Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 7
CamiM spune:
Lacri nu stiu cum sunt scutecele in Romania dar aici de cate ori au inceput sa curga era semn clar ca trebuie sa trecem la marimea urmatoare..
si asa am ramas cu o mare colectie de diferite marimi de scutece.. 
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Inca unul si ma duc sa fac nani:
Fetelor arunc o ultima strigare dupa pozele pentru montajul de 8 martie!!Cine mai doreste,cine mai pofteste.. o sansa unica!!(trimiteti poze cu cirese, maxim 4 si vedem cate incap de fiecare..)
Adresa de e-mail pentru poze este: camistanc@yahoo.com
Cami &
Sofia
poze Sofia
adib spune:
buna dimineata
IRINEL LA MULTI ANI!!!
intrebare> pentru iesirea din tara cu copilul, ii trebuie pasaport?
DianaR parca tu ai fost pe la fratii nosrii, ai iesit cu Timeea?
numai bine.
DianaR spune:
Cami, ioi ca ama lasat-o pe ultima zi. Trebuie sa-mi fac vreme sa-ti trimit 2 poze!
Adib, da ptr copilasi trebuie pasaportul lor personal sau sa fie trecut in pasaportul parintilor, Daca nu vin ambii parinti trebuie declaratie notariala de la celalalt parinte ca e de acord sa scoti copilul din tara.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
geliza spune:
Arleena, de cate ori copiii mei au avut diaree ni s-a recomandat HIDRASEC, 1 plic de 3 ori pe zi....trebuie sa iei pentru sugari si copii mici....este mult mai bun la gust decat smecta
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
andruskandu spune:
LA MULTI ANI! IRINEL, sa ai parte numai de bucurii si tot ce-i mai frumos pe lume!

Andreea
lui
Andreiut Puiut
ILDI25 spune:
LA MUTI ANI Simona
LA MULTI ANI Dana cu intarziere ,dar am vrut neapatar sa te felicit ca tu esti asa de draguta si zilnic faci urari fiecarui sarbatorit 

si 

Scrieti intr-un ritm ametitor, chiar nu pot tine pasul cu voi ,n-am apucat sa citesc din urma doar asa pe sarite ,am vazut ca a avut loc o mare intalneala (ce-as fi vrut sa fiu si eu acolo),ca se realizeaza un montaj pe care de-abia astept sa-l vad maine si cam atat...
Noi suntem bine ,ne bucuram ca in sfarsit primavara e pe aproape , putem sta multttt pe-afara ,Dintzisori tot 6 avem ,noaptea dormim destul de bine fara prea multe treziri ,de papat papam la fel de bine ca-ntotdeauna ,si de-abia de ieri am descoperit ca putem inainta mai repede daca mergem de-a busilea dar nu prea suntem incantati mai fain e in picioare, am inceput sa si facem vreo 3-4 pasi singurei fara ajutorul lui mami . Cam astea ar fi noutatile despre noi ,dar ce nu-i place lu' mami e ca suntem tare mamosi ,nu vrem decat la mami in brate ,nu dormim decat cu mami , dar crestem noi mai mari si poate vom fi mai sociabili.
Ildi
oana.iat spune:
LA MULTI ANI, IRINEL !!!
Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume, sa-ti aduca tot ce-ti doresti !!
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/