Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by andruskandu

[blue][size=2][font=Tahoma]Si azi Andrei a mancat mai bine ca niciodata.

La pranz a mancat ciorbica de cartofi cu ciuperci (i-am scos ciupercile) dreasa cu iaurt si cu crutoane de paine si cereale.Nu a facut nici un fel de nazuri, chiar i-a placut.

andreea, doua chestii: intai, spune-mi, te rog, ca nu-i dai crutoane ca atare!!!
a doua: ciupercile sunt puternic alegene. nu sunt recomandate in primul an de viata. eu i-am dat supa in care au fiert ciuperci, insa stiu ca fiica-mea e ok, nu are sensibilitaturi; nu recomand altora, te poti trezi cu o alergie de toata frumusetea...
pupam andreiul

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu vreau sa va plictisesc, am si eu un caz la "umanitare", cine vrea sa citeasca si sa ajute, gasiti Aici

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Crutoanele au fost bine inmuiate in zeama, iar de ciuperci, am avut grija sa nu ajunga in castronel- adica zeama cu ceva zarzavat si cartofi. Bine?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Pai cu ce sa rontaie copilul daca n-are dinti?
Nici biscuiti ca atare nu i-am dat pana acum, doar hrana semisolida.

Pupici Horei cea Ochioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

nu conteaza ca ii dai ciupercile sau zeama, e exact acelasi lucru. acum, nu stiu ce sa zic, poate e mai bine sa mai stai nitel cu ciupercile. nu pot sa te sfatuiesc in nici o directie, ti-am zis de alergiile posibile, tu te hotarasti, oki?

asa.. hai sa-ti fac instructajul si la culori:
verdeoranjgrenaalbastruturcoiseverde praz, astea-s deja luate. daca mai e vreuna, rog fetele sa ma corecteze.
acum nu e batut in cuie sa nu scrii cu aceste culori, insa noi am cam respectat fiecare culoare folosita, e, cumva, un semn distinctiv al fetei ce si-a adjudecat-o..
si acum, uite, un pupic maaaare, ca te-am pisat cu tot felul. te pup si in parc, atunci cand ne-am vedea.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Luanaam verificat si dol canadian e «doar» 2.19 lei. Dar oricum e dublu pretul de aici. Si inchipuie-ti ca Ikeea e considerata ieftina aici. Nu-ti spun alte preturi la mobila.... Dar asa e aici. Lumea acasa isi inchipuie ca vii si intr-un an te si imbogatesti!!!De fapt lumea munceste pe rupte ca sa-si ia o casa , masina. Si toate sunt luate in rate, nu cu banii jos.Dar cum am mai spus in alte mesaje , faptul in sine, venirea in Canada, a fost pt. noi un progres. Dar nu e simplu pt nimeni.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Atunci o sa iau culoarea albastru maritim, ca albastru e culoarea mea preferata.

Parca spuneai ca pui si tu ciupercute in ciorbe, supite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Despre ikeea. Eu nu mai stiu preturile din Romania. Dar ca sa va faceti o idee. Fotoliul Poang aici in Canada( suntem mai taxati decat in Rom)costa 258 CAD( nu americani!!!!)iar la voi 280 RON. Mie ronii nu-mi spun mare lucru. Ca am plecat inainte de «venirea lor». Comparati voi si-mi spuneti daca e mai ieftin aici sau la voi?

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

pai inseamna asa: aici in Ca 258 CAD = 5.676.000 lei vechi
in Ro : 280 RON = 2.800.000 lei vechi
Care va sa zica aici este fix de 2 ori mai mult.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si ca sa continui un pic off-topic despre Ikea, modelele de la Mobexpert Ro sunt incomparabile cu prostiile de la Ikea Canada ( plus ca si calitatea e proasta la ikea de aici, tragi de sertare si nu aluneca cum trebuie...si cu toate astea au preturi f mari, nesimtit de mari aici ).
Banuiesc insa ca Ikea din Ro are alte standarte de calitate, sau cel putin asa ar trebui ( chiar sunt curioasa daca asa e, astept fetele cu impresiile ), pt ca varietatea produselor si concurenta e mult mai mare in Ro decat aici ( vazut cu ochisorii mei, nu vorbesc din auzite ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitimai rezisti cu frigul asta? Iar mi se zguduie casa de la vantTe-ai chinuit mult sa scoti masina din zapada?

Virsta Marc

Mergi la inceput