Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
azi dimi mi-am luat si eu TB asa de curiozitate, la ora 6 era 37.3 !!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
5 sapt
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
annitha_cl spune:
Buna, fetelor! Dragi gravidute in sfarsit ajung si eu in categoria.
Cristina Stefan, UM 28.01.2007 si DNP 04.11.2007...
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru...si va urez la toate sarici usoare, fara incidente si sa fiti sanatoase impreuna cu bebeii...
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
Boomitza spune:
buna fetelor!!!!! eu am UM 28 ian si DPN 04 nov; sunt supeeer fericita si foarte emotionata; am fost la eco si inca nu se vede nimic; voi ati inceput sa luati vitamine????????
irina_stef spune:
woaw,bun venit fetelor!sarcina usoara si bb sanatos si la termen!ce ma bucur cand vad alte burtici care ni se alatura .fetelor azi am avut niste dureri de cap ingrozitoare,acum parca mai m-a lasat ca am facut o salata mai devreme si mi-am pus capatul de la un castravete pe frunte si parca e mai bine.cate fete suntem care avem DPN pe 4 noiembrie!!!
5+
-IRINA-
ancadragoman spune:
LA MULTI ANI BURTICOASELOR DE ZIUA FEMEI!!!!!!
Vad ca ne inmultim ,f bine,deci bun venit noilor burtici si bebei sanatosi va doresc.
Azi m-au incercat primele simptome...ameteli si o usoara stare de voma
Pupici
anca 4+
vine bebe....
poze
tusferi spune:
Tuturor burticilor de pe forum si tuturor femeilor din lume, LA MULTI ANI!
Anul acesta pt ca sunt eu ma simt intr-adevar sarbatorita
Voi cum va simtit azi?
Pupici la toate burticile!
alfa_anca spune:
La multi ani!! si Multa multa FERICIRE va doresc din suflet, mamicilor. Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
Bun venit noilor gravidutze, sa aveti sarcini usoare si bebei la termen si sanatosi si mancaciosi.
Fetele, cand mai vad ca mai sunteti si altele cu ameteli , mai mi-am revenit si eu. Ca pana acuma nu mai auzisem de asa simptom, iar la mine ametelile impreuna cu somnolenta ma termina. Din cauza ametelilor nici nu mai am curaj sa ma urc la volan.....
Va pup si va doresc o zi excelenta.
Anca 5+
ancadragoman spune:
Anca si eu am aceleasi simptome,ameteli si somn la greu....si inca ceva..incep sa ma constip
anca 4+
vine bebe....
poze
Moniland spune:
LA MULTI ANI ! MAMICILOR
Bun venit noilor "colege"
anittha, sa-ti traiasca baietelul. Ce maaareeee e
boomitza, eu nu iau vitamine pt. ca dr. a zis inca nu. Probabil dupa ce imi fac analizele sa vad ce lipsuri am. De ce sa bag vitamine in mine daca nu am nevoie (inca) doar sa-mi aduca kg. in plus?
anca si la mine au fost zile de ameteala vreo 2-3 consecutive, dar am trecut la etapa urmatoare. Ieri spre seara am avut prima stare de greata. Si ca sa-mi treaca m-am pus in pat si am dormit de la 19,30 la 23,30. M-am trezit am baut un pic de apa si apoi din nou la somn pana azi la 7 cand de abia m-am trezit. Cred ca am fost cam somnoroasa ieri .
Monica 4+
tusferi spune:
Fetelor, eu dorm foarte prost. Visez aiureli (nu am cosmaruri dar nici frumos nu visez) si ma dor sanii rau toata noaptea, asa ca nu reusesc mai deloc sa ma odihnesc. In rest nu am alte simptome decat niste ameteli vagi...
Voi cum va descurcati cu durerile de sani? Citisem pe undeva ca ar ajuta o bustiera din aceea speciala pentru sport, care sa sustina sanii si cu care sa si dormi. Stie cineva unde gasesc asa ceva?
Pupici!
Tooth fairy 5+