Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 4
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by andruskandu
[blue][size=2][font=Tahoma]Si azi Andrei a mancat mai bine ca niciodata.
La pranz a mancat ciorbica de cartofi cu ciuperci (i-am scos ciupercile) dreasa cu iaurt si cu crutoane de paine si cereale.Nu a facut nici un fel de nazuri, chiar i-a placut.
andreea, doua chestii: intai, spune-mi, te rog, ca nu-i dai crutoane ca atare!!!
a doua: ciupercile sunt puternic alegene. nu sunt recomandate in primul an de viata. eu i-am dat supa in care au fiert ciuperci, insa stiu ca fiica-mea e ok, nu are sensibilitaturi; nu recomand altora, te poti trezi cu o alergie de toata frumusetea...
pupam andreiul

Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
LYLY809 spune:
Nu vreau sa va plictisesc, am si eu un caz la "umanitare", cine vrea sa citeasca si sa ajute, gasiti Aici
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
andruskandu spune:
Crutoanele au fost bine inmuiate in zeama, iar de ciuperci, am avut grija sa nu ajunga in castronel- adica zeama cu ceva zarzavat si cartofi. Bine?
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Pai cu ce sa rontaie copilul daca n-are dinti?
Nici biscuiti ca atare nu i-am dat pana acum, doar hrana semisolida.
Pupici
Horei cea Ochioasa
Andreea
lui
Andreiut Puiut
26octombrie spune:
nu conteaza ca ii dai ciupercile sau zeama, e exact acelasi lucru. acum, nu stiu ce sa zic, poate e mai bine sa mai stai nitel cu ciupercile. nu pot sa te sfatuiesc in nici o directie, ti-am zis de alergiile posibile, tu te hotarasti, oki?
asa.. hai sa-ti fac instructajul si la culori:
verdeoranjgrenaalbastruturcoiseverde praz, astea-s deja luate. daca mai e vreuna, rog fetele sa ma corecteze.
acum nu e batut in cuie sa nu scrii cu aceste culori, insa noi am cam respectat fiecare culoare folosita, e, cumva, un semn distinctiv al fetei ce si-a adjudecat-o..
si acum, uite, un pupic maaaare, ca te-am pisat cu tot felul. te pup si in parc, atunci cand ne-am vedea. 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
mikiion spune:
Luanaam verificat si dol canadian e «doar» 2.19 lei. Dar oricum e dublu pretul de aici. Si inchipuie-ti ca Ikeea e considerata ieftina aici. Nu-ti spun alte preturi la mobila.... Dar asa e aici. Lumea acasa isi inchipuie ca vii si intr-un an te si imbogatesti!!!De fapt lumea munceste pe rupte ca sa-si ia o casa , masina. Si toate sunt luate in rate, nu cu banii jos.Dar cum am mai spus in alte mesaje , faptul in sine, venirea in Canada, a fost pt. noi un progres. Dar nu e simplu
pt nimeni.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
andruskandu spune:
Atunci o sa iau culoarea albastru maritim, ca albastru e culoarea mea preferata.
Parca spuneai ca pui si tu ciupercute in ciorbe, supite.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Despre ikeea. Eu nu mai stiu preturile din Romania. Dar ca sa va faceti o idee. Fotoliul Poang aici in Canada( suntem mai taxati decat in Rom)costa 258 CAD( nu americani!!!!)iar la voi 280 RON. Mie ronii nu-mi spun mare lucru. Ca am plecat inainte de «venirea lor». Comparati voi si-mi spuneti daca e mai ieftin aici sau la voi?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
pai inseamna asa: aici in Ca 258 CAD = 5.676.000 lei vechi
in Ro : 280 RON = 2.800.000 lei vechi
Care va sa zica aici este fix de 2 ori mai mult.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
si ca sa continui un pic off-topic despre Ikea, modelele de la Mobexpert Ro sunt incomparabile cu prostiile de la Ikea Canada ( plus ca si calitatea e proasta la ikea de aici, tragi de sertare si nu aluneca cum trebuie...si cu toate astea au preturi f mari, nesimtit de mari aici ).
Banuiesc insa ca Ikea din Ro are alte standarte de calitate, sau cel putin asa ar trebui ( chiar sunt curioasa daca asa e, astept fetele cu impresiile ), pt ca varietatea produselor si concurenta e mult mai mare in Ro decat aici ( vazut cu ochisorii mei, nu vorbesc din auzite ).
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mikiion spune:
mitimai rezisti cu frigul asta? Iar mi se zguduie casa de la vant
Te-ai chinuit mult sa scoti masina din zapada?
Virsta Marc

La pranz a mancat ciorbica de cartofi cu ciuperci (i-am scos ciupercile) dreasa cu iaurt si cu crutoane de paine si cereale.Nu a facut nici un fel de nazuri, chiar i-a placut.