Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Moniland spune:
Tusferi, si eu am probleme cu sanii. Cu durerile de sani mai exact. Oare cat de ne vor mai tine? toata sarcina si inca un pic dupa aceea? Eu si asa ii aveam destul de marisori acum am impresia ca se sparg.
Monica 4+
kalosalina spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR!!! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA VA TINETI COPILASII SANATOSI IN BRATE LA SFARSITUL ANULUI!!!
ANCA, YASMI, IRINA MULTI PUPICI PE BURTICI!!!
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
oana_r spune:
LA MULTI ANI BURTICI !
5+ si matei
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
tusferi spune:
Moniland, eu nu ii aveam mari, nici acum nu sunt chiar mari, dar sunt umflati rau si cand imi schimb in pat pozitia de pe o parte pe alta, ma dor si mai rau si in plus, patul nostru este cam micut si sunt foarte stressata sa nu ma loveasca sotul cu cotul, ca s-a mai intamplat si cum se misca el, ma trezesc si ma feresc
Nici eu nu stiu cat o sa tina durerea asta. Mi-e teama ca toata sarcina...
Tooth fairy 5+
ancadragoman spune:
Eu incep sa am probleme cu sanii ,de exemplu azi-noapte nu am dormit mai deloc ptr ca eu dorm pe burta si ....eu am de obicei 85-90 la sutien asa ca va dat seama ce este pe mine
anca 4+
vine bebe....
poze
tusferi spune:
Eu nu am mai reusit sa dorm pe burta de aproape 3 saptamani si tare imi lipseste!
Tooth fairy 5+
irina_stef spune:
LA MULTI ANI FETELOR!
si pe mine ma dor sanii,dar noapte mai ales ma ia cate o usturime la sfarcuri de mor.ANCUTZ dar burta te mai doare?
5+
-IRINA-
ancadragoman spune:
Irina burta ma doare seara cand ma bag in pat ,ieri mi-am cumparat niste no-spa sa fie acolo,dar inca nu am luat si inca mai am simptome de CM
anca 4+
vine bebe....
poze
irina_stef spune:
asa si pe mine ma ia mai mult seara,si mai ales daca fac vreo miscare brusca ma intzeapa ovarele.am fost la farmacie sa-mi de-a ceva gen no-spa,dar aici nu e ,si a zis ca nu are ce sa-mi d.asa ca astept pana imi trimite mama de acasa.eu greturi nu am,am avut vreo 2,3 senzatii dar usoara,dar ieri am avut o durere de cap de numai.
aa,si ma simt asa din cand in cand cam uda jos,parca m-as scapa putin cateva picaturi pe mine!oare e normal?
5+
-IRINA-
Sheritra spune:
La multi ani burtici!
Sa crestem mari si frumoase si cu tate si mai mari!
Anca, inca o saptamana si vei purta 95 la sutien, iti spun din experenta!
Bustiere stiu ca se gasesc la articole sportive, imi voi lua si eu. Ultima oara la Nike vazusem.
De dormit dorm la greu, de la 9 seara mi se inchid ochii de somn, ma bag in pat si in 10 min imi cade cartea din mana, ma ustura ochii de nanic, si dorm pana dimineata la 7.30 cand trage sotul de mine sa ma trezeasca de numa-numa. Si ma scol cu o fomica...Inainte nu mancam dimineata, acum musai sa iau ceva. Iar pan' la 12 e un secol.
Eu iau Elevit deoarece la analize imi iesise calciu sub val minima, asa ca nici vitamine na-m prea multe.
Decat sa-mi cada dintii si unghiile de la picioare ...
Shery 5+