Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Luna1 spune:
Ilenutza tu poti. Nu esti denaturata. La mine pe Cosmin mi l-a crescut mama, desi stateam in aceeasi casa, simteam mereu ca eu sunt vioara a doua tinand cont ca lucram in ture si uneori abia il vedeam. Ajunsesem in situatia in care imi spunea mama ce sa fac cu el ca eu nu tineam pasul. Desi nimeni nu-si dadea seama sufeream enorm, era copilul meu si m-am simtit pe deplin inlaturata. Nu stiu daca poate sa inteleaga cineva insa de atunci am ramas asa, vreau sa fiu in viata copiilor mei 24 din 24 (normal ce e imposibil, unul merge la scoala) sa stiu tot ce se intampla, si sincer mi-a fost greu sa recuperez relatia cu fiul meu, abia de vreo un an pot spune ca suntem mama si fiu cu adevarat. Greu de inteles, stiu insa numai daca treci prin asa ceva poti intelege.
Luna
17 sapt+ Cosmin
otim spune:
Mai mamicilor . Mai incetati cu mamele denaturate . Din punctul meu de vedere o mama denaturata este ceea care isi "arunca" copilul pe strada sau la ghena de gunoi . Ca il lasati la mama sau la soacra nu mi se pare chiar un capat de tara in fond si ele trebuie sa se bucure de statutul de bunica (acolo unde este cazul ) . La noi in familie pot spune ca avem viitori bunici care abia asteapta "barza " sa vina . Binenteles ca am sa-mi las copii la bunici , ca doar si noi ii vizitam cat se poate de des . La soacra mea ( din pacate socru nu mai am - D-zeul sa-l odihneasca ) mergem chiar de cateva ori pe saptamana uneori ca sta langa Timisoara si pot spune ca se bucura de cate ori ne vede .
18 saptamani
Anya20 spune:
fetelor, partea cu denaturarea era o gluma, dupa cum a observat si ilenutza (ca si cea cu sadomasochismul). haideti sa nu divagam, ca intra fetele si citesc printre randuri si se naste o adevarata discutie inutila.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Luna1 spune:
Normal ca era o gluma si doar schimb de pareri, nimeni nu a zis serios ca e vreuna denaturata sau masochista doar pe motive de luat copil in vacanta sau nu.
Ar fi chiar aberant sa apara discutii din asa ceva, avem timp mai incolo sa ne contrazicem in lucruri mult mai serioase.![]()
Luna
17 sapt+ Cosmin
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Normal ca era o gluma si doar schimb de pareri, nimeni nu a zis serios ca e vreuna denaturata sau masochista doar pe motive de luat copil in vacanta sau nu.
Ar fi chiar aberant sa apara discutii din asa ceva, avem timp mai incolo sa ne contrazicem in lucruri mult mai serioase.
Luna17 sapt+ Cosmin

Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
mamii spune:
fetele voi cata apa beti pe zi????eu ash bea incontinuu...si la fel de des merg si la baie 
nma spune:
desi nu am reusit sa citesc tot din urma va spun si eu cum a fost concediul cu alex. in fiecare an am fost la mare si a fost relativ bine. la un an a fost mai greu cu mancarea caci ii dadeam doar ce gateam eu. lui alex ii place foarte mult in apa, iar anul trecut a invatat sa faca scufundari. abia asteapta sa vina caldura mare ca sa mergem iar la mare. anul acesta aveam programat concediu in grecia, dar se va amana caci vine bb 2. lui alex inca nu i-am spus ca nu vom mai merge la mare. poate il trimit cu bunicii.
cred ca cea mai buna solutie pt concediu e sa mai fie cineva cu tine: prieteni, bunici, dadaca.
in noiembrie 2006 am fost doar eu cu alex la praid doua saptamani si sincer chiar a fost un concediu. pacat ca a lipsit sotul.
16+
21.07.2003
Luna1 spune:
Mamii foarte bine ca bei apa multa, n-are nimic ca mergi des la toaleta, eu am ajuns in spital cand nu beam apa de ajuns din lipsa se lichide si de flux mi-a urcat o infectie la rinichi. In fine mi-a desenat azi moasa ce si cum, mi-a zis nu conteaza cat bei atat timp cat bei des. Felicitari ca poti. Eu acum ma fortez ca la spital nu mai merg, mi-au luat astia tot sangele.
Luna
17 sapt+ Cosmin