Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
beldicuta spune:
feteloooorrrr, ma ajutati si pe mine cu niste info?

unde se face tt, toxo si celelalte analize si cam cat costa?
beldicuta
14+
otim spune:
[blue]Ioana75[blue] uite ce am gasit eu :
"Scurgere vaginala. In timpul celei de-a patra luni de sarcina vei remarca ca secretia care a inceput sa-si faca aparitia inca din luna trecuta devine mai abundenta si capata un aspect albicios, filant si cremos, avand si un miros specific. Scurgerea aceasta poarta numele de leucoree. Cauza acestei scurgeri este cresterea irigatiei tesuturilor tractului genital, cu marirea secretiei vaginale pentru a pregati vagina pentru trecerea copilasului la nastere. Pe masura trecerii lunilor de sarcina aceasta scurgere se va intensifica. Astfel ca multe femei gravide ajung sa schimbe de mai multe ori pe zi lenjeria. Daca remarci ca mirosul devine mai puternic sau ca secretia devine galbuie ori verzuie, sau daca este insotita de mancarimi, ia neaparat legatura cu doctorul tau." autor:dr. Dan Tutunaru . Am gasit la luna a IV-a sarcina
18 saptamani
Ioana75 spune:
otim, multumim de info
.
O mamica prietena care ne citeste (meme
) mi-a dat un link cu teste pe care le putem folosi acasa pentru a detecta lichid amniotic: www.homehealth-uk.com/medical/amniosence.htm" target="_blank">aici. Sint si pe eBay.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Anya20 spune:
Simo 
Ilenutza, eu respect parerea ta. doar ca nu sunt adepta catalogarilor. sunt convinsa ca ai glumit, dar este ca si cum eu as spune, (in gluma,evident!) ca eu una nu sunt o mama denaturata sa-mi las copilul acasa si sa plec in concediu
.
si eu prefer uneori sa "evadez" pentru cateva ore, dar rar am cu cine sa o las. poate cand vor mai creste amandoua va fi altfel.
basca, imi si place s-o iau peste tot, ca ea este mereu in centrul atentiei, face bezele, imparte zambete, spune tot felul de chestii haioase pe limba ei...
am alaptat-o pana la un an, apoi am renuntat cand am ramas insarcinata.
mioara, iti doresc sa fie asa cum vrei tu.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
aylin_tarcan spune:
am intrebat-o pe soacra mea, care e farmacista. a zis ca exista o chestie numita indicator de ph (nu e acelasi lucru cu proba/reactia Zeiwang, care se analizeaza microscopic). dar nici indicatorul asta nu se gaseste in comert, ci doar la laboratoare. zicea ca eventual la sensiblu. daca nu e la sensiblu, nu e nicaieri. eu cred ca proba zeiwang se face doar in spital. dar dupa cate am citit eu pe forumuri, toata lumea se teme ca e LA. Asa ca, fetelor, linistiti-va.
Aylin,
16+ 
aylin_tarcan spune:
asa e, ioana, in strainatate se gaseste. la noi, nu. dar stiam ca se recomanda tarziu in sarcina. si costa mult. nu e sa faci testele alea de cate ori ti se nazare, cum as face eu, de exemplu, de cateva ori pe zi
Aylin,
16+ 
Luna1 spune:
Anya eu te admir sincer pentru atitudinea vis-a-vis de Anya mica, luatul ei peste tot, cu Cosmin am inceput serviciul devreme insa la acest bebel voi sta acasa mai mult si nici prin gand nu-mi trece sa plec fara el/ea undeva. Face parte din evolutie si din bucuriile de mama. Normal ca din cand in cand vom mai evada si noi insa nicaieri important.
Anul trecut am plecat la Roma doar noi doi ca am considerat ca nu are ce face Cosmin acolo (adevarat de altfel). Nu pot sa zic cum la fiecare pas ziceam "uite Cosmin ar fi fost inebunit dupa asta, i-ar fi placut asta ,etc" pana cand am hotarat ca nu putem merge fara el si ne-am dat batuti.
Fetelor scurgerile sunt normale, devin mai abundente dupa 16 sapt. Daca nu aveti si alte simptome eu zic sa stati linistite.
Luna
17 sapt+ Cosmin
ilenutza spune:
De sapt. trecuta Vic e la mama, deci e a doua sapt. fara el(fara sa socotesc ca am stat 3 zile in spital) si incep sa ma obisnuiesc cu binele!!Asta ma face o mama de 2 ori denaturata!
Daca mai aveam voie si la
eram ca in luna de miere!

Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
mamii spune:
deci eu am aceste scurgeri de knd am ramas gravida km de la 4 saptamani 5....uneori era mai abundenta alteori nu!Am fost la eco in tara si ginecoloaga respectiva nu a zis nimic ...Ajung aici in italia si ma duc la ginecoloaga asta kre ma tine in evidenta....si imi zice vai k de knd stay cu candida asta k tre sa faci tratament urgent..Mentionez k nu am avut niciodata usturimi mancarimi...am inceput tratamentul cu ovule dar secretia vaginala acum chiar dak nu mai este asha abundenta are aceeashi culoare si este mai inchegata k sa zic asa mai vascoasa...adik dupa parerea mea nu mi s.a intamplat nik miraculos..!Dar in schimb mi.a aparut aceasta scurgere...adik efectiv knd stau jos sau merg simt k immmi curge cva nu este in cantitati mari sa ma ud pe pantalon sau sa nu faca fatza absorbantul..dar este neplacuta! uneori mi se intampla o data pe zi si alteori mi se poate intampla si de mai multe ori pe zi..Sper k e normal!