Bona sexi si dulce?
Raspunsuri - Pagina 6
roxanal spune:
Gandacel, io as vrea-o, fara gluma ..asta daca nu sta prea departe de mine..noi locuim in Crangasi...poti sa-mi dai datele ei de contact?sau sa-mi scrii pe PM?
multumesc! sper ca te-ai convinsa ca nu era vorba nici pe departe sa fiu agresiva..nici n-as putea, cu o gravidutza 
Victoria spune:
Chiar aseara a fost pe HBO un film cu ..menajera bruneta si focoasa, blanda si dulce si desteapta si grijulie si intelegatoare si...( bineinteles opusul nevestei isterice si infidele).Si bineinteles ca LUI nu i-a luat mult sa vada diferentza...numai ca ( aici chiar e din cale afara), focoasa bruneta si-a luat seama si bagajelul si talpasitza de unde venise...ca sa nu-i strice lui casnicia...Ceea ce nu bag mana in foc ca s-ar intampla intr-o situatie reala...
deci gandacelule
, da tu telefonul bonei cui ti l-o cere
, ca in oala acoperita nu cade musca.
Pupici, nastere usoara si numai bine,
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
ellej spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Chiar aseara a fost pe HBO un film cu ..menajera bruneta si focoasa, blanda si dulce si desteapta si grijulie si intelegatoare si...( bineinteles opusul nevestei isterice si infidele).Si bineinteles ca LUI nu i-a luat mult sa vada diferentza...numai ca ( aici chiar e din cale afara), focoasa bruneta si-a luat seama si bagajelul si talpasitza de unde venise...ca sa nu-i strice lui casnicia...Ceea ce nu bag mana in foc ca s-ar intampla intr-o situatie reala...
deci gandacelule, da tu telefonul bonei cui ti l-o cere
, ca in oala acoperita nu cade musca.
Pupici, nastere usoara si numai bine,
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
El frumos, destept si cu bani (banuiesc, n-am vazut filmul), nevasta isterica si infidela iar potentiala succesoare îndragostita si-a luat talpasita?
Please! Mai degraba cred in Alba ca zapada!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Victoria spune:
eh, prea frumos nu era ( Adam Sandler, daca gresesc cumva numele corectati-ma) da plin de bani...si da, ea s-a intors jelind in mahalaua natala dupa ce s-au pupat un pic...da' nu prea mult...
ellej spune:
quote:
Originally posted by Victoria
eh, prea frumos nu era ( Adam Sandler, daca gresesc cumva numele corectati-ma) da plin de bani...si da, ea s-a intors jelind in mahalaua natala dupa ce s-au pupat un pic...da' nu prea mult...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
papadie spune:
Gandacel uite o www.cinemagia.ro/getimg.php?id=11028&size=m" target="_blank">recomandare, www.videomax.ro/Products/Images/1985_normal.jpg" target="_blank">doua 
immmmmmmmm? pareri?
flaviutza spune:
HA! eu va zic o treaba, nu de alta da mi-s "imbuteliata" dupa 80 , adica stiu ce le poate capu' si ce experienta ..sexuala/in materie de agatat etc au astea tinerele. nu vreau sa va(ma, ca si eu ma bag totusi in categoria celor care cam pierd contactul cu generatia PRO TV) dar tinericile sub 25 ani....hmmmm...pot multe!(nu generalizez) .
iar apropo de barbateii cuminti, fideli, tatici si soti perfecti pt care bagi mana in foc...pai io zic ca tocmai astia is mai usor de corupt...mai ales daca n-or fi ....cunoscut prea multe donsoare in tinerete!
ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Ma gindesc yo...daca aveai fata mai mergea sa fie bona zbircita si batrinicioasa....dar sa ai baiat si sa nu aiba el o bona sexy ...asta nu pot sa inteleg.
Ooo, ca bine zici.

Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Victoria spune:
quote:
Originally posted by dante01
filmul se cheama spanglish, daca e vb despre ala...
http://imdb.com/title/tt0371246/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Dante, corect!!!!!
V