Comandati de pe Amazon?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pt ce ai facut la acest subiect daca eu eram moderator luai avertizment.. vad ca nu e primul... regula e regula... daca regulamentu spune nu se pune gramatica pai nu se ataca si gata.
Ca te deranjeaza pe tine asta e alta problema... foloseste PM ca deaceea il ai.. crezi ca alti care au citit nu au remarcat gresala.. crezi ca daca alti vor sa vb pocit acuma fix din cauza la avertizmentul tau nu o vor mai face.
Gresesti tu aici ca o ti una si buna cu limba ro pocita... poate a sc gresit din graba... titlul era sc bine

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Scuze pentru off-topic:poate ar trebui modificat regulamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Scuze pentru off-topic:poate ar trebui modificat regulamentul

de ce sa se schimbe - uni dintre forumisti traiesc de multi multi ani in strainatate si nu au tangente cu lb ro.

ar trebui sa se lasa gramatica si observatiile astea la o parte pt ca nu fac decat cearta... era un subiect despre gramatica - spuneti-va acolo parerile si gata!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Asa, sa revenim. As vrea sa comand de pe Amazon.de mai multe lucruri dar, mai mult ca sigur, nu trimit in Romania. Stiti cumva daca trimit aici? Ma intereseaza un aparat foto si poate si ceva jucarii pt. fi-mea.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Ce discutzii ati gasit la subiectul asta...

In legatura cu Amazon...de mult imi doresc sa comand jucarii dar stiu sigur ca nu trimit in Romania. Cunosc o persoana pe forum care e dornica sa ma ajute. sa comande din Germania si sa-mi trimita in Romania. Dar nu stiu cu taxele cum e. Cat costa? Pe kg sau cum?

GeorGiana 18+ Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Trinity

Si noi am comandat foarte des de pe amazon.com si amazon.co.uk. Am fost multumita de fiecare data. In general comandam carti, DVD, ceva produse pt copii.

Insa eu am incercat de curand sa comand (de pe ambele) si nu se mai poate cu livrare in Romania. Auzisem un zvon acum ceva vreme, dar vad ca e adevarat pana la urma - au scos Romania din livrari pentru ca au fost foarte multe tzepe cu carduri.
M-au luat toate spumele cand am vazut, dar asta e... Suportam noi consecintele pentru altii

Ce m-ai dezmagit! Tocmai voiam sa incep sa imi comand si eu niste dvd-uri cu niste filme de pe amazon, niste filme care nu le-am gasit nicaieri si le gasisem acolo, acum nu stiu mai are rost sa incerc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, din pacate trebuie sa va dezamagesc. Eu sunt de vreo 5 ani de zile clienta la Amazon si am incercat sa comand niste carti (le plateam cu cartea mea de credit) ca sa le trimit cuiva din Romania. Mi-au spus ca nu livreaza acolo.

Deci solutia este sa le comande cineva din vest si sa le primeasca tot el, pt. ca apoi sa vi le trimita prin pachet...

Asta e, va mai dura pana cand Romania va fi acceptata in Europa si concret, nu numai cu numele.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzy spune:

Ceau,

eu am comandat de pe amazon cu 3 saptamani in urma, si coletele au si ajuns deja. Deci sigur livreaza si in Romania. Problema e ca nu livreaza toata gama de produse, doar carti si DVD cred ca. Eu am comandat carti. Oricum daca mergeti la pagina cu livrari spune exact ce produse livreaza in ce tari. Singura problema am avut-o cu posta romana, care mi-a udat foarte tare al doilea pachet, si unele carti erau usor "ondulate"

gabi

Mergi la inceput