Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Uau, din raspunsurile voastre, Andra si Ela, rezulta clar ca am experimentat contractii. Stiam eu ca nu ma tem fara motiv... Din fericire nu au durat prea mult dar ce ma speriasem!!! O sa va mai intreb in caz de mai apar, sper sa nu va suparati!

Absoluta Totul va fi bine vei vedea!

Karra uite pun niste majorete ca nu se stie... . Pupici si nastere usoara cand va fi sa fie!

Paxela uite si pentru tine majorete ca vad ca se grabeste bebelina.

Val sa stii ca si eu evit sa-mi deranjez dr cu diverse chestii ce pot aparea intre consultatii si nu e bine deloc asa! Pana la urma e asa cum ai spus tu dam o gramada de bani cand ne vedem, deci putem deranja cu intrebari macar, ca doar nu le punem degeaba.

Rebiana 35+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AJUTOOOOR pt. o viitoare mamica!!!

Va multumesc!

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Tzuna felicitari pentru performanta de a papa Mariuca numai la san! Ai obtinut ce ai dorit fiind consecventa! A, si sa nu uit, La multi ani bebitzei ca azi implineste o saptamana!

Fetelor... am hotarat in sfarsit numele baiatului meu, ca trecusem prin doua seturi de nume si nu-mi convenea niciunul parca. Asa ca il va chema Luca Andrei. L-am pus si la semnatura ca atunci cand ne veti trece in listuta la nascuti sa stiti cum sa-mi treceti comoara! (Sper sa nu mai razgandesc!!!)

Rebiana 35+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Roxygeo eu ti-as recomanda o doctorita neurolog Ionescu de la ambulatorul Spitalului Universitar (Municipal). Site-ul lor este suub.ro. Este o tipa mai in varsta dar priceputa dar nu stiu daca mai lucreaza acolo.

Valentina 31+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

Absoluta trebuie sa te gindesti ca un om (si mai ales unul care lucreaza cu oameni)nu este un bun profesionist daca in loc de o vorba buna ea te sperie . nu iti spun ca ar trebuii sa te minta, dar nici sa-ti arunce asa vorbe fara o incurajare macar. nu te mai gaindii la ce ti-a spus . lasa ca vorbesc si eu cu DD si ii rog sa aiba grija de tine si de bebe

mutumim celor 2 mamici(SUZY SI KRISSY) care ne-au povestit cum au nascut. mie ii face bine sa citesc astfel de povesti . parca imi da sperata ca o sa fie si la mine bine.

Karrapt tine

dar si pt cele care vor avea o surpriza.

eu am fost si mi-am cuparat trusa de epidurala si acum astept ziua de 14 cind ma duc sa nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

steffycoraz bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara fetelor

Am primit un mesaj :

Karra a ramas la spital in aceasta seara si pana maine spera sa-si tina in brate printesa.

Deci majoretele la treaba si Karra suntem alaturi de tine...sa ai parte de o nastere usoara...vei avea cadoul potrivit de 8 Martie

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Karra

Diana 33+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

KARRA, iti tinem pumnii!!!
nastere usoara si asteptam vesti de la tine!

36+ bb david

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

O-hooo...sa nu uitam de majorete pt KARRA!

HAI KARRA!

Mihaela35+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput