Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
dolores spune:
multumesc.si tie sa-ti traiasca,sa fie sanatosi.stai la moghioros??ei..poate ne vedem odata si odata
quote:
Originally posted by crykett
DOLORES FRUMOS COPIL AI SA ITI TRAIASCA SI SE PARE CA SUNTEM VECINE CA STAU APROAPE DE MOGHIOROS DAR NU CRED CA POT SA AJUNG ACOLO SINGURA CU COPII CA ANDREI NU ARE STARE SI NU POT ALERGA DUPA EL SI SA LAS CARUTUL NE SUPRAVEGEAT.
cristinade
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/576460762389792617
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dianocica spune:
simteam eu ca ma arde in spate...am aruncat pieptanul...nimic...era miro cu biciul, se pare,,,daca insisti imi dau si eu cu parerea desi in necunostinta de cauza. eu zic sa le faci cu apa chiar daca par fade. tu ai papilele muuult mai putin senmsibile decat ea...eu una asa o sa fac...cu cat mai fad cu atat mai bine. de fapt cu cat mai putin aromat...partial e si chestie personala, zic eu...eu una nu prea ma omor dupa arome...hai ca ma ustura mai putin...
dia, adeju bai, nesanatoase sunteti...eu chiar m am gandit ca ii dau premiu lui alex ca n a zis sa guste ca ii dadeam cu el in cap....![]()
aoleu aelito ce dor mi-era de mesajele tale...ti-am zis ca erai idolul meu la odisee, tu si cu asiza. iar acum cu 3 mentionari...parca am luat coronitza...
si zi-ne domn'le exact, cum adica n-a luat bine in greutate? adica cat? spune tot, sa ne dam cu parerea in cunostinta de cauza...
nu stiu ce-a fost cu d azi. a dormit azi toata ziua si mancat...in hopuri..la 6 ore, 2, 2, 4, .... la naiba...bine ca nu le mai scriu ca ma suiam pe pereti
a deju sunt absolut mortale mesajele tale...aia cu poza...i-o fac si io lu' soacra'mea...i-am zis deja lui alex...
gata, pe ziua de azi am ternminat ca aseara mi-a facut observatie iubitu' ca el a adormit asteptand sa vin de la 'fete'. asa ca va
pe toate, inclusiv roxanica, alexandra, asiza,yagmur,dandusa poate mai fur 5min daca se inteleg baietii...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
dandusa spune:
La multi ani,Alexandra de Chris
,sa cresti mare ,sanatoasa
Bambo,
am fost cu tati in parc,el a alergat putin
si noi ,am inghetat de frig...
La voi cum a decurs intilnirea?Poze noi,ceva?
Daphna,
prima de nastere amluat-o din Piata Ovidiu,de unde ti-a explicat A-deju.
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
asiza spune:
quote:
Originally posted by marinelaf
Ce ma sfatuiti sa fac. Sa-l scot pe Rares afara chiar daca e bolnavior?
E asa frumos afara.
Si legat de dulciuri nici eu nu i-am dat fetitei pina tirziu.
In schimb am si eu o cumnata de 37 de ani necasatorita care ii cumpara bomboane pe bat la fetitacind avea 9 luni si venea cu o plasa cu ciocolata la ea si stia ca nu vreau sa-i dau dulciuri.
I-am spus de multe ori sa-i cumpere fructe in loc de dulciuri dar nimic. Asa ca m-am gindit mai bine sa-i gasesc pe cineva ca poate imi lasa copii in pace.
marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006
Daca copilul nu are febra il poti scoate afara linistita!
Nici eu nu am CM inca si sper sa nu patesc ca si colega ta...eu sincer n-am auzit una ca asta!
Hai sa va zic rapid ce am patit aza, desi nu am citit inca nimic...ma plimb cu Denis si trec printr-o statie de autobuz...si in spatelel meu o femeie pica jos brusc...criza de epilepsie...ma intorc, vad, primul lucru pe care-l fac pun mana pe telefon si sun la 112...intre timp TOATA LUMEA S-A INTORS CU SPATELE
...un singur baiat s-a aplecat asupra femeii si a intors-o intr-o parte...eu vorbeam la telefon, aia ma intrebau ce si cum si dupa vreo 2 minute interminabil de lungi imi fac legatura la Salvere...le zic si la aia ce si cum si ma asigura ca trimit masina...intre timp se apuca si Denis de urlat ca din gura de sarpe...nici nu stiam ce sa fac...sa raman...sa plec...pana la urma au mai venit vreo 2 femei dintr-un chiosc din apropiere cu apa si o perna...am decis sa plec pentru ca denis nu tacea orice ii facem...abia cand am ajuns acasa si l-am conectat la sursa am invins cu el...dar ma tot gandesc la biata femeie si la nepasarea celor din jur...era si ea mama cuiva, pote sora cuiva si chiar sa i se ntorca spatele...m-am cam socat...sper ca am fost destul de coerenta ca inca mai am asa un sentiment amar si de revolta...va pup...ma duc sa-i fac baie lui denis...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Donia spune:
Buna dimineata! ![]()
Ei, recunosc ca nici la mine nu mai e dimineata, dar de abia acum am apucat sa ajung la calculator.
daphna, scriai ieri ca fetita tu nu vrea sa manance cat scrie la carte. Ei bine, fetita mea cea mare care mereu a fost o grasuna nu manca nici ea mereu cat scria la carte, si repet, a fost o grasuna. Uneori cartile astea mai mult ne fac ganduri negre, tu gandeste roz!
Yagmur, ca sa fiu in ton cu tine azi mi-am cumparat sushi. Asa ca o sa pretind ca mancam impreuna. Tu de care ai? Al meu e cu castravete si creveti. Asa ca pofta mare... sau sa-ti fie de bine, dupa cum e cazul.
Baisoara nu stiu unde e, dar daca zici ca e frumos vin fuguta. Iuhuuu! Facem un mic, bem o berica? ![]()
danita, sa traiti, Iepure scrie pe mine! Cand ajung pe acasa poate facem si noi un club, ei?
Pupici lui Tudorica si mamica, tinem pumnii.
auras, ce frumoasa povestea lui Kiki si a surioarei! Of, o sa zic si eu povestea Roxanei si a fratiorului, la noi a fost mai vesel, dar tot oftez cand imi aduc aminte.
asiza, pupam si pe Denis si mamica lui, sa fie bine cat mai repede. De asta sa fii sigura, ca sigur va fi bine, e doar o chestiune de timp.
S-ar putea sa venim anul asta acasa, inca nu suntem foarte siguri, dar va trebui sa ne hotaram curand.
auras, pentru citat ai 2 variante.
Una e sa te duci la mesajul pe care vrei sa il citezi si sa apesi pe iconita care arata ca o pagina cu o sageata verde in dreapta jos. Daca pui cursorul pe ea scrie "Reply with quote". Cand se deschide pagina de raspuns cu mesajul citat poti sa stregi din text si sa lasi doar ceea ce te intereseaza in felul asta economisim si spatiul forumului. Si sa ai grija sa scrii sub ultimul [ /quote] ca altfel o sa apara si mesajul tau in interiorul citatului si nu se vede clar ce ai de zis.
A doua varianta e sa deschizi "Raspunde la subiect" si acolo gasesti o iconita cu pagina si cu o sageata rosie in dreapta paginii. O sa iti apara de 2 ori scris [quote] si tu va trebui sa copiezi intre cele doua quote mesajul la care vrei sa raspunzi. La fel, raspunzi dupa ultimul [/quote ].
Ma cheama datoria, fug.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
fetelor, sunt disperata! am repetat isprava de ieri: iar mi-a urlat Oana juma' de ora in carucior, nu s-a potolit pana am intrat in casa, cand a devenit vesela-voioasa ... pur si simplu nu-mi dau seama de ce ... nu era gros imbracata si nu-i era cald, nu era fomista, nu o strangea nimik, nu era cu pisu/kk, i-am ridicat chiar si spatele la carucior ca sa nu mai stea culcata, am luat-o in brate ... si nimik... urlete si iar urlete ... asta dupa ce o ora a dormit linistita si fara sa comenteze ....
ma nevrozez daca nu aflu misterul ... si deja mi-e frica sa ies cu ea afara!
nu stiu ce sa mai fac ... daca aveti idee care ar putea fi cauza, va rog luminati-ma!
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
sugestii, desi e posibil sa bat campii: poate ii batea sorele in ochi; poate era captuseala aia de la carucior (asta daca e cazul) asezata anapoda si o deranja la spate, sau (se mai intampla la mine) centurile de siguranta ale caruciorului ii veneau sub fund, si statea pe tare (nu e cazul daca aveti landou); daca ii pui manusi, poate o enerva ca nu-si gasea manutele sa le bage in gura; daca ii pui pantofiori/botosei, poate erau prea stransi; poate ii venea caciulita peste ochi si nu vedea peisajul si... in ultima instanta, poate era super obosita si nu se simtea in largul ei sa adoarma la aer... sau pur si simplu avea draci in curuletz - asta e cea mai frecventa la motanschi :))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
DIA,
de vreo ora de cind stau cu fimea in brate,am realizat ca s-ar putea sa stiu motivul urletelor Oanei...Gazele...Si acum stau cu fimea in brate,pentru ca rigiie intr-una si vomita...Tu o iei in brate cind incepe show-ul?Fimea uneori dupa ce rigiie o singura data,se linisteste...,dar alteori,ca acum de ex...,nu se poteleste o ora sau mai bine...,stau cu ea la rigiit si nu-mi vine sa cred de cite ori reuseste sa scoata gazele...Poate ca asta ar fi problema...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Donia spune:
quote:
Originally posted by aelita
am fost la pediatra.bineinteles ca nu am luat in greutate cum trebuie .
vreau sa imi dati si mie idei ,cum se da laptele praf,ca pana acum eu am dat asa aiurea,noaptea ,cand am vazut ca nu a luat in greutate bine.laptele meu probabil e mult si prost.
Ei nu, ca pentru asa ceva las copilul sa planga, mancarea sa se arda, telefonul sa sune...
auzi la ea, laptele ei nu e bun. Ia de aici
ca tu scapasesi ieri. Nu exista lapte prost! Nu exista lapte prost. Da' ce scriu eu aici? Ar trebui sa scrii tu de o suta de ori "Nu exista lapte de mama prost", sa nu mai uiti niciodata. Lasa-l incolo de lapte praf. Cat a luat Sofia in greutate? Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dolores spune:
da alex,sora mea cea mica a fost nasha copilului.tot ea a fost si nasha mea de nunta..cuminte nu prea a fost ca e4ra nedormit
aka,l-am botezat la biserica care este langa academia militara de pe panduri.este o biserica mica de lemn.tot acolo am facut si nunta
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
ba da..asta a fost si motivul pt care a plans.eu asa cred.pt ca el nu plange la apa si vreau sa zic ca atunci cand il clatesc ii dau pe cap cu apa..care se scurge pe fatza....si nici nu l-a bagat cu totutl in cazan..sigur a fost apa cam rece
quote:
Originally posted by bebinuta
Dolores, vazut poze botez, dulcic davidutu. Dar nu i-a fost frigut in apa? Eu am o mare problema cu bagatul in apa a bebeilor la botez. Nu mi se pare normal, ca le este frig saracutilor.
Felicitari pentru crestinarea "micutului mare"
CArla noi am votat ingerasul de saptamana trecuta, tinem pumnii.
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian

Andrei 31-08-2004http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/576460762389792617
Oana (29.11.2006)