti stiu maibine ca tine.chiar daca le zici ca a mancat acu o juma de ora,totusi,ii e foame!
hahaaaaa sa chimbi carutul? haaaaaa bai,asta nu am auzit-ooooooo!!!! e buna!!!! haideti sa schimbam caruturile ca AUZI nu ii place puradelului in carut !!!! bai,mooooooooooor
ca vrea in baret,daaaa,asta e altceva,probabil de-aia plange.a mea plange in carut daca se opreste carutul,adica ori in brate,ori sa imi mut picerili!
dianocica
sa zici merci daca ii da sarmaua la 1 an si nu la 3 luni cum am mai auzit!!!sarmaua intr-o mana,carnatul in alta.
si paineee cat cuprinde.
eu mai am o chestie,cu painea asta(care dealtfel imi place,eu fara painenu mananc,si copilul meu la fdel va manca daca vrea,dar nu paine goala ca milogii).nu sufar painea goala in mana,prin toata casa!pt mine masa e la masa,la bucatarie.nu sa s eplimbe prin casa cu codrul de paine ca fac crize de nervi.
mai am sa il vad cu mucii sir pana-n glezne si pun mainile-n piept!
panaa
dolores nu am gasit botezul.pune un link direct cu pozele de la botez.
dandusa eu cand pierd mesajul imi vine sa ma dau cu capul de tastatura si injurrrrrr.
tu nu fa ca mine!

quote:
AURAS,RALUMAT,DONIA,ASIZA,YAGMUR,MARINELA,MIRONA,,DIANOCICA,AELITA,MARANI,IASMI,A-DEJU,DANUTZ,va poop,ca restul ce aveam sa va spun...,s-a dus...

ne-ai umplut de respect

fetelor,dati-mi si mie un link la pozele cu botezul lui DOLORES.mie imi merge f greu calculatorul,abia imi intra paginile,nu pot sa caut mult in poze,ca merge f greu,se incarca vai de el..

de acord cu chris.zic si eu fara reguli pe forum,ca raspundeti,ca nu raspuneti,ca mai intru sau nu...IMPORTANT E SA NU NE CERTAM!
Daca se simte nevoia de pupici,apai se dau pupici,daca se dau raspunsuri,se dau,daca nu,nu,asta e,ce naiba sa facem?
nu putem face reguli.fiecare scrie ce rvea si cat vrea.
hai,mai ,ca si eu am scris atatea fara raspuns si nici nu am mai repetat,ce mare lucru?
chris sa-ti traiasca printesa!
bebinuta la mine colcaie de virusi
[black]dianocica,e posibil sa simta rece servetelul.la mine face asa cu cele de fundulet,si sa vezi ce suflu in ele
dbunny mmmmama,26 º ! huuuooo
marinelaf
chiar daca e bolnavior ii vine bine sa iasa afara,daca e imbracat adecvat.
carla cand dai pe "raspunde" dai cu "deschide alta pagina",si asa lucrezi cu doua pagini: pe una citesti la forum,si dincolo scrii imediat ce ai citit ceva.apoi iar citesti pe pagina cealalta..iar raspunzi..
merge mult mai repede asa.
crykett,bine ai revenit!doar o poza cu Antonio? are niste ochisori foarte frumosi si mari!
flore
oricand,sa pui mana pe copil,pe spate si la ceafa si daca il simti cald,ii mai dai jos din haine,inainte sa transoire.il simti tu cand e incins.
depinde si cum e carutul.eu il bag in landou,si acolo e cald,are si paturica.
a deju
quote:
sa-i zic ca-i trimit o poza, sa nu mai bata drumu'...

flore
quote:
"Doamne da ce doarme atata, mai trezeste/o si tu, ca o creasca prea mult si dupa aia tre sa/i dai cu ghemu in cap, sa nu mai creasca, ca nici inalta sa fie nu/i prea bine."
moooorrrrrr

auziti??dar de ce le raspundeti la telefon? ca eu NU RASPUND! cand ma prinde: DORMEAM ! iti dai seama ce fetze pun ca dorm si eu !

a deju
hai,recunoaste,ca tu si dormeai dusa toata ziua ! ca sa ajungi la unu optzeci!
dormeai,neneeee
si tot a deju
quote:
nu simtiti asa, cum vi se flutura in vant, in semn de legamant????? ca io oricum am plecat de-acolo plina de patriotism in suflet si simtiri.....

se balabgane in vantpleaca de-aici!

daphna
cica nu e e bine cu teveu'.dar ce naiba sa faci cand el se holbeaza?eu stau cu 3 tv deschise in casa,ca la balamuc,unul in dormitor,unul in sufra,unul la bucatarie,ca ma plimb ed colo colo si sa vad peste tot,sa nu mai stau sa le dau drumul.asa ca,vreau nu vreau,copchilu o sa se uite .acu nu pot sa stau pe muteste,chiar daca nu ma uit ce e la tv,ca nu prin nimic,dar nu ma simt singura inc asa.teveul la mine e in loc de sotz.ca nic cu sotul nu mai fac altceva decat vorbim
si tot a deju:
quote:
acuma nush cum e asta de la san, ca parca mi-a fost nush cum sa ma beau singura..... si m-am tot rugat de mihai sa traga si el o dusca, da' nu vrea dom'le si pace :)))))

ala praf asa e ,miroase naspa.si gust de plastic,ala al nostru e dulce,nu pot nici eu s ama beau,si nici el,dar picur pe mana sa vad daca nu cumva e fierbinte,si apoi LING hahaa ca sa ma curat .na! ca numai am maini de prosoape cu copil si bibveron in brate.
e dulce,e ca ala de vaca
dia eu cred ca vrea in brate,afara.ca altceva...
sau nu ii place sa stea intinsa pe spate,poate o doare burtica.a mea urla asa in casa,cand o doare,ttrebuie sa o iau in brate si nici in brate sa nu opun pe spate,ci pe burta pe mana sau vertical.

cu imbracamintea.am zis,depinde de carut.in landou e mai cald.in restul nu stiu.eu ,in landou unde are si paturica,ii dau doar o pereche de pantalonasi de lanitza,rar ii dau inca o perehe pe dedesupt,subtire.body si pulovarasul subtirel de la pantalonasi.si o gecuta cu gluga.

roxanica uitasem de 8 martie!tocmai acum cand sunt mama.cred ca si barbatu-meu uita

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
mi-era dor de un mesaj original,ca acesta...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

acum m-am uitat la poze.nu-mi dau seama cu cine seamana..e maricel si blond

quote:
Originally posted by Dbunny

Dolores mandreata de ficior ai ! Ai vazut mogaldeatza mea ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput