Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 23
doradora spune:
dolores, nasa e sora ta? ca semanati
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dolores spune:
da,sora mea cea mica..cea care m-a si cununat ![]()
quote:
Originally posted by chris80
dolores, nasa e sora ta? ca semanati
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Donia spune:
bamboletta, felicitari pentru reusita Antoniei, ce fetita mare si sportiva ai! Grasunul meu cred ca mai astepta sa dea suncile jos si dupa aia o sa inceapa cu miscarea...
quote:
Originally posted by dandusa
Incerc sa scurtez ceea ce am scris mai devreme in mesajul care a fugittttt:
AURAS,RALUMAT,DONIA,ASIZA,YAGMUR,MARINELA,MIRONA,,DIANOCICA,AELITA,MARANI,IASMI,A-DEJU,DANUTZ,va poop,ca restul ce aveam sa va spun...,s-a dus...
Te pup si eu pe tine, consider ca mi-ai scris
Tare enervant e sa pierzi mesajul, pateam si eu asa cu calculatorul vechi. Deci, e timpul sa... sa... hai ca ai zis-o singura, sa iti iei un alt calculator

Partea faina cu calculatorul meu e ca nu trebuie sa platesc nimic 2 ani. Adica e pe credit fara dobanda, asa ca platesc cate ceva cand am timp*.
Legenda *time is money
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
desiree spune:
aelita, Donia are dreptate,a s ami-au spus si mie din spital, nu exista lapte prost !!!
dar spune-ne cat a luat Sofi in greutate de e asa de grav de te-a sfatuit pediatra sa renunti la tzitzi ! Asta e culmea, cu sanii doldora, dai lapte praf la copil !
mai gandeste-te pls
si mie imi era dor de mesajele tale kilometrice !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
dandusa spune:
Un filmutel dragut cu bebelusi...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Dia1609 spune:
of, fetelor, merci de raspunsuri... sa le iau pe rand:
- in brate nu vroia cu nici un chip , se zbatea de mama focului ... dc ar fi fost de la gaze sau burtica, sau de rasfat, i-ar fi placut in brate
- caruciorul a fost verificat, nu era de la centuri, ba mai mult i-am ridicat destul de mult spatarul... nu a functionat!
- nu era gros imbracata, caciulita super subtire, chiar cu juma de cap gol ca ii era mica ... am dezbracat-o si de jachetica si nimica
- nu o strangeau ciorapii, scutecul sau pantalonii
- nu aveam manusi, mainile i le-am lasat libere
mai mult nu stiu ce puteam sa-i fac, dar a urlat juma' de ora ca din gura de sarpe, fara nici o alinare, pana in momentul cand am intrat in casa si s-a potolit ca prin minune, fara sa-i fac nimik ... daca si maine face asa, eu nu mai ies afara pana vine tat-su de la viena (iar mi-aduc aminte ca pleaca vineri si ma apuca boceala
)
in plus, toata dupa-amiaza a fost agitata, a fost ras cu plans intruna ... o bag in baitza acuma sper ca poate se mai potoleste
la toata lumea, somn usor!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Mirona spune:
Un mare
pentru sarbatoritii zilei de azi. 
am ramas datoare cu un mare MULTUMESC la ANGY - pentru locul de onoare pe care l-am primit - dar zau ca nu trebuia ... stateam bine acolo unde eram. Acum ma bucur doar ca sta mandra mea langa alesul inimii - sau ... 

e alegerea mamicilor - se mai poarta casatoriile aranjate?
am mai ramas datoare cu un
mare pentru ASIZA si DENIS si cu pumnii stransi de pe acum. Curaj mami. 
Si noi am trecut azi la un costumas mai subtire peste hainele cu care sta in casa. O caciulita mai subtirica in cap si doar cand batea vantul ii puneam paturica pe ea.
Azi a fost o superba zi de primavara - asa ca cele care ati avut baba azi - Dolores si Danita (poate si altele) ati avut o zi superba - cel putin la Timisoara.
MAINE E BABA MEA!
a_deju zici ca v-am rupt de spate, ai???? Pai daca nu mi-ati raspuns ... he he he
bamboletta zi-mi te rog cam cum le prepari - asa proportiile. De ex la 150 ml de apa - cat lapte praf pui si cat cereale?
Sa spun si de ce - eu nu reusesc sa fac in fiecare seara aceeasi compozitie - odata pun prea mult lapte - o data pun prea mult cereale si fata mea nu mai stie saraca ce vreau de la ea. Am cumparat de la bebelac Orez cu lapte si caise si la papat bine - insa tot mi se mai trezea o data pe noapte pt papa. Acum am luat si eu de la Milupa Orez cu lapte morcov si mere si am avut marea placere sa vad ca-l accepta - il papa bine - de ex aseara a papat 180 si mi-a dormit de la 8 seara pana la 7 dimineata - cu o mica trezire de suseta si o alta trezire la care i-am dat putin ceai.
ASTA SEARA INSA - mi-a vomat marea majoritate de papa ingurgitat. Oare de ce? Prea mult? A papat doar 160. Prea gros? asta seara am facut putin mai subtire zeama decat aseara - cand a papat atat de bine. Din nou sa avem aversiune pentru milupa? Si cu laptele asa a fost - la inceput la acceptat - ca apoi sa-mi vomite in jet la fiecare masa - pana am decis sa-l schimbam. Oare nu a fost doar o indigestie?
Mi-e teama sa mai incerc si maine seara - dar altfel nu stiu daca sa-i mai dau ori ba Milupa.
andradap imi pare rau - nu am folosit si nici nu cunosc acele fiole. Un DOAMNE AJUTA! pot insa sa spun pentru ea si micul sufletel din ea.
aelita uite ca asa auzeam si eu din toate partile - poate ca nu se satura de la tine, poate ca nu e bun laptele tau, poate ca nu e gras ... etc.
Acum ca am renuntat la alaptat - de fiecare data cand fata papa prea putin sau vomita, aud: da de ce nu-i dai milupa? Ce bebelacul crezi ca-i mai bun? Milupa e cel mai bun - da-i milupa.
Idea e sa nu bagi in seama aceste chestii. Cum spuneau si fetele - NU EXISTA LAPTE DE MAMA SA NU FIE BUN PT COPILUL EI.
Continua sa-i dai san - bucura-te ca ai lapte - si ca ai ffff mult. La mine era cu picatura, storceam si cu pompa si abia la a cincia mana iesea primul jet. Si de aia - tot i-am dat pana la 3 luni. Nu renunta.
Ca idee la faza cu completarea - sunt unii copii care in mom. in care au pus gura pe tetina - nu mai accepta sanul. kara mea nu a fost asa. Trebuia sa-i dau completarea la inceput - ii dadeam un 60 ml - sa fiu sigura ca are ceva in stomacel - si abia apoi ii ofeream sanii - ambii - ca nu prea era nika in ei. Deci la noi -sanul era ca un bonus - cand ii simtea ... nu mai puteai sa-i bagi tetina in gura.
E doar o idee - insa tu continua sa-i dai laptele tau - laptele matern se digera mai repede in 1.5 - 2 ore - asa ca daca fata ta papa si la 3 ore - fi sigura ca se satura. Poate ca ar trebui sa schimbi pediatru - mai stii? Eventual mai cere o parere - a unui alt pediatru.
dianocica asa zici - ca s-a simtit arsura pana la tine ... Bravo mai.
Sa sii ca ai tu ceva dreptate cu cerealele astea. Maine seara incerc fara lapte.
Auzi? Daca citeai tu de la inceputul odiseei - ma iubeai si pe mine ca pe un idol. JUR!!! Aveam la inceput o logoree - ca mi-am suit cateva fete in cap. Intre timp m-am mai calmat. 
VAZUT POZELE DIN IASI! - mandrelor! Va 
Donia
- m-ai facut sa ma gandesc la mama si sa-i multumesc lui DD ca o mai am langa mine. - doamne ce greu tre sa-ti fieAm auzit azi la radio ca in Canada ar fi extrem de frig acum - 37 de grade. Brrrrrr.
na acum sa nu mai ziceti ca nu v-am scris ca in vremurile mele bune.
V-am pupat pe toate si somn usor.
Fug la somnic ca a mea bebelina sigur se va trezi curand de foame - avnd in vedere ca la 8 a vomat tot.
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
madaluta spune:
Aka; mi-ar face mare placere sa ne intalnim in aprilie in Tr Magurele.sotul meu este de acolo si s-ar putea sa mergem si de Paste. Cat despre cunostinte comune nu stiu ce sa spun..ca eu nu cunosc aproape pe nimeni...doar sa fi fost colega de scoala cumva cu sotul sau cumnatul meu. Numele de familie este Balica..dc iti spune ceva...
daphna: eu cred k tv-ul nu este nociv atat timp cat este la o distanta mai mare de bb si nu exageram in utilizarea lui. si darius priveste mult inspre el...
dia1609;poate ii era sete.Al meu urla din gura de sarpe cand ii este sete.
Aelita: stiu despre ce este vorba cand spui k ai lapte si bb nu ia in greutate..Al mau chiar a scazut cand m-am incapatanat eu sa ii dau numai san.De obicei eu ii dau o masa supliment si una san.Uneori il incerc si dupa san cu supliment sa vad dc mai vrea. daca nu adoarme in timp ce suge de obicei mannca si suplimentul.Cea mai mica portie este de 60 iar cea mai mare(la o masa ma refer) este de 120.
Astazi am fost la cumparaturi in Carrefour si am cumparat o chestie foarte interesanta pt momentul in care vom trece la suculetele de fructe. este o sticluta cu biberon, dar are si o lingurita cu filet ce se ataseaza in locul tetinei, astfel incat lichidul vine din sticluta direct in lingurita...Mi s-a parut ingeniosa ideea, dar inca nu i-am testat eficacitatea.Coste vreo 11 lei.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
asiza spune:
quote:
Originally posted by flore26quote:A mea soacra, m/a sunat intr/o zi de mai multe ori si tot timpul alessia dormea.Asa ca zice: "Doamne da ce doarme atata, mai trezeste/o si tu, ca o creasca prea mult si dupa aia tre sa/i dai cu ghemu in cap, sa nu mai creasca, ca nici inalta sa fie nu/i prea bine." No-comment
Originally posted by a_deju
m-a sunat minunata soacra, ca-mi vine in vizita... vai, abia astept, nu mai pot... cica "ce face eric? doarme? ca eu vreau sa-l vad treaz!"... imi venea sa-i zic ca-i trimit o poza, sa nu mai bata drumu'...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
Poze printesuca marmaluca
Zau ca NO COMMENT...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Donia spune:
quote:
Originally posted by dandusa
DONIA,
emotionant mesaj ...,trebuie sa-ti fie foarte greu...,imi pare rau
dandusa, esti tare draguta! Dar sa stii ca acum imi e bine, au trecut 13 ani de atunci si am invatat sa traiesc fara mama. Desigur ca imi e dor de ea, dar mi-a oferit atat de multe cat timp a trait ca imi ajung si acum.
quote:
Iulia e o cuminte, nu ma oboseste f. tare. Se intelege foarte bine cu tati. Au gasit in parculet mamici cu bb-i de-o seama cu Iulia (nascuta in aceeasi zi chiar). Si au inceput mamicile astea sa ii ceara sfatul lui Mircea in tot felul de chestii legate de bb. Vezi daca citeste mesajele de pe forum...
Azi-dimineata se barbierii ca are intalnire in parc cu mamicile

angi grozav tatic! De ce nu ne si scrie cate ceva? Hai, lasa-l si pe el!
chris, La multi ani pentru Alex! Te tine ocupata? Ca tu scriai mai mult cand erai gravida. Ma bazam pe tine, ca eu stateam mult noaptea si asteptam sa mai citesc cate ceva si stiam ca la prima ora tu o sa scrii cate un mesaj... despre iepuroi sau soacra. Si apropo, doamna soacra ce mai zice?
dianocica, al meu e tare nefericit cand ii curat fata sau ochii. Tot ce tine de cap e tabu, nu trebuie atins, sa vezi scandal cand ii pun caciula... Acum nu cred ca le place sa fie murdari, dar poate o explicatie e ca servetele tale si compresele mele ude sunt prea reci.
Dbunny, 26 de grade? Wow, la noi sunt doar 23...in casa
alex,
Stiam eu ca tu ma primesti prin partile voastre... dar s-a bagat ruxandra sa ne strice idila A venit frumoasa mea de la gradi, va pup!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)