Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
estecri spune:
mai vin si eu cu o problema: intr-o seara(dupa ce toata ziua ma duruse in partea dreapta jos burta) am avut urina ff inchisa la culoare , e grav? Ce-i drept pana a doua zi s-a limpezit, dar m-am speriat rau, rau de tot.
sorina
19+
aylin_tarcan spune:
ioana75, ziceam ca si eu simt cum curge cate un strop, dar nu cred ca e important daca nu curge asa, mai mult dintr-o data. eu zic ca e leucoree si la tine. ca multe fete se sperie de leucoreea asta crezand ca pierd lichid amniotic, dar nu e cazul. e o frica generala.
eu nu stiu la ce laboratoare se poate face proba asta. mie mi-au facut-o in spital, si asta numai ca sa ma linisteasca pe mine. asa am aflat de ea. si am tinut minte. dar chiar si eu ma intrebam unde as putea-o face. o sa caut pe net sa vad poate gasesc undeva.
Aylin,
16+ 
Ioana75 spune:
aylin, nu te uita pe net, asta pot sa fac si eu
. Multumesc oricum ca mi-ai spus numele analizei, auzisem si eu ca ar exista asa o analiza dar nu aveam denumirea ei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
estecri, nu cred sa aiba vreo legatura, dar la asta nu ma pricep deloc. unde jos te durea? pe la apendice? din cate banuiesc eu, nu cred ca are nicio legatura, si nici nu cred ca e important. atata timp cat nu a fost decat o data.
Aylin,
16+ 
mychydutza spune:
beldicutza, eu am facut analizele astea la Cantacuzino pt ca acolo m-a trimis dr meu. toxo, chlamydia, listeria, CMV si rubeola m-au costat 465 ron. enooooooorrrrrrrrmmmmmmm! da asta e! o fi stiut el ceva de m-a trimis akolo. TT l-am facut la giulesti 45 ron. deci 5 meleoane toate 
+16
mihaela
poze
estecri spune:
aylin- ma durea in partea dreapta - jos ca si o durere de ovare - durere surda . Iti dai seama ce m-am speriat cand am vazut cum era apa din wc. Sa nu radeti de mine, eu am o sarcina pierduta si de atunci ma sperie orice(si tot timpul cand merg la baie ma uit pe hartie sa nu fie vreo pata , ceva)
sorina
19+
Ioana75 spune:
aylin, tot eu - nu am gasit nimic pe net despre analiza, nici in strainatate. Asa ca daca poti sa-mi dai o mina de ajutor ... poate se scrie altfel?
Mihaela, lasa ca eu am dat 180 ron pe TT la sanador
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
eu 120 ron la genetic lab
asa se scrie, dar nici eu nu am gasit nimic. adevarul e ca imi aduc aminte sa fi gasit la un moment dat ceva pe net, dar fara denumirea ei medicala. cred ca trebuie sunat sau cautat pe site-urile laboratoarelor si vazut ce s-ar asemana. asta daca exista clinici particulare care sa faca.
Aylin,
16+ 
mamii spune:
si pe mine ma mai intzeapa uneori in partea dreapta dar cred k e normal bebe fiind situat in drepta...kt despre scurgere a incfeput s aimi curga asha de knd iau ovulele astea deabea ashtept sa scap de ele nushu nici makr d c le.am luat in fine...eu schimb pe zi cam 4-5 tamponashe depinde....sper k nu e nici o problema