Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

m-am masurat si eu. 81 cm talie, solduri 96 si 2Kg in 16 saptamani. mie mi se pare burtica mare. sunt persoane care ma intreaba daca am gemeni.

16+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna si eu incerc sa consum multe lichide, dar din pacate nu reusesc nici un litru. de la apa mi se face rau, de suc m-am saturat. zilnic reusesc sa beau un pahar de ceai pe zi. lapte beau mai rar din pacate.

16+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu la inceput ma chinuiam sa beau apa nushu cata reusheam sincer dar ma chinuiam la un moment dat nu shtiam ce sa mai beau ma saturasem de apa si sucuri naturale dar de o luna pfff ash vrea o perfuzie cu apa!!oricum se intampla lucruri ciudate knd esti gravida CLAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mamii

eu la inceput ma chinuiam sa beau apa nushu cata reusheam sincer dar ma chinuiam la un moment dat nu shtiam ce sa mai beau ma saturasem de apa si sucuri naturale dar de o luna pfff ash vrea o perfuzie cu apa!!oricum se intampla lucruri ciudate knd esti gravida CLAR

Eu am impresia ca atunci cand beau mai multa apa, atunci mi-e mai sete. Probabil ca organismul se obisnuieste sa primeasca lichide in cantitati mari, rinichii "proceseaza" totul mai repede si evident, ti-e sete mai repede.
( Inca putin si-mi iau diploma in medicina! Nu aruncati cu rosii!)

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna fetelor!
si eu din nou pe aici... si eu beau multa apa, cel putin 3 litri pe zi. si merg in consecinta si mai des la baie. eu beam si inainte de sarcina multe lichide, dar de cand cu bb, parca mai abitir mi-e sete.
m intrebat si medicul daca e vreo problema si mi-a spus ca atat timp cat o si elimin nu am de ce sa imi fac griji. glicmia mi-a iesit bine, deci nici diabet nu e. pur si simplu, mi-e mai sete decat altora.
inca nu stiu cum e cu bebe in concediu, dar eu si tati ne-am propus sa il luam pe bebe cu noi in concediu. sa vedem cat din vitejia asta ne ramane dupa ce apare bebe :)

, Iulia

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nici noi nu avem experienta vacantelor cu bebe dupa noi, dar din vazute si din auzite, cred ca varianta cea mai buna e 1 saptamana cu bebe, una singurei. Nici n-as vrea ca pustiul sa fie privat de mersul la mare - e si sanatos pentru el, nu? Dar pe de alta parte, imi inchipui ca uneori vrei sa mai si evadezi... Mai povestim dupa ce ne intoarcem din concediu!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

iaca revin si io: n-am apucat sa stau intinsa decat un sfert de ora, dupa care a trebuit sa plec la colindat dupa gresie si faianta, pe care evident ca nu le-am gasit cum le voiam.
parca m-am mai linistit un pic, ma gandesc si eu ca luna a 5-a de sarcina si candida amplifica secretiile astea. oricum, cand stau in fund si cand merg e mai naspa; cand stau in pat, e ok.
da parca totusi ma bate gandu sa-mi cumpar chestii d-alea de masurat lichidu. la sfarsitu lunii imi vine o prietena din anglia si-o s-o rog pe ea sa-mi ia de-acolo, ca sa nu ma complic cu e-bay-u'.
acu ma pregatesc sa mergem in cautare de aragaz si hota, dar tot orientativ, caci n-am cum sa le iau de azi.

seara frumoasa si linistita va doresc!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Ioana75 mersi mult, am incredere, trebuie sa fie bine ! Si tie bafta joi la control la dr.
Olgutzza spor la cautat hote, aragaz, si pe mine ma asteapta asta: plita, cuptor, hota, microunde...si asta destul de repede ca pe 28-29 martie imi e gata mobila de bucatarie si trebuie pana atunci sa le duc celui care face mobila sa le faca pe dimensiuni. Asa ca.........si eu sunt in cautari.
Ma duc sa imi duc copilul la baschet, desi asa as fi stat una buna in pat, tolanita. Mi-e lene, as sta doar sa citesc, mi-e greu deja sa ma misc, parca ,ma doare si spatele (si la prima sarcina m-a durut cumplit coloana mai ales in lunile mari). Si sunt vesnic nehotarata, as vrea pantofi, ii gasesc, nu-mi mai trebuie, si parca ma simt obosita............Offffffffffffff ! Noroc ca mai da bebe din picioare din cand in cand si imi mai alina starile astea.
Mie mi-a zis ginecologul sa beau lichide cat de multe ca e f bine pt rinichi.

Pupici la toate fetele dragi de aici.

Jeni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am revenit de la coafor . Am fost si cu iubi la cina

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Fetelor,ce rusine am patit azi la doctor!Ma duc eu tantosa nevoie mare la doctor,intru ,raman in sosete(mi-a fost sila sa le mai dau jos),ma urc pe masa ,totul bine si frumos ,BB -OK-,ce mai fericire mare!Cand ajung acasa si dau sa ma dezbrac imi arunc o privire la sosete si ce credeti?Soseta mea stanga cu ditamai gauroiu in talpa!Doamne ,ce rusine!Ce o fi zis doctora mea,ca m-o fi saracit sarcina asta!Proasta de mine ,dimineata adormita nu mi-am mai dat seama cu ce ma incalt si am ramas cu niste panarame de sosete cu care am dormit noaptea!Off,cum mai dau eu ochii cu doctora?

Roxy 16 saptamani

Mergi la inceput