Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
annitha_cl spune:
Buna, fetele si LA MULTI ANI!
Ce sa va spun... sanii nu ma dor foarte tare... mai mult stangul dreptul iar de dormit... si eu dorm pe burta, mai mult pe partea stanga ...si pentru ca de vre-o doua spatamani nu mai pot dormi in aceasta pozitie am facut schimb cu sotul de locuri ...eu pe dreapta...el pe stanga...
Referitor la ameteli... ieri am ametit si eu... si chiar m-am panicat putin pentru ca nu am patit niciodata asa...
Pe mine ma cam sacaie mijlocul ( sotul spune ca trebuie schimbat patul) asa ca zilele acestea trebuie sa imi schimbe salteaua de la pat...
In rest... eu m-am programat la o eco 3D pentru primul trimestru de sarcina asa ca pe 19 la doc cu noi...
Am niste emotii si imi e atat de teama ca imi vine sa mor...
Sper sa fie totul ok si sa nu am surprize neplacute..
Va pup si mai vb.
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
alfa_anca spune:
AncaDragoman eu nu am probleme cu constipatia....dar mananc destule de multe fructe si legume si fibre mai ales (fulgi de cereale si paine neagra).
Moniland mie dupa ce ca mi-e somn toata ziua si ma termina chestia asta de vreo 3 tile, ma trezesc pe la 4-5 sa merg la baie si nu mai pot adormi la loc. Si ziua plang de somn.
Tusferi si pe mine ma dor sanii dar nu asa tare, adica cel mai tare ma dor seara , mai ales dupa ce le dau drumu din sutien (eu aveam deja sanii mari, dar acuma......imi tb alte sutiene). Eu bustiera de-aia pt sport am luat de la Triumph, si chiar e f buna si tine bine. Si si eu ca si AncaD, nu mai pot sa dorm pe burta ca nu ma lasa sanii.
Nici eu nu iau vitamine nimik, iau decat acid folic.
Va pup.
Anca 5+
ancadragoman spune:
Anca si eu mananc fff multe fructe si legume ,dar uite ca nu prea tine..
anca 4+
vine bebe....
poze
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Anca si eu mananc fff multe fructe si legume ,dar uite ca nu prea tine..
anca 4+
vine bebe....
poze
Anca, ai incercat cu o ceasca mica de cafea dim, eventual cu lapte? la mine are efect cand am probleme..
SI..
La Multi Ani proaspetelor mamici!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina7+
tusferi spune:
O sa ma duc sa imi caut azi o bustiera sport. Incerc si la Intersport si la Nike si la Triumph. Si la mine apar problemele seara, cand imi scot sutienul, ca dispare sustinerea.
Cu constipatia nu prea am probleme deocamdata, dar ma mai balonez seara. Eu am si probleme mari cu bila.
annitha_cl asa devreme eco 3D? eu nu prea sunt la curent cu ce trebuie facut... Noi mergem la dr abia sambata sa vedem ce ne recomanda. Am fost deja la dr cand aveam 4 saptamani, dar eram prea mici si dr a zis sa revenim peste o saptamana si ceva. Mi-a dat sa fac niste injectii cu gravibinon si ovule utrogestan, probabil fiindca nu sunt prea tinerica... Plus ca am apucat sa iau niste pastile (flucovim) peste sarcina (2 sapt) pana am aflat ca sunt graviduta, pastile care nu sunt deloc indicate in sarcina. A zis domnul doctor ca o sa facem o gramada de teste si de ecografii sa ne asiguram ca bebe e ok. Mi-a mai zis ca daca luam inca vreo 3 pastilute, imi recomanda direct intrerupere, ca sa nu riscam.
Asta e, sper sa fim bine .
Tooth fairy 5+
annitha_cl spune:
Tusferi: mie mi-a recomandat o prietena care a avut probleme la sarcina si a trebuit sa faca intrerupere. A spus ca e mai bine sa fac eco 3D in primul trimestru de sarcina, pentru ca la 3D se vede totul mai bine... daca sunt probleme si daca... doamne fereste... Asa ca m-am programat la eco pentru data de 19 martie la spitalul judetean ilfov... si nici nu costa mult. E 350 de mii... asa ca zic eu nu-i rau sa fac eco 3d.
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
ancadragoman spune:
Kriss eu cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai baut cafea deloc,cred ca din cauza asta ma constip.
Voi beti?
anca 4+
vine bebe....
poze
Luna1 spune:
La multi ani mamici!
Anca mamico la multi ani si sa te bucuri de samburelul din burtica! Felicitari, esti mamica!
Luna 17 sapt+ Cosmin
ancadragoman spune:
Luna mersi mult,e asa bine ...ptr prima oara de 8 martie este cu adevarat si ziua mea
anca 4+
vine bebe....
poze
tusferi spune:
annitha_cl te inteleg perfect. Si eu vreau sa fac toate testele posibile si toate ecografiile sa ma asigur ca bebe e bine, mai ales ca am luat acele medicamente. Si chiar e ieftina la voi. Sper sa fie si in Bucuresti ceva similar, oricum nu conteaza. O sa vorbesc si eu sambata cu doctorul sa imi dea sa fac toate testele posibile.
Tooth fairy 5+