Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Stati sa imi dau si eu cu parerea ca sa ma simt bine.

Si eu zic ca prea multi doctori in Romania recomanda prea repede antibiotic. Si in special Augmentin si Zinat care sunt f. puternice. NU se fac analize mai aprofundate nici macar o antibiograma nu se face ci se tranteste direct antibioticul.
Nu zic ca antibioticul nu e bun, dar numai atunci cand e cazul, si din pacate la noi se da... ca paracetamolul la adulti.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ana, din nefericire, o antibiograma dureaza 4-5 zile pana este gata... nici nu stii ce este mai bine.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Noi diseara incepem augementinul ca nu cedeaza nimik la 4 ore cu antitermice....si nu pot decit sa sper sa scapam o data de raceala..si eu sunt cam virusata! Febra nu a scazut sub 38 si crestea rapid la 39, de papat mai mult lapte azi, mai nimik in rest, so astept sa ne revenim!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stati sa va zic si eu...Clau avea un inceput urat de raceala. I-am dat osccilo.ca aveam pt. marco si i-a trecut. Oricum el nu crede ca de la el, asa ca...
Noi am reluat tratamentul cu homeopate, si sper sa fie ok, cica il ajuta si pt. imunitate calcarea, asa ca...sa speram, ca daca intram in colectivitate nu vom avea probleme.
Nu am avut probleme cu Marco pana acum, dar nu se stie niciodata.
Irino odata/ luna antibiotic e mult pt. un copil.
Anasebe asa e, din pacate, la noi dr., recomanda urgent antibiotic. E drept ca antibiograma dureaza, dar poate il infundam de vreun antibiotic care nu are efect la microb si atunci degeaba. Totul se misca lent la noi, asta e.
Cata imi pare rau ca trebuie sa luati antibiotic. de ce nu luati ceva mai slab?
Ingrid fruntea sus, ca va fi bine cu Diana. stiu cum te simti, dar va scapa de otita .

Ce putin ati scris...se vede ca au lipsit Moni, Cata si Alina. si eu binenteles. Nici Bianca nu a prea scris azi.

Incredibil....italianca a vrut sa vina cu mine in parc . ai avut dreptate maraki. Mi-am adus deaminte ca vrea sa-si cumpere fructe si apa, asa ca i-am explicat si am trimis-o la Real.
Acum cand am venit , ma astepta in parcare . Nu avea pe tel. de Ro nr. meu, asa ca nu m-a putut suna cum ne-am inteles.
Noi am stat in parc 3 ore, cu nasa lui marco si nasicul mic, care la 4 luni are 8. 5 kg. Ce m-a deranjat e ca maica-sa se uita la marco si zie: nu e cam slabut? sau ne-am obisnuit noi cu grasuni? am vrut sa-i zic vreo 2, dar m-am abtinut. trebuia sa-i zic ca e rahitic ca tat-su'.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Iar subiectul meu preferat antibioticele. Bianco, daca ti-a zis doctorul ca e amigdalita si dani tot face febra mare, de ce nu-i dai Ceclor? Ca amigdalitele is pacatoase si nu se lasa cu una cu doua. Si noua ne-a zis de amigdalita si antibiotic, dar Ana n-avea febra, n-avea absolut nimic, de asta nu i-am dat (de comun acord cu doctorul). Nu stiu cum s-a facut dar eu am dat peste doctori care ne-au sarit de la antibiotice desi am tras si noi cu faze urate de diaree sangeroasa, febra mare si diverse alte belele.
Irina, laringita? Asa de rau? Stiu ca e destul de grav la copiii mici (adica mai urat decat faringita). Bine ca a trecut fara urmari.
Ingrid, sanatate Dianei. Saracuta ce trage ea cu urechiusele.
Ana, eu cred ca testul sotului tau e o alarma falsa. Nu e cam devreme dupa expunerea la TBC-ul respectiv? AM citit ce vi s-a intamplat si chiar nu cred ca sunteti in pericol sa luati ceva.
Silvi, cum e Alain?
Cata, de cate zile sta Bia cu febra asta?

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee da a avut laringita a facut si o injectie a luat si prednison si mai multe insa nu am intrat atunci cred ca spun cu amanuntul insa a fost oribil de la cap la coada...asta se intampla inainte de un an cu o saptamana deic in decembrie.
Cand mergi la medic si cand afli dc e baiat sau fata?
Cata sper sa isi faca efect la voi si sa scapati mai repede.
Giova pai asta ziceam si eu ca doar nu ia o data la o luna ci foarte rar.
A si referito la antibiograma cum nu am facut-o nu am stiu si uite ca ne-am trezit alergici taman la Ospamox care din ce mi-a explicat madama e din o clasa larga de antibiotice si asa ca ne-a dat cu totul altceva dar nu mai tin minte..parca cexyl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si eu sunt de parere ca daca doctorul considera ca trebuie sa-i dau antibiotic o fac dupa ce ii cer mai multe lamuriri. Om fi noi mame si om avea noi instincte dar omul ala in afara ca are o facultate de specialitate mai are si o gramada de ani de practica in care a vazut muuulte.
Chiar ma Bee, ia baga la semnatura saptamanile sa stim si noi ce varsta are sarcina.
Irina si Ioana face alergie la Sumetrolim(biseptol), si o mai avea la multe altele ca mai tot timpul ne trezim cu cate o bubutza, ba pe picior, ba pe piept

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

gagicute cu pitici frumosi,
Noi astazi am fost uminti,am dormit bine,am papat bine , am fost afara ca a fost frumos cald si soare.Acum o apuca pe papusa asta sa se maraie dupa ce ca toata ziua a fost tare bine dispusa...imediat o pun la culcare si am terminat cu ea pe ziua de astazi.

Alin@ de la noi, de obicei nu face fitze la papa ca papa orice ii dau dar poate ca acum se pune si ea pe mofturici...
Loren@ intrebam si eu ca Iarina cand il vede pe tata-so e foarte fericita...asa ma mai relaxez si eu
Bianca eu ii dau pachetul de tigari dar numai cand e sigilat ca dupa aia ciuciu ca il vreau eu.

Multa,multa sanatate bolnaviorilor si multi sa treaca repede

Eu am plecat sa ma uit cu sotul la "Prison Break" si revin....pana atunci multi tuturor.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am pus doua filmulete cu Iarina facute astazi sa vedeti cum danseaza ea pe Baby Einstein www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070306&ctime=194442" target="_blank">aici

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am adormit-o, era rupta de somn pe la 19, dar am tras cu greu de ea pana la 20 sa-i dau antibioticul, pt ca dimineatza vreau sa bea intai laptele si dupa aia medicamentul.
Am vazut ca ati vb despre antibiotice, eu n-am nimik impotriva lor cand sunt administrate cu cap si nu la orice rosu in gat. A mea a tot facut rosu in gat si nu i-am dat. Cand a fost cazul, pt ca s-a complicat cu otita, n-am mai stat pe ganduri. Dar va rog sa intelegeti, nu sunt absurda, eram trista pt ca prima zi de Augmentin a fost in 12 febr, pt otita si acum n-au trecut 3 sapt si iar ii dau ca a recidivat. Asta-seara i-am dat prima doza si tot 7 zile trebuie. E foarte mult pt un copil.
Ea n-a avut data trecuta treaba cu el, l-a accepat foarte bine, nu suporta Zinnatul, asta e.
Cata, imi pare rau pt micutza Bia, si sa scapati repede.
Bianca, Dani a mai facut temp? Scuze, dar chiar nu-mi mai amintesc nimik, la fel si de Alain, nu mai stiu ce ati scris, sunt cam nedormita. si celor 2 copilasi si sanatate le doresc!
Giova, zi horror ai avut azi...nu pleaca fata aia odata?
Moni , chiar nu merita cearta aia stupida despre mancare absenta ta. Eu asa zic, ca nu are rost sa fii suparici, contraziceri vor exista mereu si basta. Intra sa ne mai zici despre papusa ta.
Si gata, ca mi-a zburat tot din creier...nu mai stiu ce sa scriu.
Irina, Bee, Anas, March, Ali, Alina, Toanca si restul !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput