Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
tusferi spune:
Buna fetelor!
felicitari la toate gravidutele. Va rog sa ma treceti si pe mine in tabel: U.M. 29.01, D.P.N 04.11.2007
pt iepumic: iti tinem pumnii si te asteptam alaturi de noi. poate luna asta o sa fie cu noroc!
pt irina_stef: nu ma pricep deloc, dar din cate am citit pe internet e inca devreme sa se agite si ei. pe site-urile din strainatate scrie ca inainte de 8 sapt s-ar putea sa nici nu vrea sa te vada doctorii. deocamdata e foarte micut. eu am fost martea trecuta la dr si mi-a zis sa mai asteptam putin asa ca ma duc din nou sambata probabil si o sa vad ce analize imi da de facut. zic eu sa avem rabdare, ca abia daca se vede la eco.
Va pup si va doresc si voua, ce imi doresc si mie: o sarcina usoara si frumoasa, sa ne bucuram de fiecare moment si sa o ducem la bun sfarsit fara nicio problema si sa nastem niste bebei perfect sanatosi.
Sheritra spune:
Aniast , merci de urare, mi-am facut curaj si am intrat in clasa, ca stateam pe hol si parca imi venea sa chiulesc inca o ora. Inca nu-mi vine sa cred ca am si eu un loc in banca. Sunt clasa a 5-a acum! Luni prima teza, eco de dimineata, sper sa stearga Fraila bine aparatul de praf sa nu iasa cu bataie!
Eu am deja o burtica frumos reliefata, din ce s-o fi facut nu stiu, cred ca de dorinta mare, mi-a crescut peste noapte! Ca de ingrasat, am slabit 200gr !
Moni , cum mai stai cu durerile din burtic? Pana acum am avut cam aceleasi siptome.
Mi s-a intarit si colul !
Shery 5+
oana_r spune:
fetelor , am fost si i-am luat lui matei o pereche de pantaloni si nu m-am putut abtine si am cumparat un body mic,mic , bineinteles cu albastru.trebuie sa ma abtin
5+ si matei
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Moniland spune:
Sheri, luni la eco? Super. Vei avea > 6 saptamani?
Azi dimineata m-a durut si pe mine spatele si exact la tine m-am gandit. Vezi, daca apar chestii noi in starea de graviditate sa-mi spui ca vor aparea si la mine. Vorbesti de burticuta, pai la tine sunt 2 acolo asa ca e normal sa apara mai devreme.
Anne-Ma eu am vazut prima liniuta exrem de palida in ziua 26 a CM intr-un ciclu normal de 28. Cred ca am facut calculele corect avand in vedere ca am facut FIV.
tusferi, bine ai venit si sedere cat mai lunga si placuta.
Monica 4+
Sheritra spune:
Monic , pai eu sunt tusica, ca-s mai mare ca tine cu 6 zile !
O sa te mai doara un pic zona ovarelor, cala ovulatie, si in burtic, ba si piciorul, sa nu te alarmezi, sa ai no-spa la tine.
Sa nu uiti de un pahar de lapte pe zi, am citit in cateva locuri despre el.
Shery 5+
Moniland spune:
Sheri, ce m-as face fara tine . Am simtit si prin picior niste dureri. Azi dimineata m-am trezit si nu aveam nici o durere. Mi-am zis nu e bine. Apoi au aparut incet, incet pana ma enervau si mi-am zis iar nu e bine. Cred ca o iau razna cat de curand . Ok am inteles ideea cu laptele.
Monica 4+
bb_yasmi spune:
ce fac gravidutzele mele preferate????
pe mine incepe sa ma incerce fel si fel de simptome....azi parca toata ziua mi-a fost o "scarba"......, cand ma lua niste dureri usoare ed burtik cand imi venea rau.....plus somn!! aaa si orice as manca parca dupa scurt timp ma roade stomacul...
am fost si mi-am cumparat salata tiganeasca de peste, ca imi era o poftaaaaaaa............(sper sa nu va fac si voua!!)
de abia astept pana luni sa merg din nou la eco. atunci vom avea 5 sapt si 5 zile si sper sa se vada!!!
pupici pe burtici!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
5 sapt
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
andicu spune:
Hop si eu! uite asa imi vine sa zambesc cand va vad!
Am intrat special sa le urez Shericai si Monicai bun venit la Odisee! imi creste inima cand va vad si pe voi aici!
Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
..si burta o sa va mai jeneze o perioada, asa ca la ciclu, cu senzatie de balonare. E normal, sa nu va impacientati!
Bun venit proaspetelor burtici si sarcini usoare si frumoase!
Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica
luizza spune:
Buna burtici
Ce mai faceti/?
noi suntem bine deocamdata nu am nici o simptoma ca as fii insarcinatadoar asa azi am ametit un pic...in rest totul este bine
Cand am fost insarcinata cu Maria ,in primele 3 luni am slabit 9kg asa de rau m-am simtit,nici apa nu puteam sa beau..
In schimb acum am o pofta de muraturi.................
Eu sper sa fie cu putza dar si daca va fii tot o fetitza sanatoasa sa fie...
Pana la urma asta e cel mai important lucru sa se nasca sanatosi..
Ramonella asa se zice ca ar trebui sa nastem in aceiasi ziar fii fain ce sa zic
Eu maine merg la echo....am noiste emotii........