Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

arleena atunci da-i apica multa (ai incercat cu smecta???+ ceai de menta? Un pliculet diluat in ceai de menta si ii dai cate o lingurita din cand in cand toata ziua pana termina).
Da-i laptic si ceai sau apa, iar de mancat da-i ceea ce ii place. Eu i-am dat petrei gris de la milupa (are orez tapioca si pormb) si e bun la gust, iar daca pui si banana poate ii place.
Si Debridat poti sa ii dai 1ml/kg corp. Ii regleaza tranzitul intestinal in ambele sensuri.

Edit: ai grija in schimb cu smecta sa nu il constipi. Ii dai doar daca e absolut nevoie. Debridat este in schimb safe.
Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mi-a spus o prietena sa-i dau debridat, dar totusi vreau sa-l duc sa-l vada iar doctorita. mi-e asa de ciuda ca toata luna 10-a a fost tot bolnav. pe 8 feb a debutat bronsita care i-a trecut greu, dupa antibiotic a inceput diareea, i-am dat ecoflorina si aparent si-a revenit si de 3 zile baga saracu copil toata ziua , cam 5-6 scaune are si toate apoase. ii dau apa sa bea cat de multa, ma rog, cat vrea el, si in rest papa cam 1-2 lingurite din orice incerc sa-i dau si restul san => iar mi-a iritat sfarcurile si ma ustura de mor

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Debridat potisa ii dai cu incredere (1ml/kg corp/zi la 8 ore)
Si daca zici ca are scaune apoase merita sa incerci si smecta. Nu are ce sa ii faca rau. Da-i san cat incape! Ii va fi bine daca papa bine san si bea apa si ii mai dai ceva la masa.
Despre sani ce sa zic...asta e! Dintisori vrem dintisori avem... si's taiosi...mama, mama...ca niste bisturiuri.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, Alex ureaza o primavara frumoasa tuturor mamicilor si fetitelor !
8Martie

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

[black]am incercat si mucilagiu de orez, si morcovi rasi cu orez, cereale,banana,orice, NIMIC nu vrea sa pape al meu ficior, nici macar iautul nu mai e pe plac. nu stiu ce sa ma fac cu el.cate zile poate dura si diarea si lipsa poftei de mancare daca ii iese un dinte???nu se desidrateaza de la atata diaree???plus ca tot la 20-30 min il apuca o criza de plans, tipat, urlat, se arcuieste, isi roade pumnul.....sincer nici nu vreau sa ma gandesc cu o sa fie cand i-or da canini

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Draga mea, acum 2 saptamani lui Alex i s-a umflat gingia la unul din dintii din fata de sus, dupa 10 zile in care era marait, avea scaune moi in fiecare zi ( de obicei al 2-lea ), incepuse sa refuze laptele, aproape deloc, doar apa bea,...am fost la doctor si mi-a zis ca are gatroenterita, mi-a intrerupt laptele si mi-a dat sa cumpar o solutie in loc de lapte ( apa cu sare si glucoza, cam asa ceva ) sa-i dau timp de 24 de ore...Treaba e ca dupa ce i-am dat lichidul ala, in ziua aia a spart si dintele gingia si de a doua zi i-a revenit pofta de mancare. Toata treaba a tinut cam 2 saptamani. Am avut 3 zile pauza, adica super copil, de ieri s-a umflat gingia la perechea dintelui care abia a iesit...Sa ma astept la aceleasi chinuri ...sincer, credeam ca nu o sa mai bea lapte niciodata, dar si-a revenit dupa aia. Iti pumnii si tie...si mie

POZE_Alex

Mergi la inceput

Luana, eu nu zic ca de ex sertarele de la mobexpert sunt bune, dar macar ai ce sa alegi ca modele...aici la ikea nu m-a impresionat nici o bucata de lemn...sincer, tot pe comanda ies mai bine.

Mikiion, pai vineri cand a nins nasol eu am plecat sa-l las pe barbate-miu, si am ajuns acasa dupa vreo ora jumate cam din zona ta, nu daduse nimeni zapada pe ditamai strazile pe la noi pe aici, abia am ajuns in fata casei unde am infipt masina intr-un maldar de zapada. Treaba e ca iarna asta am inchiriat si garajul, care e incalzit ( nasol e ca stand la etaj, tot trebuie sa iesim pe afara sa intram in garaj ), dar aleea pana la garaj era un munte de zapada, asa ca am lasat masina acolo in mormanul de zapada pana a 2-a zi cand au trecut sa dea zapada la o parte. Nu-ti spun ca abia am ajuns sus, nici pe trotuar nu era data zapada.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Frumos Alex. Multumim pentru flori!!!!
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

MITIPai daca esti asa «plimbareata» te invit pe la mine. Facem si noi o intalnire de bebelusi. Nu acum, cand depaseste temp. macar 0 grade, ca sa iesim putin in parcul de langa mine.E valabila invitatia si pentru Monicutza.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada!!O zi buna tuturor!

La multi ani Irinel!! Sa ai o primavara si un an minunate ca sufletul tau frumos!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multe de la noi si numai urari de sanatate pentru ciresele bolnavioare!pai saracutele dupa atata frig sigur ca nu mai pot - duc dorul soarelui ca doar sunt cirese.. lasa ca vine primavara de-adevaratelea si sa vedeti ce frumos o sa fie la noi in livada!!Numai cirese zambitoare, rumene de sanatate si rotunjoare..

Mijlocu'toamnei te tii de sotii ai!?! Multumim frumos pentru link-ul cu poezii.. doamne ca departe a mai fugit copilaria..si cu ea mirosul de dulceata de gutui..

Lacri daca iti spun ca esti extraordinara.. nu fac decat sa repet ce deja au spus alte fete asa ca nu zic decat: jos palaria in fata ta!!

Miti multumim lui Alex pentru frumoasa urare de 8 martie.. dulce pentru el si pentru mamica lui un buchet frumos si parfumat de

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput