Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Incredibil ce liniste a fost pe aici azi....
Plec spre casa.
Sa aveti o seara placuta

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Salut si de la noi...se pare ca a fost o zi ocupata pentru toata lumea.
Noi pe aici ne-am jucat pana acum de am obosit ...se vede ca nu am antrenament.
Si ca sa mai crizez o secta si sa le dau iar subiect de discutii pe mess eu va zic ca ultima oara cand al meu baiat avea tendinte spre o laringita urata de tot si negasind pediatra i-am dat cu de la mine putere acelasi antibiotic pe care il luase la laringita trecuta...si ne-a trecut in doua zile tot. Asa am consdiderat de cuviinta si nu imi pare rau...stiam ca dc ajungeam la pediatra mea mergeam pe acelasi lucru, fapt confrmat ulterior.Deci cine are chef sa strige acum nu are decat.Eu sunt convinsa ca isi au si astea rolul lor.Nu trebuie sa fugim ca de ciuma de ele pt ca Doamne fereste de o infectie sau ceva mai grav nu putem sa ne tratam cu ...urzici la infinit.
In rest toate bune doi canini iesiti pe sfert..azi i-am vazut si eu ca radea fiimiu in hohote cand ma faceam ca il arunc in boscheti si asa eu vedeam dintii( va dati seama ce ori fi zis vecinii?)
Vroiam sa mai zic ceva dar am uitat .Pupici la bebeii cu febra.
A vroiam sa zic ca merg iar la meci cu Steaua in weekend...sper sa ii bata si ei macar pe Farul.
Pe fiimiu il strigam Borcea in casa ca isi da numai cu mingea in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Paaaa Toanca, sa ai o seara frumoasa!
Ingrid nu te mai gandi la prostii, sa vezi tu ca o sa fie bine Dienuta ta!
Imi pare rau ca sunt atatia bebelusi raciti sau cu febra. Deocamdata noi ne dam scapate si asa sper sa ramana ca tare mi-e frica de febra. Mi s-a facut groaza de vaccinul de un an, noi l-am amanat din cauza de secretii nazale dar o sa ne vina si noua randulbrrr.
maine bag o vizita la medicul de familie si ii cer si trimitere la ORL cu Ioana ca se ma trage si ea cateodata de urechi, doar n-o avea otita si eu habar nu am. Se mai manifesta si altfel??
Unde-i ma guresa aia de Monica???? Mai baga si tu fata 10-20 de postari
Mirela ma bucur ca n-a patit nimic dani, gata cu patutul, ori pui perne de jur imprejur ori culcati baiatul intre voi
Dana imi imaginam ca asa ceva ma asteapta si pe mine...zici ca nu mai ai pic de energie seara?? TE CRED!!
Acum eu ma gandeam ca obosesc datorita faptului ca sunt gravida dar cand realizez ca in curand totul va fi X2, imbtacat, dezbracat, culcat, hranit, spalat. Oare mi-o mai ramane ceva timp si pentru mine??

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Danielo da dc faceai gemeni ce te faceai?
Moni e suparata nu ai vazut intra doar dc e nevoie...in rest la diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Hello
Noi am mai schimbat camera azi, ca se cam plistisise aici unde am pc-ul. Afara nu am iesit ca dimineata avea ceva mucozitati, acum e ok.
Si eu i-am dat de la mine putere antibiotic o data lui Ayan, Ospamox, tot asa pe care il mai luase, nu era de gasit pediatra si stiu ca oricum asta imi zicea, sa ii dau antibiotic. Ultima data mi-a dat unul f tare si Ayan avea febra nu f mare si in rest cam nimic, chiar l-a ascultat la plamani si a zis ca e ok. Am asteptat pana a doua zi si nu mai avea nimic. Asa e pediatra mea, daca o sun si ii zic ca are febra imediat imi zice de antibiotic.
Eu sunt un pic speriata de antibiotice pentru ca tata a luat cu pumnul si fara prescriptie medicala si cand a facut o operatie relativ banala nu-i trecea infectia cu nimic si medicii au spus ca este imun la antibiotice de cat de multe a luat.
Astery, sanatate lui Razvanel si felicitari pt maselute!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

March, o sa vezi ca merita efortul si o sa faci fata. Daca imi spunea cineva ca o sa am atata rabdare cum am cu Ayan nu as fi crezut.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Alina pai nu e vorba sa ii dai o data pe luna antibiotic...deci nu abuzezi de ele...cel putin eu asa cred...noi am luat de doua ori...nu cred ca devine imun dc ia o data la juma de an o suspensie de aia care o termini in trei zile.Si e drept ca majoritatea medicilor alta solutie nu au decat antibioticul...ai zice ca li s-a stricat placa acolo si altceva nu stiu

Mergi la inceput

Irina, pediatra mea da antibiotic si daca ii zic ca are diaree, deci chiar tr sa fiu atenta. Ea chiar i-ar da lunar cred. Ma iau dupa instinctul meu de obicei daca este prea deplasat sau merg si la Grigore Alexandrescu si mai cer o parere.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Alina, dar la diaree se da antibiotic mai, la cea microbiana, cand kk miroase urat...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Astery, eu stiu, dar Ayan mai facea de la dinti, fara nici un miros sau ceva si ea hop cu antibiotic. Si bineinteles ca nu ii dadeam antibiotic, ci Hydrasec si pana seara era ok.

Poze cu noi

Mergi la inceput