Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

pt. cine mi-a dat link-ul pt filme( sorry dar nu mai stiu ralucis poate?) MULTUMESC!!!! Am inceput cu desene animate, merge lent ca ma obliga astia sa astept , dar merita. Nu sunt pt. Marc ci pt mine

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

andreea,
eu i-am dat odata, caci am facut ciorbita si am uitat de ciuperci. n-a avut nimic. dar hora e mai tractor, asa...

aaa, stiti ce face fiica-mea, mai nou?!! SUGE LAMAIE! Da. Incercati, s-ar putea sa aveti surprize.. dar... nu cand e copilul obosit si se freaca la ochi..... nu bun!

miti,
eu am cateva bube pe creier. una din ele e mobexpertu'. parerea mea, personala, e ca nu s-a inventat o firma mai proasta/scumpa/nesimtita. ultima experienta, a mea, cu ei a fost horror. am poftit la un pantofar, dragut, ce-i drept; mi-a placut ca avea cinci sertare, deci inaalt, placat cu oglinda, deci nu astupa spatiul, il marea vizual. buun. dar pretul.... 5 milioane un pantofar. no comment. intr-un final (ne)glorios, am decis sa fac nebunia si l-am luat. adica l-a luat bubu si l-a adus, cu un prieten, cu masina. in mintea mea ne trebuia masina, caci avea doi metri. ei bine.. a venit cu un pachet plat, exact stilul ikea. cu circa 300 de piese in el. cu cheite, cu schema explodata, cu tot tacamul.. pentru ikea sunt de acord, de acolo vin preturile mai mici, dar la cinci milioane... vorba unui prieten, cu 2 milioane venea firma si ti-l facea pe comanda.
deznodamantul? bubu a zis ca e jucaria mea, el l-a carat, eu sa-l montez.
am stat OPT ORE cocosata, batand nituri si incurcand intre cele 5 feluri de suruburi. iar in final, cand s-a pus problema sa-l ancoram pe perete, fiind inalt si ingust, a trebuit sa demontam jumatate din el, caci nu incapea bormashina. iar acolo unde l-am pus, acolo moare, caci sistemul de prindere al sertarelor e asa de prost incat nu mai pot fi demontate/montate la loc..
scuze ca m-am intins, da e buba si doare. mi-am varsat si eu oful...
morala: capul face, capul trage (in cazul meu coloana, m-a durut o saptamana!). stiam de ei ca-s prosti si n-am crezut.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lyly,

eu am intrat de prima data cand ai spus de subiect. mi-a facut foarte rau, nu imi pot scoate din minte imaginarea cu cerutul mancarii. cred ca si peste multi ani ma va curenta..
"baiatul s-a lovit afara, la joaca. Dupa 3 zile, nu s-a mai ridicat din pat. Cerea mereu de mancare. Altminteri nu mai dadea semne de judecata..."

te rog mult sa ma ierti, nu sunt in stare sa mai citesc la subiect. nu-mi imaginez o tragedie mai mare pe lumea asta decat sa se intample ceva cu copilul tau.

e minunat ca gasesti in tine resurse emotionale si ca incerci sa ajuti. jos palaria. daca poti, pentru mine si pentru vreo alta mamica traumatizata, sa ne tii la curent, aici si sa ne spui daca putem sa ajutam cumva!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

lyly ai tot respectul meu pentru ceea ce faci. Nu stiu de unde mai ai resursele sa ajuti atat de mult si alti copii.
Suntem si noi aici si vom ajuta cu ce putem. Multa forta in continuare!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

lyly ai tot respectul meu pentru ceea ce faci. Nu stiu de unde mai ai resursele sa ajuti atat de mult si alti copii.
Suntem si noi aici si vom ajuta cu ce putem. Multa forta in continuare!

Amiss

Vad ca am mai multe resurse de cand iau vitamine. Dar, cred ca si pun pe mine... nu m-am suit pe cantar de vreo 5 zile.

Asadar, vreau sa va spun ca si mie imi este greu sa ma ocup de cazul acela, ma afecteaza rau, dar folosesc acea parte a creierului care comanda actiunea "delete" ca sa pot merge mai departe. Vreau sa ajut parintii baiatului sa-l opereze la o clinica din Marseille-Franta sau Praga-Cehia, caci acolo se poate. Poate reusim, nu ar fi o minune? De maine incep o campanie de strans fonduri. Eu insami voi dona o suma semnificativa. Sper ca o va face si seful meu, care este adminul firmei la care lucreaza si mama baiatului. O sa cer la toti cunoscutii. Nu ma intrebati de ce o fac. Poate ca asa imi dicteaza cineva.. habar n-am. Oricne merita sansa de a supravietui unei boli nemiloase.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Acum sa vin cu o problema de-a dreptul personala. De cca o saptamana gasesc noaptea UDE bodyul sau pijamaua razaciosului. Nu stiu cum si de ce se "scurge" pipilicul pe langa pampers.Folosesc Libero XL. Cred ca s-a prostit si marca asta, nu mai absoarbe cum trebuie!?!
Am luat, la sugestia Luanei, Pampers,desi renuntasem de mult lamarca asta din motiv de miros insuportabil. Acum i-am pus un Pampers 4+.

Noaptea trecuta l-am schimbat pe la ora 12, inainte de a ma culca. La ora 4 dimineata era ud si cearsaful de sub el!
Chiar incep sa ma enervez. Ca doar nu e mai pisacios Alec ca de obicei. Nu bea mai multe lichide ca de obicei... Si mai am peste suta de bucati de Libero

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Luana de mine si de albastrul meu maritim ai uitat cand ai enumerat culorile Pai cum e posibil ... hmmm ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

lyly Petra se uda de pe la 7 luni. De vreo 2 luni si ceva ii iau numai pampers nr 5 si nu s-a mai intamplat nimic.

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mihaela, da varicela e varsat de vant chicken pox. Intr-adevar au existat o serie de studii relativ discutabile care faceau legauta intre vaccinul ROR si autism dar care nu au fost confirmate de studiile de mai tarziu. Uite daca ai chef poti citi aici: http://www.cdc.gov/nip/vacsafe/concerns/autism/autism-mmr.htm

Luana, si nu te mai simti vinovata ca n-ai de ce! Multumesc de vot!

Lyly, nu prea ai multe solutii decat sa incerci. Adica alta firma, alta marime... Si atentie la cum pui putulica. Vecina mea facea greseala cu baietelul ei sa-i puna putulica in sus si copilul cu dormea pe burta se uda pana in barbie.
In leg cu cazul, inca o data tot respectul meu ptr ca te implici. Inainte sa strangeti bani trimite-ti cumva actele medicale la clinica respectiva daca nu poate merge chiar copilul, impreuna cu toate investigatiile si sa cereti o parere de acolo. Daca e posibila interventia, dati-i inainte cu adunatul fondurilor!

Ella, deci asa si Ana face nazuri la mancarica. Vad ca si Alex al Arleenei si Luana lui Virgi, Marc al Mihaelei, multe cirese. Dar la noi ii deja regula, nu exceptie...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am incercat si mucilagiu de orez, si morcovi rasi cu orez, cereale,banana,orice, NIMIC nu vrea sa pape al meu ficior, nici macar iautul nu mai e pe plac. nu stiu ce sa ma fac cu el.cate zile poate dura si diarea si lipsa poftei de mancare daca ii iese un dinte???nu se desidrateaza de la atata diaree???plus ca tot la 20-30 min il apuca o criza de plans, tipat, urlat, se arcuieste, isi roade pumnul.....sincer nici nu vreau sa ma gandesc cu o sa fie cand i-or da canini

aporopo de scutece. eu de cand au trecut pampers la banda verde m-am reorientat pe huggies super flex. problema e ca se gasesc f greu. caut de cava vreme si nu mai gasesc marimea 4. cum azi mai avem 4 bucati am luat pampers maxi+. roxana tu de unde iei huggies??lacri, eu am observat ca se uda alex cand nu-i pun bine scutecul, adica banda aia cu arici vine peste partea din fata si aripioarele alea stau adunate si nu intinse ca si cum l-ar infasa pe copil(sper ca ai inteles iecsplicatia)

lacri o sa ajut si eu cu cat pot, am citit mai demult topicul si de cate ori se loveste fiu-mio la cap, ma gandesc cu groaza ce i s-ar putea intampla.merita o sansa copilul.sa-ti dea dumnezeu tot bienele din lume pt ca te ocupi de asa ceva.

daca tot vorbeati de culori io's aia neagrea rea si urata

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput