Comandati de pe Amazon?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si eu am comandat cateva sezoane ale serialului Dallas(cateva DVD-uri)de pe amazon.com si am fost foarte multumita de ei.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Gabbriela, sa stii ca si eu am patit ca tine. So, no ofence, dar si eu cred ca se fura plicurile la posta. In genetal plicurile mai groase nu prea ajung. .......si uite-asa cind ma apuca dor de intors acasa, ma razgindesc
Edit: De pe amazon am cumparat si noi si nu am avut problema, dar in general nu cumparam de la persoane particulare ca ni se pare mai riscant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

printesa_roz, tocmai din cauza nesimtiri si a mainilor lungi nu mai trimit in tara nimic prin postatotul e pe net: poze pe net, povestiri on line, la tel ... si ce le trebe in rest o data pe an cand merg in vizita.

eu nu as risca sa imi aiu de pe Amazon ceva - ei sunt oameni seriosi si trimit dar in ro "se pierde pachetul"

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Flaflo , daca ai fi in tara si ai auzi ineptiile astea cu "ce faina e geaca DUPA tine" , "ia mana DUPA mine" si alte alea ti-ar ajunge si tie pana peste cap.
Se inventeaza o noua limba si vestul nu a aflat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:
Originally posted by XIO

Flaflo , daca ai fi in tara si ai auzi ineptiile astea cu "ce faina e geaca DUPA tine" , "ia mana DUPA mine" si alte alea ti-ar ajunge si tie pana peste cap.
Se inventeaza o noua limba si vestul nu a aflat

Xio, nu toata lumea de pe forum e in tema cu gramatica, de aceea consider regula nr.9 bine venita. In orice caz daca iti revizuiesti penultima postare (mai mult nu te-am studiat) vei vedea ca nu e fara greseala. Nu te acuz, departe de mine, vreau doar sa-ti sugerez pe viitor sa te studiezi pe tine mai atenta inainte de a arata pe altele cu degetul.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Si noi am comandat foarte des de pe amazon.com si amazon.co.uk. Am fost multumita de fiecare data. In general comandam carti, DVD, ceva produse pt copii.

Insa eu am incercat de curand sa comand (de pe ambele) si nu se mai poate cu livrare in Romania. Auzisem un zvon acum ceva vreme, dar vad ca e adevarat pana la urma - au scos Romania din livrari pentru ca au fost foarte multe tzepe cu carduri.
M-au luat toate spumele cand am vazut, dar asta e... Suportam noi consecintele pentru altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by XIO

De pe Amazon , du "dupa Amazon"

Nu nu ai alta treaba decat sa o faci pe dna profesoara?! Poate m-am grabit,poate eram cu mancarea pe foc,poate aveam un copil in brate,sau,pur si simplu,asa am avut chef sa scriu....care-i problema,esti cumva moderator???
In mesajul postat ulterior titlului ce te-a deranjat este scris corect...nu cred ca,altfel,am scris incorect si suparator pentru ceilalti membrii.Daca eram vreo analfabeta mai ziceam sa te bagi ca-i deranjam,desigur,pe membrii forumului,dar asa a fost doar o rautate gratuita din partea ta.
Dar asa sunt unii,se dau ei destepti...am sa-ti trimit si un premiu pentru inteligenta ta desavarsita.
Multumita?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

quote:
Originally posted by XIO

De pe Amazon , du "dupa Amazon"

Nu nu ai alta treaba decat sa o faci pe dna profesoara?! Poate m-am grabit,poate eram cu mancarea pe foc,poate aveam un copil in brate,sau,pur si simplu,asa am avut chef sa scriu....care-i problema,esti cumva moderator???
In mesajul postat ulterior titlului ce te-a deranjat este scris corect...nu cred ca,altfel,am scris incorect si suparator pentru ceilalti membrii.Daca eram vreo analfabeta mai ziceam sa te bagi ca-i deranjam,desigur,pe membrii forumului,dar asa a fost doar o rautate gratuita din partea ta.
Dar asa sunt unii,se dau ei destepti...am sa-ti trimit si un premiu pentru inteligenta ta desavarsita.
Multumita?

poze->

Te-am corectat pt. ca mi-au ajuns pana peste cap expresiile astea folosite in draci de bucuresteni in general "dupa" in loc de " de pe "
Ai scris asa pt. ca mai nou asta este expresia "la moda" si te-am corectat pt. ca este o greseala grosolana preluata din nu stiu ce motiv.Nu cred ca inteligenta sta intr-o cratima ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de ce nu o puteai corecta pe PM.. asa evitai toata gogomata asta cu eu stiu si tu nu sti... gramatica...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Din simplul motiv ca daca spuneam asta pe PM nu era un semnal de alarma la adresa limbii romane.
Mi se pare stupid cand aud la TV astfel de formulari , acusi spun ca am luat mancarea sub frigider in loc de "din frigider" si ca m-am dat cu rimel dintre ochi.

Nu vad unde i-am spus ca stiu gramatica si ea nu , e la mintea cocosului ca toata lumea stie cum se spune corect , si din moment ce e atat de simplu nu vad de ce trebuie sa fie folosite expresii ilogice.
Nu i-am dat in cap , nu am facut-o proasta si nu am facut misto de ea , i-am spus doar ca se foloseste "de pe " nu celebrul "dupa".

Mergi la inceput