Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Nag spune:
VCarmen, spune-mi te rog cat ai dat pe trusa de epidurala si de unde ai luat-o? Adica o gasesc la orice farmacie?
Hai Karra!!!
Sa ai parte de cea mai usoara nastere
Nu mai am rabdare pana luni. Abia astept sa nasc....sa imi vad baietasul dar si sa scap de starea pe care o am.Am ajuns sa ma tarai prin casa, ma tin de pereti si abia merg. Am o durere aproape inghinala, nu stiu cum sa explic , care nu imi da voie sa misc piciorul
AMR 4 zile (adica pana luni)
It's easy living with eyes closed
raluca22 spune:
Buna fetelor!
KARRA sa ai parte de o nastere usoara!
Eu maine merg la spital sa vedem daca de data asta ne opreste .
40+,Robert Andrei
roxanici spune:
Hai Karra!
si ptr tine Alexa, dar poate mai sta bebelina un pic la caldurica
Tzuna, felicitari ptr reusita, si La Multe Saptamani Mariucai
Krissy, Suzy, multumim ptr ca ati impartasit cu noi povestea nasterii. Impresionant...
Vcarmen, am si io o intrebare: trusa ta de peridurala contine si anestezicul? mi-am luat si eu dar nu contine si pur si simplu ma intrebam daca asa tb sa fie.
Lumi_nag, eu am cumparat din farmacie trusa, se gasesc la Sensiblu la noi in oras sau alte farmacii recomandate de medicul tau. Am vazut pe situl HelpNet ca au si ei, dar fabricate de alt producator decat cele de la Sensiblu. (preturile variaza intre ~60 si ~100 roni)
roxana 37+ cu Rares Teodor
Mihaelaaa spune:
RALUCA,pun majorete si pt tine ca sigur o sa ai nevoie.Cred ca si tu esti f nerabdatoare sa te intalnesti cu bebele ca vad ca ai trecut deja de 40 de saptamani.
Hai RALUCA!
Mihaela35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
laura72 spune:
Absoluta,la mine 7,40 dus in sala,7,50 scos bb,la 9,20 se nastea cu cezariana si acelasi medic un alt copilas.deci in jur de o ora,o ora si 10.mult noroc si curaj.
Viitoare mamici cand veti ajunge la maternitate toate temerile vor disparea si va veti gandi numai la bb.timpul va trece repede si se va termina cu bine.
va doresc nasrei usoare si bb sanatosi
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
elpower spune:
Sa pun si eu majoretele la lucru pt Karra, daca n-o fi nascut pana acum... Chiar si asa...
Si acum un link cu articole care mie mi s-au parut utile:
http : // www . superbebe . ro/ index . php ? option = com _ content & task = blogcategory & id = 21 & Itemid = 36
Fara spatii, bineinteles. Sper sa fi pacalit roboteii!
Ela in 37s+3z cu Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
ioanaradu spune:
buna dimineata
noi raportam o noapte mai mult nedormita asa ca m-am gandit sa va invit la o cafeluta (virtuala) si sa va spun
LA MULTI ANI tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!
39+ Matei Stefan
poze