Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna mamici si viitoare mamici felicitari noilor mamicutze va invidiez ca a-ti scapat eu chiar sunt foarte ingrozita de nastere mai ales ca nu pot face epidurala deoarece nu gasesc anestezicul.Azi ma duc la ultimul control si sa ma milogesc la doctor sa gaseasca o metoda de a-mi usura durerile nasterii desigur. M-am chinuit luni intregi sa gasesc anestezicul asta nenorocit si ieri toata speranta care am avut-o pana acum a disparut cica nu se mai face asa ceva la noi. Sper sa rezist stresului si asa ieri mi-a fost super rau din cauza vestii cu anestezicul cred si nici azi nu ma simt prea bine.Bafta si curaj viitoarelor mamici.
ANA 39+ CU MIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna fetelor

Eu astazi am trecut pe la serviciu (am program de voie ma duc cand vreau si plec cand vreau) si am mai rezolvat cate ceva apoi am venit spre casa. Oficial sunt in concediu dar si eu mai lucrez de acasa asa cum mai povestea cineva, tinem legatura pe mail, telefon....Nu prea am stare iar de stat in pat nici pomeneala. Adevarul este ca am intrat in sapt 37 si nu am avut niciodata probleme cu colul (e inchis)sau contractii dureroase. Se mai intareste burtica din cand in cand de la urcat scari de exemplu sau cand merg mai mult pe jos dar nu doare.
Am pus ceva rufe la (era gata gata sa patesc si eu ca si tine Kisstherain999 cu apa pe jos) si ma pregatesc apoi sa ma duc la gimnastica .

Roandre multumim ca ne aduci vesti despre mamica noastra eroina de aici de la odisee si despre puiutii ei.Transmite-i toate gandurile noastre bune refacere usoara si sa se intoarca sanatoasa cu bebeii acasa.Noi abia o asteptam sa ne povesteasca si sa-i vedem puiutii in .

Paxela de ce vrea sa iti provoace nasterea ? Cel mai bine este ca bebelusa sa vina cand vrea ea si daca va veni pe 13 martie sa stii ca nu e nici o belea.Eu sunt nascuta fix pe 13 martie dar acum vreo 35 de ani si nu sunt nici ghinionista iar cifra 13 intotdeauna mi-a purtat noroc.

Suzi78 si Krissy multumim ca v-ati facut timp sa ne povestiti si mai ales ca ne incurajati.Emotionante povesti.Sa dea DD sa putem povesti toate ce usor am nascut!

Tzuna ti-am trimis un PM de dimineata!
Multumim ca ne povestesti din experienta de mamica o sa ne prinda f bine.De exemplu ma intrebam de ce te chinui sa ii dai cu lingurita laptic unui copil asa micut cand poti sa-i dai cu biberonul dar uite ca are un sens mai ales ca stiu ca am o nepotica de 5 luni pe care cumnata mea a alaptat-o numai vreo doua sau trei luni asta si pt ca nu a avut suficient laptic dar ii dadea cu biberonul si pitica s-a lenevit ca tragea mai bine de la biberon si de la san nu mai vroia sa traga...asa ca ii dadea lapte de la san dar cu biberonul .

Anail felicitari pentru puiuti sa creasca mari si sanatosi!

-dutele, si

Luiza 36+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

LuizaS ne sarbatorim impreuna ziua de nastere.

Dallina nu mai gandi negativ, ce motive intemeiate ai sa crezi ca se va intampla ceva rau. La cursul de mamici ne spunea un dr. ca in ziua de azi e inadmisibil sa se mai intample ceva cu mama sau copilul la nastere. Hormonii batai vina, ne fac sa ne imaginam tot felul de prostii. Recunosc ca si eu m-am aberat intr-o zi la al meu sot cu tot felul de scenarii, acum macar stii ca nu esti singura.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele...eu cred k e ceva in atmosfera de avem toate starea asta naspa...eu de exemplu am inceput sa urlu de dimineata si sa fiu posomorata pt k m-am saturat de stat in casa,in pat...si sa stau mereu cu frik in san sa nu pateasca bebe ceva...eu imi pun intrebari de-alea de genu de ce nu putea sa fie totul ok???de ce nu si la faza asta nu seman cu mama???k ea a nascut 5 copii si la fiecare s-a dus doar de 2 ori la doc si pe toti i-a nascut natural,la termen si fara nici o problema...ce ma enerveaza!!!Si eu stau toata ziua singura in casa mai vine mama asa la vreo 2 zile sa imi faca ceva de manacare si curatenie ca eu de frik nu fac nimik si dak incerc sa fac ma dor toate alea...iar dragul meu sot munceste de dimineata pana seara,il mai sun eu sa ma plang nitel,dar tot m-am saturat!!!

Hai k m-am plans destul...va pup pe toate si aveti grija de voi!!!

Mady 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Suzi78 si Krissy multumim ca v-ati facut timp sa ne povestiti si mai ales ca ne incurajati.Emotionante povesti si chiar mi-au dat lacrimile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mda...nici nu stiu ce sa mai scriu pentru ca fiecare dintre voi ati scris ce simt si eu, ce fac si eu si ce astept si eu. Emotionante ultimele nasteri relatate de mamicile noastre.
Eu nu mai am rabdare, de fapt ... nu mai rezist, mi se pare din ce in ce mai grele aceste zile ramase

Andreea cand ai timp astept si eu raspuns la ce te-am intrebat.

Dallina starea pe care ai avut-o tu eu o am de cand am ramas insarcinata, de atunci traiesc cu aceasta teama .
Cand am facut laparoscopie mi s-a facut anestezie generala si nu a fost bine deloc. Nu imi aduc aminte decat cuvintele anestezistei "era sa ma lasi fara serviciu (ei de asta ii era, nu ca eu puteam sa nu mai fiu), ce o sa t efaci fato daca o sa nasti cu cezariana, o sa mori pe masa?!).
Acum ....ce o sa fie numai D-zeu stie.

Mi-e teama, mi-e frica....de 7 ani luptam sa avem acest copil, de cand am aflat ca sunt insarcinata cu asa ceva ne hranim, este oxigenul nostru...
Mi-e al dracului de frica ...........nu mai pot sa scriu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

He he... voi va plangeti ca stati acasa, eu ma plang ca trebuie sa vin la serviciu si abia astept sa raman acasa

Dupa ce raman acasa o sa ma pun pe spalat hainutzele, pe calcat hanutzele, pe aranjat patutul, vreau sa fac (eu cu manutzele mele) 1-2 invelitoare pentru saltea (salteaua oricum e ovala deci n-o sa gasesc de cumparat, si in plus partea de sus vreau sa fie aleza refolosibila, sper sa gasesc undeva de cumparat)... si probabil o sa mai fac alte activitati de "cuib", dar incetuc - incetuc, sa nu se invete bebe cu activitate prea multa

Hai ca va , oricum am scris cam mult azi (sa nu ma dati de gol la sefi )

Diana 33+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

se pare ca subiectul de azi l-au constituit temerile gravidutelor . si eu am muuulte probleme, majoritatea fiind deja expuse de voi ... ma straduiesc sa trec rapid peste gandindu-ma ca nu trebuie sa-mi irosesc energia si nici nu trebuie sa-i transmit lui bb o stare negativa.
oricum, impreuna sper sa reusim sa trecem mai usor peste toate grijile!
va pup si haideti sa fim mai optimiste!

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Absoluta, mama asa m-a impresionat ce-ai scris! Dar lasa ca Dumnezeu e mare si sigur o sa ne ajute si pe noi sa fie totul bine. Te pup de incurajare si iti doresc ganduri optimiste!

Ela in 37s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ralualexandrei, eu intrebam de dopul gelatinos. Chestia este ca eu sunt abia in saptamana 31 si cu siguranta este mult prea devreme pentru asta.

Ma si enerveaza, pentru ca desi am fost la medic (la urgenta ce-i drept) se pare ca nu pot sa am incredere. Daca o sa se mai intampla inca o data o sa il sun pe dr. care imi urmareste sarcina ca de aia ii dau o caruta de bani. Nu stiu ce Dumnezeu sunt asa de fraiera de imi este jena sa nu il "deranjez".

Valentina 31+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput