Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
a_deju spune:
aelita, la un moment dat, pe la inceputurile mele "mamesti", tot asta ziceam: poate e laptele meu nesatios... de la voi am invatat ca nu exista lapte prost. laptele e sau nu e. dar cand e, sa fii sigura ca e bun. daca mananca si doarme 2-3 ore, copilu' se satura... nu stiu cum e cu cresterea in greutate, pt ca nu stiu cat aveati inainte, cat dupa.. intelegi tu. gandeste-te ca ei se si lungesc, si poate de-asta uneori ni se pare ca nu se ingrasa, dar conteaza mult si centimetrii luati... acuma cu formula, iti zic cum faceam noi, tot la inceputuri, desi e o solutie mai proasta si nu o recomand: dadeam intai bibe, si apoi san. dar asta nu la toate mesele, ci numai seara, la ultima sau ultimele doua mese, pt ca daca apuca tzaztul, nu mai vroia nicio completare, nika, nici nu clipea spre biberon... acuma, na, am avut si putin noroc, ca se putea f bine sa se obisnuiasca cu biberonul, si sa nu mai vrea tzatz...
daca imi mai permiti un comentariu, cei 30-40 ml pe care ti i-a recomandat in completare sunt fix apa de ploaie... fi convinsa ca chiar daca ii dai n-o sa ai deodata parte de o spectaculoasa crestere in greutate a copilului... mi se pare a fi mai mult o solutie pt psihicul tau; eu sunt convinsa ca bebelina isi trage de la tine tot ce-i trebuie...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dolores spune:
aelita, uite aici http://family.webshots.com/album/558042312wFRTrB?vhost=family
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Donia spune:
dianocica, uite acum citesc eu ca te-am suparat... si nici nu mai tin minte. Dar tare rau imi pare, ce-o fi fost in mintea mea? Nimic, probabil. Ma bucur ca tu ai facut pace cu mine, chiar daca eu nu stiam ca eram in razboi. 
anateo, curajoasa si tu sa mergi cu amandoi copiii la vaccin in aceeasi zi! Bine ca sunt bine amandoi, sa aveti o noapte usoara! 
danutz, cel mai rau mi-a fost cand a murit mama cu cateva zile inainte de nunta mea. Necaz mare, mare, mare. Nu mai stiu cat timp am plans, dar cu timpul si cu ajutorul familiei si prietenilor mi-am mai revenit. Oricum, ii spuneam si fetitei mele azi, cand pierzi pe cineva e mai bine sa te gandesti la momentele frumoase pe care le-ai avut cu persoana respectiva, decat la faptul ca ai pierdut-o. Iar amintiri cu mama mea am nenumarate, sunt frumoase, am avut o mama exceptionala, si culmea e ca amintirile cu ea ma inavata cum sa-mi cresc copiii. E ca si cum ar fi in viata, deci faptul ca e atat de vie in amintirea mea inseamna ca e cu noi inca. Cuvintele spuse de ea imi rasuna in minte de parca mi le-a spus ieri, vad cu ochii mintii lucruri pe care le faceam impreuna, acum ii inteleg mai bine dragostea, ii apreciez rabdarea si toate astea ma fac sa incerc sa fiu si eu la fel cu copiii mei. Asa ca desi nu a apucat sa-si cunoasca nepotii, pot sa spun ca e si o bunica extraordinara. La propriu si la figurat e o bunica de vis
. Roxanei i-am povestit despre ea si o iubeste ca si cum ar fi inca in viata.
Uite, daca nu deschideai tu subiectul asta eu nu apucam sa va povestesc despre mama mea (care merita), ci doar despre soacra (care...). Desi mama imi spunea sa o iubesc si pe soacra, ca si ea e o mama... Si am incercat, chiar am incercat, dar dragoste cu sila nu se poate...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bamboletta spune:
Poze mamici si bb-ii din Iasi
Dandusa-la noi a fost frumos si cald am stat pe banca la soare 
Asiza-
din pacate majoritatea se fac ca nu vad
Aelita-mi-era dor de tine 
nu cred ca laptele tau nu e bun
poate asa vrea Sofia sa fie fotomodel 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
Donia spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Donia
Daca am omis pe cineva va rog sa ma atentionati si o sa revin cu biciul maine.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga),pentru ca nu te plimbi la C-ta cu gasca...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Auuu!
Buna-i vorba aia, ca daca semeni vant culegi furtuna...
Deci dupa ce ieri am manuit cu atat gratie biciul, azi mi-a venit randul sa fiu spasita.
Indurare, maria ta! Da' am scris ca nu ma luati la mare, nu se pune?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
angi_m spune:
quote:
Originally posted by chris80
oricat de revizuita ar fi mama si copilul, tot are niste chestii cu care nu sunt de acord, cum ar fi ca tatal nu are voie in preajma nou-nascutului. dar asta nu inseamna ca nu are o mie de alte lucruri bune.
Si mai scrie ca sa ii canti doar daca ai voce.
Sa vezi ce canta "sosul" si fie-mea e fericita cand il aude.
Dar daca il aud eu, o iau la fuga.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
a_deju spune:
apropo de mama si copilul, eu am varianta cu coperti roz, asta noua, si capitolul de la 3 la 4 luni e la pag 142. inca n-am studiat, ca eu mai intai citesc la nenea spock, si apoi la caprari...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
doradora spune:
nu retinusem chestia cu vocea, probabil eram prea indignata de faptul ca il trimita pe tata la plimbare :)
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dandusa spune:
DONIA,
emotionant mesaj ...
,trebuie sa-ti fie foarte greu...,imi pare rau 
ASIZA,
din pacate in aceasta tara minunata...,mai rar oameni ca tine...
BAMBO,
am vazut Iesencele frumoase foc...,tare frumoase mai sinteti mai... si slabute...![]()
A-DEJU,

,nu te lasa ...,mai incearca ...,poate o sa vrea Mihai pina la urma...
,ufff,ce m-am distrat...Sa stii,ca nici eu n-am gustat laptele...Claudiu nici atit...,nu-i curios...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Yagmur spune:
Seara frumoasa tuturor,
Eu sint rupta de oboseala.. plecatul asta de dimineatza pana seara ma rupe; azi am si lasat copilu' cu americancele si am fugit prin oras sa cumpar cu nasa lui fel de fel de chestii ptr botez... si cand ma gandesc ca inca nu am luat bauturile... cu masa e mai simplu ptr ca facem la nasa acasa si aduc catering...
Ralumat, imi place de voi ca sinteti uniti si nu va lasati doborati de ceea ce s-a intamplat.. sinteti o familie puternica 
Danita, iti tinem pumnii 
Carla, multi pupici de la noi 
Iasmi - nu am mama si copilul.. ma tot gandeam sa o cumpar..
Dianocica, hai la un sushi... nu-i greu de facut.. dar ai multe de taiat.. si legat de excursie.. nu uita ca eu cica vin cu trenul 

, dar daca imi pun ceva in cap... sint de belea...
Daphna, tare trista povestea ta.. acuma o sa stau si eu pe ghimpi...
Anateo, pupam Seba cel cuminte 
Marani, ce frumos botez o sa aveti... pe munte, la un schit..
Danutz, ai gasit dadaca? Eu am saptamana viitoare primul interviu... restu' cu care am vorbit la telefon m-au refuzat.. am dat deja sfoara in tara si prin cartier la toate mamicile intalnire; la mine ziua cand am aflat ca sint insarcinata a fost 26 aprilie... din pacate, nu am avut si norocul tau legat de "tatal".. a fost una din momentele grele cand a plecat dar am trecut cu brio peste "soc" datorita minunii din burtica.. si am zis decat cu un astfel de om mai bine singura...
Bambo, Luchitza pupa de Antonia; a crescut printesa.. acuma se si intoarce.. 

Dolores, super dulce David.. si ce baiat mare s-a facut...
Dandusa, in aprilie pot merge oricand la munte.. eu sper sa mearga si asiza sa pun diverse la ei in masina.. ca eu in aprilie poate intru pe diversificare; daca nu, umblu vagonul de biberoane si alte chestii..
Madaluta, nu am raspuns la mucisori ptr ca nu stiu ce sa zic.. noi avem dar in afara de ce am scris saptamana trecuta nu am facut.. deci, aerisit camera, prosoape ude, scos afara etc, etc.. plus ser si apa de mare.. dar tot nu trec; cred ca este o idee buna sa boldim ceea ce intrebam 
Dia, nu stiu ce sa spun.. Luchitza al meu a urlat tare..dar cred ca l-am imbracat prea gros.. si el mai plange cand il pun in carutz, dar tace cand simtem in miscare...(99%)
Aelita, ne descurcam bine... mi-e groaza doar de faptul ca in curand ma intorc la job... nu cred ca pot sta departe de Luchitza al meu, dar nu am incotro; sper ca Sophica sa ia in greutate... Doamne, mi-au lipsit postarile tale 
Laura, Asiza 
Fetelor.. scriu la aceasta postare de la 18.00.. nu apuc sa citesc tot.. revin maine cu poze de la sushi day
Intre timp, La Multi Ani sarbatoritilor zilei si noapte frumoasa
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

,pentru ca nu te plimbi la C-ta cu gasca...