Bona sexi si dulce?
Raspunsuri - Pagina 2
roxanal spune:
mie nu mi se pare ca are vreo relevanta competitia..nu stiu de ce..mie primul gand imi este..de unde s-a gandit tocmai la asta??? eu personal...daca a ajuns sa se gandeasca la sta...mie nu-mi miroase a bine ptr relatie..eu am avut bona tanara si ..poate sunt inconstienta..sau poate stiu deja ce am in batatura..insa nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi vreun pericol...dar am remarcat ca absolut toata lumea m-a intrebat ulterior daca nu-mi e frica..din acest punct de vedere..si nu mi-a fost..acum o sa-mi aud ca sunt inconstienta sau ca am prea mare incredere in partener..si recunosc ca am...insa am mai multa incredere in mine..pana la urma..dar si in el...acu..io stiu..o fi bine..o fi rau...
Ramona J spune:
E bine ca ai incredere in tine.
Gandacel are insa emotii cu o bona tinara si sexy si e OK. E acum intr-o faza in care se simte poate mai nesigura. Asa ca e mai bine sa procedeze in asa fel incit sa-i fie ei usor, mai ales ca vine bebe si are griji mai importante.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Witchie spune:
Nu vrei bona sexy si tanara! Nu ai nevoie sa te roada vreun vierme al indoielii cand esti capiata de oboseala si de nesomn. Mai cauta, pana la urma gasesti o persoana in care sa ai incredere din toate punctele de vedere.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
dante01 spune:
eu zic ca daca omul n-a calcat stramb de atatia ani, timp in care situatia a fost asa cum ai descris-o tu, nu ai de ce te teme...
by the other hand, nu trebuie sa calce stramb cu bona dulce si sexi de acasa, daca e sa o comita, o comite si basta...
ca asta s-ar putea sa fie un factor agarvant, s-ar putea...
dar cred eu ca cel mai posibil s-ar putea intampla ceva de genul: sotul o sa te vrea pe tine dulce, sexi si asa cum te stia el pe tine...
totusi, avand in vedere ca tu iti pui intrebarea asta (doar daca nu e izvorata din ineditul situatiei) si faptul ca tu ai o mie de alte probleme pe cap acum, eu zic ca mai bine nu...o grija in minus...
notquiteso spune:
cred ca tu stii mai bine ca noi ce e mai bine pt tine. Eu n-as lua bona tanara si sexy. Nu de alta, dar spui ca mai ai un copil, si stii bine cum e cu cearcanele, cu sanii care picura, cu fundul care parca e gonflabil in timp ce tipa cealalta va arata ca noua. O sa iti faci sange rau degeaba, chiar daca sotul tau nici nu se va uita vreodata la ea. Eu am nascut de 5 luni, toata lumea imi spune ca deja arat senzational insa eu stiu mai bine pana unde imi atarna sanii cand imi dau desuurile jos si cate vergeturi am pe fund, pe burta... Chestiile astea ma obsedeaza si fara sa am vreo
in casa.
Cel mai bine e sa stai linistita, sa te poti concentra pe copii, nu pe nuanta de rimel pe care sa o folosesti ca sa il faci pe sotul tau sa se uite la tine si nu la ea, la micul-dejun.
carmenp spune:
nu, nu, cu toata increderea mea in el, n-as aduce o bona sexi, tinara si dulce. am sa-tz povestesc de prietena mea, plecata-n italia de citiva ani buni, are 37 de ani si-un cupil de 5 ani si pina acum citeva luni o casnicie model, demna de invidiat.. anul trecut in septembrie a ajutat o "prietena" de 19 ani aduncind-o in italia, gazduind-o citeva luni si gasindu-i loc de munca, asa cum procedeaza de regula cei mai multi plecati. sar peste tot sirul de telenovele si-am sa-ti spun numai ca acum este in plin divort pen` ca barbat`su s-a cuplat cu tinara in cauza... acu` ma intreb cind ai una din zilele alea de te simti mica, grasa si urita - pentru ca toate avem, mai ales cind hormonii isi spun cuvintu` - si-ti apare ea, bona, sexi si dulce cam cum te simti? hai, sarcina usoara si copii sanatosi, sunt sigura ca alegi varianta cea mai buna
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by micalutza
ai auzit de Jude Law?
Mini
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi, conteaza daca pierd sau castig eu (Winston Churchill)
Exact la asta m-am gandit si eu
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
ameea spune:
Stii la ce ma gandesc eu?.Tocmai prezenta acestei bone sexy,ar putea sa creeze o atmosfera apasatoare si stresanta in casa.Tu s-ar putea sa te simti un pic complexata,datorita starii in care te afli(normala de altfel),sa-ti versi nervii pe sotul tau,barbatii cum sunt ei niste copilasi sensibili,si totul sa genereze chiar o deteriorare a atmosferei din familie,si chiar a relatiilor dintre voi.Tu s-ar putea sa-l vezi pe sotul tau vinovat,chiar fara motive,sa-l tratezi ca atare,iar consecintele nu ar fi bune deloc.Cel mai mult conteaza ca tu sa fii linistita,ca prin fondul tau psihic,sa-ti poti reveni si fizic in timp.
Parerea mea e sa cauti alta bona.
Sanatate si te
.
ankalaura spune:
Sotul meu s-a amuzat, si s-a dus dincolo, razand in continuare. Eu strig dupa el si il intreb "spune mai, ce ii zicem fetei? Sa o angajeze sau nu?" El zice, amuzandu-se in continuare "Sa o angajeze mai".
Deci, eu zic sa nu o angajezi ![]()
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Pegasis spune:
quote:... si lua mai repede drumul casarii, nu?
Originally posted by Guestus
daca si Dacia avea concurenta era BMW...nu?
Io zic ca una e sa recunosti ca peste tot exista tentatii si alta sa le oferi singura