Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Avem si noi vesti bune : a incetat greva foamei...Cred ca a fost de vine intarcarea. Se pare ca a suferit, saracuta dupa tzitzi. Acum daca o pun la san nici nu mai stie sa suga, nu ma gandeam ca se poate asa ceva. Oricum, imediat ce i-am dat la masa de dimineata lapte formula, seara deja nu mai sugea la san cum trebuie. Si in scurt timp am inlocuit total sanul cu formula. Asta e....atat s-a putut.
Dorim multa sanatate lui Alex superstarul bolnavior...
Adela, hai, nu ne povestesti cum a fost serbarea lui Fini ????
Am trimis poze pt. montaj, dar s-au vehiculat pe aici 2 adrese diferite de mail ale lui Cami : una camistan@yahoo.com si una camistanc@yahoo.com. Cum eu initial o stiam doar pe prima, se pare ca am trimis pozele si la altcineva.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

la multi ani, Irinel!
sa-ti fie bine, sa ai tihna si un an bun!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Baba mea fuse mai frumoasa!

Sac!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

irinel sa ai parete de un an cat mai bun

cu intarziere felicit si eu sarbatoritele Simona si Dana si sa aveti ce-i mai bun in viata

lui alex canadianul pt flori

multumesc si de raspunsuri u all

sper sa-i iasa repede dintele sa-si revina.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

fetelor, DOLCE cu TEO sunt la pagina 25, "prima zi1"
haideti la vot!!!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

mai ce zi insorita in timisoara
si sa nu ma lasati voi sa-mi aleg o asa baba!

plimbare placuta va doresc tuturor care beneficiati de privilegiile primaverii, ca noi timisorenii la aceasta ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Irinel! Pupici dulci, mamica draga!

Ildi, vezi si te plangeai de David ca-i lenes si ti-a aratat el tie! Felicitari!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!! Ne mai tinetzi minte???

Ne-am intors si noi de o sapt acasa in Canada. Este frig rauuuu, ieri au fost -30 de grade azi cica max va fi -4. Momentan sunt -14, asa ca pt voi e o intreaga fericire pt ca avetzi asa mari temperaturi.

As vrea sa felicit totzi bebei. Care mai de care au progrese insemnate. Bravo lor. Am vazut si pozele sunt asa de dragalashi. Mi-e greu sa numesc acum.

Noi suntem tare in urma cu somnul, Nicole se culca acum la 7 seara dupa ce cateva zile s-a culcat la 2, 3 dupa-amiaza si la 12 era treaza. Ea nu are decat 2 dintzi si mai nou se trezeste f des semn cred eu ca va mai aparea un dinte pt ca isi tot papa degetele. Mergem tot tinuta de manuta ne ridicam in patutz si tzarc.Papa aproape orice nu e mofturoasa la mancare deloc. Cam asta...

La sfarsitul lunii merge in Mexic pt o sapt abia astept, soare plaja, apa. Am inceput sa cumpar la greu hainutze de vare sunt atat de dragalase incat nu ma pot abtine.

La multi ani Irinel. Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume.

Cami o sa incerc sa trimit si eu poze.

Pupici la toata lumea. Nu ma simt bine deloc, sunt racita si tare mi-e frica sa nu i-a si fata.

Numai bine

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI IRINEL.SATI DOMNUL SANATATE MULTA, DRAGOSTE, SI SA TI TE IMPLINEASCA TOATE VISELE.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Luana esti o draguta Multumim fetelor care ne-au votat si ne-au ridicat in top 100

IRINEL La Multi Ani !!! Iti dorim si noi multa sanatate si multa liniste sufleteasca!

va pupam pe toate si sa stiti ca va citesc in fiecare zi

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput