Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumesc de incurajari, din fericire nu sunt superstitioasa, ba din contra chiar 13 imi poarta noroc
dr nu ar vrea sa provoace in principiu, dar la cum a vazut e colul si bebelul asezat a spus ca incearca sa vada cum stam, mi-a dat o pastiluta sa sug inainte sa ma duc care ar relaxa colul, dar fara sa dea contractii sau sa grabeasca procesul fortat, si a zis sa vada cum merge, in caz ca nu se intampla nimic nu forteaza nici macar cu calciu, dar dupa fata ei sa vazut ca nu credea ca apuc nici macar ziua de 13
acum sa vedem ce va fi, in caz ca va vrea sa stea pana pe 13 sau chiar mai mult sa stea, eu oricum nu speram sa apuc nici macar 36 de sapt daramite sa ajung la 38

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Absoluta stai linistita,totul va fi bine,am vb eu acolo sus .Si nu lasa ca vorbele unei asistente sa iti provoace tie si mai ales lui bebe neplaceri.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

......fetelor eu am avut toata dupa-masa contractii neregulate si nedureroase decat cateva au durut putin....dar destul de dese chiar la 6 min........l-am sunat pe medic si la 20 merg la spital sa-mi faca un control sa vedem cum stam.....desi m-a apucat o frica abia astept sa-mi zica ca raman la spital si o sa ma intalnesc cu printesica mea.....abia stept sa vedem ce va fi....am niste emotii.....poate e doar o alarma falsa....

Va si o sa va tin la curent cu ce se intampla.....pana atunci imi pun o tura de majorete la lucru

Karra 39+ 1 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

karra pt tine, poate vine bebelina , mult curaj si nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna fetelor! Nu pot renunta la voi. De cate ori reusesc sa deschid calc intru si 5 min pe forum. Recunosc ca nu mai citesc chiar cu atentie mesajele ca sa termin mai repede dar nu vreau sa renuntam si sa nu mai scriem dupa ce ne vedem cu bebeii in brate. Veti vedea atunci cate intrebari avem.
Ma bucur mult ca v-au ajutat raspunsurile mele. Sper sa nasteti cat mai usor toate si sa aveti bebei sanatosi.
Ma bucur mult ca Elyanne si gemenii sunt bine. Abia astept sa vad poze cu ei.

Sa inteleg ca nimeni nu ma poate ajuta cu medicul pediatru?
Cele care au nascut si sunt cu bebeii acasa cum procedeaza? Nu vine nici un medic sa-i vada?

1 sapt MARIA-TEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steffycoraz spune:

buna sunt corina si sunt mamica lui razvan ioan
d.p.n. 17 04 07
iasi dr mihalceanu maternitatea cuza voda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

A, am uitat sa ma laud... Bebita papa numai la san acum si apoi doarme linistita cam 3 ore (cu mici exceptii) deci au dat roade incercarile mele cu lingurita. A meritat tot chinul.

Mergi la inceput

tzuna eu pe fimiu il am la policlinica Pescarus la dr Sersea, nu pot spune ca e excelenta dar e calma iti vorbeste si explica mult, alta dr de care stiu ca ar fi buna e tot acolo in policlinica si o cheama Sotropa, si e exact pe tura inversa cu sersea, in caz ca esti interesata anunta-ma si incerc sa iti dau mai multe detalii

pediatrii dr de familie ar fi si la policlinica titan dar acolo e mereu aglomerat si nu doar cu copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Tzuna ..io ti-am dat PM

Fetelor multumesc mult pentru incurajari...stiu ca azi m-am lamentat cam mult...da` uneori nu mai pot...si numai voua ma pot plinge cu adevarat...pentru ca si asa e familia in alerta...va pupic si va multumesc ca existati

M-am programat la eco - normala (nu morfo, bine nu prea ma pricep io la astea), luni dimineata

pupici
Roxygeo 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

apropo chiar nu stie nimeni un reumatolog sau neurolog la care sa merg si io??? ca inca n-am dat de doctorita pe care o caut.

Mergi la inceput