Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Un filmutel dragut cu bebelusi...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

super super super!!! pun pariu ca dupa, nu l-a diagnosticat pediatra cu reactie otica sau cine stie ce alta minunatie :))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dolores

acum m-am uitat la poze.nu-mi dau seama cu cine seamana..e maricel si blond
quote:
Originally posted by Dbunny

Dolores mandreata de ficior ai ! Ai vazut mogaldeatza mea ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Samana cu tac'su...leit, de-a meu n-are nimic...cred ca eu eram in concediu de odihna ! Culoarea ochisorilor o are de la mami

poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dandusa

DIA,
de vreo ora de cind stau cu fimea in brate,am realizat ca s-ar putea sa stiu motivul urletelor Oanei...Gazele...Si acum stau cu fimea in brate,pentru ca rigiie intr-una si vomita...Tu o iei in brate cind incepe show-ul?Fimea uneori dupa ce rigiie o singura data,se linisteste...,dar alteori,ca acum de ex...,nu se poteleste o ora sau mai bine...,stau cu ea la rigiit si nu-mi vine sa cred de cite ori reuseste sa scoata gazele...Poate ca asta ar fi problema...

Ferice de voi ca scoateti gazele, noi stam si 2 ceasuri in picioare cu fiimiu-n brate, si cu burtica-n jos pe antebrat, si-n sus, si pe verticala...si nimic..nu ies asa usor gazele

poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aelita, stiu ca STII ca, teoretic, nu exista lapte de mama RAU! Stiu ca ai citit mult despre asta si mai stiu ca ai avut si ai inca toata bunavointa sa alaptezi! Dar daca nu ia in greutate atunci e intr-adevar o problema...mai putin de 5 kg la 2 luni....hmmm! Sa vedem...Cat a avut S. la nastere?...am vazut 3.200...conform graficului, in 2 luni trebuia sa mai ia cam 1.600...total 4.800..deci in grafic...pana maine ar trebui sa aiba 5 kg fix...SUNTETI OK ...ia fa tu proba suptului sa vezi cat suge la o masa...apoi catareste-o saptamanal ca sa scapi de stres...daca ia 200g/sapt e ok...Nu renunta la lapticul tau!!!! Te pupacesc...

Vazut iesence smechere!!! Lory, imi era doooor de tine...cum te mai descurci?

Dolores, radiezi fericire...si Cristi la fel...se vede pe voi! Si David...Doamne cat e de dulce!!! Semeni cu sora-ta extrem de bine...sunteti frumoase foc...

Dia, imi pare rau ca plange Oana afara, dar n-am idee de ce...schimba locatia, zic si io...poate-o enerveza-o pasare...!...Iti amintesc de intrebarea mea!!!!!!

Danutz ai dreptate...mi-am amintit instant de mesajul tau acuma...eu am fost si la chiruyrgie sa mai cer parerea unor medici..si mi-au spus ca se resoarbe, sa stau linistita, dar eu inca am morcov...

Bebinuta, ce-ati rezolvat cu casa? Sper ca nu era ceea ce banuiati!

Alex, foarte bine ca esti pupacioasa...ia baga pupici...ca altfel ma supar......

Buna intrebarea cu imbracatul bbilor acuma, cand e mai cald......am luat si eu aminte..ca altfel al meu iara face sudamina la cum il imbraca ma-sa!

Va pup...ma duc sa ma culc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mirooooo, mesaj ca-n vremurile buna...Uraaaaaa!!! Mi-a facut o deosebita placere sa citesc...nu pot raspunde la intrebari ca-s habarnista...si cu diversificarea, si cu laptele praf...
Dianocica, ma bucur ca ne citeai din umbra la Odisee
Roxanac, sper ca nu tea-ai suparat si tu pe noi...hai mai spune-ne de Calinut, ca eu chiar m-am gandit la voi si m-am ingrijorat...ati facut operatia?
Desiree, madaluta bine ca v-ati racorit!...io va pup.....uite-asa, na!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Ferice de voi ca scoateti gazele, noi stam si 2 ceasuri in picioare cu fiimiu-n brate, si cu burtica-n jos pe antebrat, si-n sus, si pe verticala...si nimic..nu ies asa usor gazele

poze Daniel
[/quote]

Da' uneori...,parca-i prea de tot...,zici ca a bagat ceva gras...,c-o si intreb...,"da' ce-ai mincat mai mama?!?"Rigiie de nu se mai opreste...si cu zgomote..., de rid cu lacrimi...,mititica...,ce-o zice ca-s nebuna...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-mi-a placut f mult filmuletul ,mi-ar placea sa o duc pe Antonia la innot dar mi-e frica sa nu ia ceva de prin bazinla igiena care e la noi tot e posibil

Mirona-la 150 ml apa pun 4 masuri lapte praf si 2 de cereale,noi deocamdata doar cerealele de la milupa le-am incercat si le accepta f bine,nu stiu ce sa zic poate a mancat prea lacom sau prea mult,zic si eu ca dianocica poate nu trebuie sa punem si lapte
a dormit bine printesa ta de la 8 seara la 7 dim,noi facem baita la 19.30 la 20 papam apoi somnic pana la 12-1 iar papam apoi doarme pana la 7-8 papam si iar somn pana la 10
pupici la printesa

Asiza,Dandusa-

Dbunny-asa cald la voi?nu mergeti la

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani!!!Pt.toate mamicile sa fiti iubite si fericite alaturi de toti cei dragi voua!!!

Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos

Martisor pt.mamicile mele dragi

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Asiza nu am vrut sa te sperii si pe tine. Scopul era sa ma mai linistesc eu putin.
Stiam ca la mamicile care alapteaza poate sa nu le vina CM pe toata perioada alaptarii.
Asa mi s-a intimplat si mie la prima sarcina.
Pe Rares il hranesc cu lapte praf de la 2 saptamini si ma asteptam sa-mi vina CM imediat ce nu am mai produs lapte.
Miro eu folosesc lapte praf de la Milupa si il accepta mai bine decit pe Nan.
Nu trebuie schimbata formula de lapte? Pe cutia de la milupa scrie ca de la 4 luni se poate folosi Milumil nr2.Probabil ca asa se face trecerea mai usor de la lapte praf la alimentatia diversificata.
Nu ati incercat asa ca poate e mai simplu decit cu amestecul de cereale.
Ma bag si eu in seama cu toate ca nu ma prea pricep.
Merg sa fac curat in bucatarie ca vine sotul acasa si ma prinde in flagrant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Si noi avem un mic www.spiritisup.com:80/onlinefriends.html" target="_blank">dar pentru voi,dragele mele ,dragi.
La multi ani,sa fiti iubite si sa ramineti cele mai bune mamici...

Poze Dandusa

Mergi la inceput