revin la ideea de colaborare intre mamici

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

hei, pai mai e putin pana la vara :D
abia astept :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si io tot din zona..mai exact la Bobocica, la bloc...si tot in CIC si tot amatoare de plimbari . Hai cand punem de-o intalneala? Nu vreti mai bine in IOR, ca e mai aproape decat Tineretului... Va pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

sau asa.. eu nu prea cunosc parcul ala. Da' ne descurcam noi, ca doar suntem fete mari:)

Mergi la inceput

. Abia astept sa ne vedem..mie imi place mai mult in IOR ca e foarte curat si au multe multe locuri de joaca din astea frumoase. Plus terase...sa se mai ostoiasca si oasele noastre obosite cu cate un suc, ceva

Notquiteso..io zic ca e usor de ajuns..voi puteti iesi undeva la Dristor sau Baba Novac? Unde e mai aproape?

Vb duminica sau luni sa stabilim unde ne vedem?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Unde e bobocica? ca eu nu stiu desi stau la matei ambrozie. si eu vreau in parc. ne primiti?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna
f interesanta ideea, chiar vroiam sa propun asa ceva.

eu am 2 fetite, una de 3 ani si 8luni si una de 2 luni. cu bb am mai fost eu pe undeva dar cu ambele e dezastru. noi stam in drumul taberei.

roxana, vad ca tu stai cat de cat aproape si ai tot 2. ce zici?

Mergi la inceput

hai sa ne vedem duminica. ce ziceti? eu pot iesi foarte usor la baba novac sau la dristor. de acolo presupun ca nu mai e mult pana la parc..?ne intalnim in dristor? la paishpce trecute fix?

Mergi la inceput

Noi la 14 trecute fix dormim, am putea mai devreme, de la 11 pana la 14...sau dupa 16...se baga cineva?. Chair si in cusrul saptamanii..ca noi si azi am fost la nisip.

Monu piata Bobocica e chiar la intersectia unde incepe targul de masini..la Vitan, cred ca stii unde e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Buna Notquiteso,
interesanta ideea... si eu ma gindeam la ceva de genul asta, pe cind eram gravida. Eu stau pe Matei Basarab, vizavi de Starea civila a sect 3 sau de primaria sect 3 (depinde pe care o stii mai bine)...deci relativ aproape de tine.
Iti stiu povestea de la "in unul sau in doi...". Si eu sint o mamica singurica si ne descurcam cum putem mai bine.
Deocamdata nu pot sa ma implic in "schimbul" pe care il sugerezi, pt k buburuza mea nici nu a implinit o luna si inca ne chinuim rau cu colicile noaptea...deci eu sint varza de oboseala. Sper k ne vom regla programul curind si atunci va fi altceva.
Intre timp dak vrei sa iesim la plimbare, mi-ar face placere. Noi iesim in fiecare zi ..pe aici prin imprejurimi sau kiar mai departe cu masina, ex azi am fost im parcul Cismigiu.

Pup si sper sa ne auzim,

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Acum n-o scot prea mult pe afara, pt ca e dupa raceala. Doar asa, prin jurul blocului.
Grasa mea are un program dupa cum ii casuna ei pe chelie. Asa ca eu cand am de iesit pe undeva cu ea, am grija sa o indop inainte, sa o schimb si cam atata, ca pe urma adoarme ea cand iesim afara.
Eu nu mai am cum sa vin cu masina...Printre blocuri ajung mai repede in Tineretului.. off.
Ziceam de duminica, fiindca atunci vreau nu vreau, tre' sa ies cu ea afara. Pun oamenii parchet in sufragerie si nu pot sta cu ea in tot praful si galagia aia. O sa fie mai greu cu mancatul in public.. ca nu vrea sa pape decat la orizontala, cu o mana pe un piciorus si una pe chelie :))

Mergi la inceput