Comandati de pe Amazon?

Comandati de pe Amazon? | Autor: Sorina-Alexa

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Doresc sa va intreb daca ati comandat vreodata de pe site-ul Amazon?Este serios?

Inca nu mi-am facut cont,vreau intai sa aflu si parerile voastre.

Multumesc anticipat,
Sorina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Da, eu am comandat de multe ori de la amazon.co.uk si am primit produsele. Am comandat carti si DVD-uri, am vrut si ceva jucarii dar din pacate jucariile nu le livreaza in Romania. Am luat multe DVD-uri cu desene animate, in special Disney classics, care nu le gasesti la noi.
Trebuie insa sa ai grija de la cine cumperi (ai optiuni acolo, poti lua de la diferiti comercianti). Mie mi-au blocat o data cardul cei de la MasterCard deoarece unul din comerciantii de la care am cumparat avea ceva probleme. Dar daca comanzi de pe stock de la amazon, si nu de la alti comercianti inregistrati acolo, totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Buna,

Mi-am petrecut ceva timp in UK, asa ca am comandat diverse chestii de pe amazon co.uk si serviciile sunt excelente. L-am utilizat f mult. Am trimis si unor prieteni de prin alte tari UE diverse comenzi (adica in momentul in care achitam, selectam adresa lor).
Serviciile sunt fff bune, insa mie imi este teama sa imi comanda acum din ro, datorita Postei Romane Nu vreau sa par in nici un fel, dar la cum se se manevreaza posta in ro, tare mi-e teama ca imi ajung coletele bucatele.
In plus, taxele postale sunt destul de maricele.
Asa ca imi comand si imi trimit la prieteni si mi le aduc ei cand vin in tara, sau le iau eu cand mai plec.
Sper ca te ajuta informatia.

Mergi la inceput

Inca ceva - ca am citit raspunsul dinainte mea.
Amazon are doua departamente, ca sa zic asa.

1. Bunurile pe care le vinde Amazonul ca un magazin de sine statator (mai apar itemuri pe Amazon Jersey care e insulita dependenta de UK, si daca te afli in UK nu platesti taxe). In momentul in care vrei sa cumperi ceva iti zice FROM AMAZON.

2. Amazon Marketplace: diversi vanzatori (magine sau nu) platesc ceva la Amanzon si isi vand si ei produse. O sa vezi ca au diverse denumiri - caiman.us (vinde dvd-uri), dvd-co.uk si asa mai departe. Daca alegi sa cumperi de la ei (pot fi mai ieftin sau vinde ceva second hand, desi uneori posta e mai scumpa la ei ca la Amazon-mama_, uita-te la calificative si la comentariile postate de alti cumparatori. In general e fff safe.

Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri.
Eu vroiam sa-mi cumpar haine insa nu cred ca am cum,deorece la amazon.fr si UK nu au haine,iar ca sa cumpar de la cel din America - de acolo banuiesc sa vin comenziile facute de pe amazon.com - sunt taxele prea scumpe si nici nu sunt sigura ca onoreaza comanda pana in Romania.

Am sa incerc la alt site.

Cu bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De pe Amazon , du "dupa Amazon"

Mergi la inceput

De cele mai multe ori lucrurile de pe Amazon.com sunt din America. Cred ca trimit si in Ro, dar sigur sunt scumpe taxele postale.
Si pe Amazon uk sunt haine, insa nu stiu daca sunt noi sau second.
Oricum bafta.

Daca ajungi pe ebay.co.uk sau com ai grija ca e destul de complicat. E foarte sigur, dar mai noi se fac cam multe smecherii si ultima data cand m-am interesat de chestia asta nu acceptau conturi cu adrese de Ro (Asta inainte de 1 ian 2007). Oricum, recomandat ebay numai celor cu nervii tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Taica-miu cumara de pe ebay fest si nu are probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, sunt seriosi. Am comandat si de pe amazon.com si despre amazon.de. Si mai nou am castigat vreo doua licitatii pe ebay.de.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Si eu cumpar de pe Amazon.de si am fost intotdeauna multumita. Totusi cred ca livrarea in Romania poate ridica anumite probleme...

Xio, priveste regula nr. 9: Comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cumpar des si de pe amazon- "nu am avut probleme nici o data cu el"... si de pe ebay- "uneori mai intarzie pachetul, dar numai cateva zile" dar numai in us pana acum am pus adresa - imi este teama sa pun pt ro ca stiu ce cal breaz e posta romana acolo.

ca o mica paranteza:"felicitari de craciun trimise la 2 persoane diferite pe aceeas adresa. O felicitare ajunge si una nu, cea scumpa si mare care avea si muzicuta nu a ajuns"
La posta mi-au zis "Doar nu crezi ca noi furma felicitarile frumoase" - eu cred ca DA le furati - asta in caz ca citeste cineva pe aici.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput